אקצר כי התבאסתי אתמול מהקטע שהכל נמחק.
13:04:45
אני בשיאה של טרמיקת החילוץ גובה 1020 בפלוס 3(היה גם בפלוס 5)פנייה שמאלית כשאני מבחין בגיא מגיע מימין לי במהירות רבה מעלי ובמה שנראה כצלילה. הטרקים מראים שלא היתה קרבה לא בגובה ולא במרחק- 60 מטר בשני הפרמטרים. מה שאני ראיתי לא היה פער לא של 60 מטר בגובה ובטח לא של 60 מטר מרחק .
תגובה מיידית אני מושך ומיישר כדי להתרחק מתוך הערכה שגיא פשוט טס ישר מעלי . התוצאה אני יוצא מהטרמיקה החזקה ונכנס מייד לסינק תוך מספר שניות אחרי שהתרחקתי מהמקום. גיא כמובן טוען שלא היתה שום בעייה והיה פער גדול בינינו.
ברור לי שהטרקים מאד לא מדוייקים- במיוחד מדידת הגובה. אבל בנוסף הטרק שלי מראה ברגע הבריחה שאני כאילו הופך ימינה ומיד שמאלה הכל תוך 2 שניות , וזה ממש לא מה שקרה. נקודה 2724 בטרק שלי בטוח ממוקמת לא נכון ואפשר לראות שהנקודה הנכונה צריכה להיות על אותו קו שמחבר את הנקודה שלפניה וזאת שאחריה.
13:06 מיד בהמשך תוך זמן קצר גיא עולה ל 1240 כשאני ירדתי ל 940 ומנסה לתפוס טרמיקה מתוך הבנה שהגובה לא יספיק להגעה ובמיוחד לאור הרוח הצפון מערבית ואי היכולת שלי לטוס מהר מספיק.
13:07:30 ולנסי בזמן הזה מעל נין 1270 ולכאורה רק צריך למשוך לגול והוא מסודר. גיא חולף צמוד אלי לכיוון הגול ב 1150 כשאני ב 1000. אנחנו בגדול קצת אחרי הצומת המרומזרת של עפולה עילית בסיום העלייה של הכביש .
כולם עכשיו רצים לגול. כשמסתכלים על הטרקים צבועים לפי צבעי ואריו(כחול זה שקיעה , כתום זה פלוס) פשוט רואים 3 נתיבים די מקבילים כשהאמצעי בכחול כהה והחיצוניים בתכלת בהיר ומדי פעם צהוב (עילוי אפס) .
אני כמובן בסנדביץ בתוך הרחוב עם הסינק החזק.
13:11
ולנסי 3.2 קמ מהסקטור ב 890
גיא 3.45 מהסקטור ב 950
אני ב 3.9 מהסקטור ב 670
ולנסי עושה את הבלתי יאומן ומוותר על הגעה לגול ומתחיל לטרמל(WTF?

...אה הוא שכח שלא צריך להגיע לנקודה ונכון טענו המתלוננים שמן הראוי בפעם הבאה לתת נ.צ גול)
13:13:40
ולנסי מסיים לתדלק ב 930. נו ....ממש לא היה שווה את זה. מתחיל לרוץ לגול. גיא ב 70 קמש 560 מטר עוד 5 שניות בסקטור. אני 1.7 קמ מהסקטור (אני לא יודע את זה כי אני לא מסתכל ב GPS אלא מתרכז בהטסה ) גבה 280 (160 מטר מעפש). ברור לי שאני בצרות ואני לא מגיע ככה עם כל הסינקים שאני אוכל.
13:15 - אני מוצא טרמיקה חלשה ומגלה את גשוי ממש צמוד אלי מדרום לי , גם הוא באותה צרה אוסף גובה. בזמן שאני אוסף מטרים בכוחותי האחרונים עובר מעלי ונסי מעל 1000 מטר(עכשיו כל העילוי מתנפל עליו והוא מטפס בטיסה ישרה) ומיד לאחר מכן דוקר בגול.
אני מצליח לעלות ל 320 ועכשיו אני רואה שאני מגיע לשדה הנחיתה הרשמי. מושך לשם ומה שיהיה יהיה. לא היה ברור לי שאני מכנס לגול כלל ובשלב הזה כבר הייתי כל כך מעוצבן שהייתי מוכן לדפוק את כל הטיסה בגלל זה.