נתי, תודה על עיצות יוצאות מהכלל: לבדוק שדות נחיתה אופציונליים לפני שיוצאים לקרוס... קח את תבור - מ"ח מרחק 27 ק"מ ואם תסתכל בגוגל-מאפ, תראה בעצמך שברצועה שרוחבה 7 ק"מ נגיד (כי אתה לא יודע מראש מה יהיה מסלול הטיסה) תצטרך לבדוק משהו כמו 30-50 שדות. עכשיו תאר לך בדיקה של קרוס ארוך פי 4... צא לבדוק 150-200 שדות נחיתה. אז אולי תתחיל בהכנות לקרוס הראשון שלך, ובמקום לטוס, פשוט לך לבדוק שדות. על הדרך תוכל גם לתת עיצות מועילות לחקלאים הטועים ומטעים בגידולים, להציג את עצמך כאגרונום מנוסה ולספר שאתה שאר בשר של א.ד. גורדון (מתרבת החיטה הארץ ישראלית). אם הם יראו את הרכב שלך, שנראה כאילו חזרת בזה הרגע מחציית ג'ונגלים, נהרות ומדבריות, עמוס קאייקים ומאצ'טות, הם עוד עלולים להאמין לך.
בקיצור נתי, נהנינו כאן מתקופה שקטה, ונמשיך ליהנות מהמלצותיך בענייני מז"א. נסה בבקשה להתמקד בזה כי שם אתה מצטיין. ומסור ד"ש לדניס פייגן ושות'.
אגב, אני מכיר אישית לא מעט אלופים ומתחרים מוכרים בעולם וחלקם אפילו חברים שלי. בניגוד לך, באמתחתי מאות שעות שיחות וטיסות איתם, ובניגוד לך הפסקתי לכתוב שעות בלוג בוק לפני 20 שנים עם 4000 שעות (ארבעת אלפים). מאז אני טס כמעט ברציפות עוד כמה אלפי שעות, באירופה, בארה"ב במרכז אמריקה, במקסיקו ובארץ. השתתפתי בתחרויות בין לאומיות כמתחרה וכמנהל נבחרת. אמנם לא קטפתי גביעים גדולים ולא הצטיינתי במיוחד כמתחרה, אבל אספתי קצת נסיון. אז אל תתהלל בחוגר, יה מפתח, וכאמור, חזור למסכי המטאורולוגיה.