כתב נושא: Visiting Israel next week  (נקרא 148 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק yaacov

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
Visiting Israel next week
« ב- : October 03, 2013, 12:54:38 pm »
שלום
השם שלי יעקב ואני גר שנים רבות בשבדיה. לפני שלוש שנים גיליתי את הספורט הנפלא של מצנחי רחיפה.
מחר אני נוסע לישראל לשבוע וחצי חופשה והתכנית שלי הייתה לקחת את מצנח הרחיפה אתי. אני אגור ליד נתניה/חדרה וחשבתי שאולי אוכל לטוס באזור.
כשאני מסתכל על תחזית מזג האוויר לשבוע הבא סביב נתניה זה לא נראה מבטיח. בהחלטה (כמעט) בוגרת החלטתי להשאיר את המצנח שלי בבית. (אולי אשנה את דעתי בשנייה האחרונה ואקח את המצנח בכל מקרה) ולמי שמכיר את תנאי מזג האוויר בישראל. אם מסתכלים על התחזית, האם זה שווה לקחת את המצנח אתי?

על מנת לתכנן טוב יותר לפעם הבאה שאגיע לישראל. מתי היא התקופה הטובה ביותר למצנחי רחיפה בישראל?
אם יהיו תנאי טיסה טובים סביב נתניה בשבוע הבא, אפשר לשכור מצנח רחיפה ממישהו?

בכל מקרה, אני מקווה שמזג האוויר יאפשר טיסה עם מצנח רחיפה בנתניה בשבוע הבא, אני אבוא לפחות להסתכל איך אתם טסים. אני מבטיח שאני אקנא ...

אני יודע שטייסי מצנחי רחיפה אוהבים לצפות בסרטי טיסה אז אני שם קישורים לכמה קטעי וידאו שעשיתי מטיסות שונות בשוודיה ובמדינות אחרות. http://vimeo.com/user4927309/videos/page:1/sort:date

אני מתנצל על העברית שלי. אני משתמש ב-גוגל כדי לכתוב וזה לא תמיד טוב בדקדוק ואיות.

להתראות בגבהים
יעקב

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: Visiting Israel next week
« Reply #1 ב- : October 03, 2013, 01:32:16 pm »
שלום
השם שלי יעקב ואני גר שנים רבות בשבדיה. לפני שלוש שנים גיליתי את הספורט הנפלא של מצנחי רחיפה.
מחר אני נוסע לישראל לשבוע וחצי חופשה והתכנית שלי הייתה לקחת את מצנח הרחיפה אתי. אני אגור ליד נתניה/חדרה וחשבתי שאולי אוכל לטוס באזור.
כשאני מסתכל על תחזית מזג האוויר לשבוע הבא סביב נתניה זה לא נראה מבטיח. בהחלטה (כמעט) בוגרת החלטתי להשאיר את המצנח שלי בבית. (אולי אשנה את דעתי בשנייה האחרונה ואקח את המצנח בכל מקרה) ולמי שמכיר את תנאי מזג האוויר בישראל. אם מסתכלים על התחזית, האם זה שווה לקחת את המצנח אתי?

על מנת לתכנן טוב יותר לפעם הבאה שאגיע לישראל. מתי היא התקופה הטובה ביותר למצנחי רחיפה בישראל?
אם יהיו תנאי טיסה טובים סביב נתניה בשבוע הבא, אפשר לשכור מצנח רחיפה ממישהו?

בכל מקרה, אני מקווה שמזג האוויר יאפשר טיסה עם מצנח רחיפה בנתניה בשבוע הבא, אני אבוא לפחות להסתכל איך אתם טסים. אני מבטיח שאני אקנא ...

אני יודע שטייסי מצנחי רחיפה אוהבים לצפות בסרטי טיסה אז אני שם קישורים לכמה קטעי וידאו שעשיתי מטיסות שונות בשוודיה ובמדינות אחרות. http://vimeo.com/user4927309/videos/page:1/sort:date

אני מתנצל על העברית שלי. אני משתמש ב-גוגל כדי לכתוב וזה לא תמיד טוב בדקדוק ואיות.

להתראות בגבהים
יעקב

אני הבנתי אותך מצויין. החדשות הלא טובות: העברית בפורום התקלקל לך תדע למה.... יש עולים (לא חדשים במיוחד) שאין להם גוגל לתיקון.....
עונת מעבר עכשיו. קשה עם התחזית למחר... שבוע מראש זה די בלתי אפשרי. אבל לגבי ימי רחיפה, גם בחורף שיש פחות ימים , טסים די הרבה.
שאר השנה בתאוריה טסים יותר אבל הקיץ היה מוזר (תשאל את צחי שהיגיע 6 פעמים לתבור ולא טס כי היה חזק...).
אני נסעתי לארגנטינה עם ציוד.. ולמרות שטסתי פעם אחד בלבד אני מצדיק את המאמץ.
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : October 03, 2013, 04:37:19 pm »
יכול להיות שרומן יוכל להשכיר לך ציוד
0544643969 רומן קריפק

הוא יהיה בחול כמה ימים אז אם אתה לא תופס אותו תתקשר אלי. צוק 0523994043
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #3 ב- : October 03, 2013, 04:50:38 pm »
שלום יעקב.
  כפי שכבר נאמר, קשה לחזות מה יהיה בתוך שבוע וחצי.   מלבד זאת, גם כאשר בצפון הארץ התנאים אינם טובים, יש מקומות בדרום הארץ בהם ניתן לרחף.  לדוגמא - מצוקי דרגות, ליד ים המלח.

מנותק yaacov

• משחק בארגז החול
« Reply #4 ב- : October 03, 2013, 10:31:56 pm »
תודה לאלה שנתנו עצות טובות.
החלטתי לקחת את המצנח אתי. יותר טוב שיהיה מצנח ואגיד לא היו תנאים מאשר יהיו תנאים ואגיד לא היה מצנח. ;)

לא נראה לי שתהיה לי אפשרות להגיע לדרום או לצפון כך שאני מקווה שיהיו תנאים טובים במרכז. בכל מקרה תודה על העזרה ובתקווה לפגוש אתכם באחד מאתרי הרחיפה בארץ בעתיד הקרוב.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #5 ב- : October 03, 2013, 10:51:30 pm »
תודה לאלה שנתנו עצות טובות.
החלטתי לקחת את המצנח אתי. יותר טוב שיהיה מצנח ואגיד לא היו תנאים מאשר יהיו תנאים ואגיד לא היה מצנח. ;)

לא נראה לי שתהיה לי אפשרות להגיע לדרום או לצפון כך שאני מקווה שיהיו תנאים טובים במרכז. בכל מקרה תודה על העזרה ובתקווה לפגוש אתכם באחד מאתרי הרחיפה בארץ בעתיד הקרוב.

תבור שעה מנתניה.
והרבה יותר מעניין
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #6 ב- : October 05, 2013, 05:46:36 am »
יעקב שלום . בגדול - אתה מגיע במהלך עונת מעבר . זאת אומרת - בזמן הנכון עם פוטנציאל הטיסות הטוב . אבל - כמה שנאמר - בלתי אפשרי לצפות שבוע מראש . כאשר תגיע , תרים טלפון ונעזור . 054-2337443