ואאיי - זה כל כך היה חשוב לי לראות את זה. חסר רק גשוי שטס גם איתנו בחלק של מולדת.
קודם כל אני מקווה שמה שקרה לי בליגה האחרונה לא יחזור- פשוט כמעט בכל מצב שהייתי בטרמיקה, סגרו עלי מלמטה ועברו אותי (כולל מצנחים- איזו בושה)
רואים את זה בתבור כבר. האמת אני לא יודע לתחקר את העניין. אמנם עליתי במשקל אבל עדיין הרגשתי בנחיתות עצומה במהלך הטרמולים כשמהר מאד סוגרים עלי ועוברים אותי.
הקטע ביציאה שלא קלטתי את איתן וחשבתי כל הזמן שזה לירן. אפשר לראות שאיתן רץ בין הטרמיקות הרבה יותר מהר מקצב הטיסה שלי וזה הוכיח את עצמו גם לכיוון מולדת וגם אחרי מולדת. הוא אמנם יורד נמוך יחסית אבל מגיע לטרמיקה טובה.
אני יורד בקצב יותר איטי אבל לא מוצא טרמיקה בשרית.
גם לקראת מולדת שעמיר עובר אותי קדימה ואני נותן לשניהם לסמן לי , אז כשעמיר תופס משהוא אני לא חותך מייד אליו ונתקע על עילוי חלש יחסית ובשלב הזה עמיר פותח עלי פער משמעותי .
הטעות הבאה שלי היא אחרי מולדת. אני לוקח שמאלה יותר לכיוון הכביש וזאת טעות. הרכיב צפון מערבי מייצר זרימה יורדת מאזור גבעת המורה. בקטע הזה עדיף לחפש טרמיקות באזור שהוא גבוה יותר מע פני הים. הבחירה שלי ללכת שמאלה (האמת כיוונתי לכיוון הרכס שמעל תל יוסף ) היא בחירה לטוס לאזור נמוך יותר וכך בשלב מסויים אני חותף סינק חזק (הסינק של הטרמיקה שאיתן יושב בה ונמצא קצת צפון מערבית לי) ומהר מאד אני בנחיתה.
בהמשך אפשר לראות שעמיר ששורד יפה מגובה אפס לא יכול למעשה לעשות עם זה כלום כי הסחיפה חזקה מקצב הטיפוס שלו והוא ממשיך לטוס כנראה רק כדי לנחות ליד תחמת השלק עם הנוחיות של בית השיטה.