כתב נושא: המראות "במגבלות אבל אפשר" - חומר למחשבה ודיון  (נקרא 4877 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אילן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נתי היקר . אני תמיד למד מהניתוחים המטאורולוגיים שאתה פורס בפנינו . אני מודה לך על הידע והרצון שלך להעביר את הידע לכל מי שמוכן ללמוד . ישר כח !!!
בנוגע לארנון . הוא לא "קיבל החלטה שגויה" באותו היום ש"אינך מבין למה " : ארנון הפקיר במשך עשרות שנים את חיי החניכים שלו . חד וחלק . הפקרת חיי אדם - ללא בושה , ללא מחשבה , ללא לב . מה כן? לב של אבן ! פושע !

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גם אני טסתי באותו יום גורלי מהתבור למבוא חמה, והוא זכור לי כיום עם תנאים טובים בלי שום בעיות.  היום, לאומת זאת,  היו מעל התבור תרמיקות חזקות.  +5  ועמית חווה טרמיקה של 7.5.  הוא נחת במבוא חמה.

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
גם אני טסתי באותו יום גורלי מהתבור למבוא חמה, והוא זכור לי כיום עם תנאים טובים בלי שום בעיות.  היום, לאומת זאת,  היו מעל התבור תרמיקות חזקות.  +5  ועמית חווה טרמיקה של 7.5.  הוא נחת במבוא חמה.

המפה שהעלתי היתה מפה ל 29  לחודש כשהעלתי אותה כדוגמא לא כתחזית כי היתה מחוץ לטווח , תחזית יכולה להשתנות
המערכות  מתעדכנות ,יום לפני זו תחזית  ארבעה ימים לפני זה ניחוש פרוע , שאולי מלמד על כיוון.

זו המפה של היום לגובה 5760בדוק אם מתאימה למה שחווית (כמובן שלו  זו היתה תחזית הייתי צריך להצליב מפות נוספות של  2500 1500 טיפיגרמה  חזויה ושכבות רוח )  :

« עריכה אחרונה: September 28, 2013, 12:50:44 am על ידי נתי_ה »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא

זו המפה של היום לגובה 5760בדוק אם מתאימה למה שחווית (כמובן שלו  זו היתה תחזית הייתי צריך להצליב מפות נוספות של  2500 1500 טיפיגרמה  חזויה ושכבות רוח )  :

איך בדיוק מפה ל5760 אמורה להיות קשורה למשהו שאנחנו חווים?

אתה זורק המון מונחים בלי להגיד כלום.
don't fly faster then your guardian angel