כתב נושא: 27 מעלות ומהירות רוח עשרים קשרים אתמול בזכרון.  (נקרא 1698 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נתי_ה

• משתמש בכיר
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
נתונים  מפליאים רוח מערבית תמיד  בארץ  מביאה אויר קר ומקררת את הסביבה , אתמול שום דבר  רוח חזקה , וחם  מצב שלא זכור לי כמותו  בעבר.

אלו  נתונים אופיניים למדינות טרופיות לא לנו .
מישהו נתקל אי פעם במצב דומה ?

מנותק נתי_ה

• משתמש בכיר
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • דוא
התוצאה היום בבוקר למרות שחשבתי שעברתי את אתמול בשלום חוץ מנפילה אחת , שתי הכתפיים כאבו
יום חזק בטירוף , אמנם אני כבר הרבה זמן לא באויר אך אתמול הייתי קרוב לחזור  לאויר שלא מרצוני, הרבה מיומנות ונסיון נדרשו כדי שלא להתעופף באימון   דומה לסירטון  ,בדרך כלל באימונים הללו אני בלי מגינים כי בחול לא צריך אתמול החוסר במגינים התברר כטעות חריפה, אומנם  נפלתי רק פעם חת כי הייתי מאד זהיר וויתרתי על עפיפון גדול לטובת קטן , אך גם איתו  ברוח  בעוצמה הזו, ועננים שואבים מספיקה טעות קטנה משיכה מיותרת אחת כדי להמריא שלא מרצון. 

[youtube=425,350]7_o1L_SwOwQ[/youtube]

והכל במטרה להתאמן כראוי לנסיעה בספרד כי זה מה שמצפה לי שם :

[youtube=425,350]ZuAXRokQvrs[/youtube]

« עריכה אחרונה: October 20, 2013, 12:29:59 am על ידי נתי_ה »

מנותק נתי_ה

• משתמש בכיר
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • דוא
במבט לאחור השנה אפיק ים סוף מערכת מאד דומיננטית: רוח חזקה וחם אלו נתונים אופיניים לפעילות טופית שהחלה כבר אז ב 17 באוקטובר , מה שהבחנתי בו אז אך לא לחלוטין הבנתי היה שילוב של אפיק ים סוף חם עם מערכת ממערב שהורידה מעט משקעים, המערכת נחנקה די מהר בשל אפיק ים סוף דומיננטי, 27 מעלות ו 20 קשר רוח אלו נתונים לא אופיניים , נתון אופיני ל  20 קשר רוח הוא 12-15 מעלות.