כתב נושא: ערב מבוא חמה - שלב הבקורת  (נקרא 636 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
ערב מבוא חמה - שלב הבקורת
« ב- : September 22, 2013, 05:15:48 pm »
אז אני עזבתי באזור 10 בלילה כשדי היה ברור שהפן ההרצאתי התפספס לגמרי. ללא ספק היו כוונות טובות אבל המציאות מוכיחה שהשעטנז הזה לא מצליח.
בתחילת השנה הערתי למנהלי הליגה שערב מבוא חמה לא דוחה ליגה ועל אחת כמה וכמה ערב שני כזה ועוד שבעתיים ערב שנתקע בספטמבר - החודש הכי מעניין בדרכ במזג האוויר. חבל שהליגה הבאה מתוכננת רק לעוד 3 שבועות כשממילא עד כה היתה ליגה עם בקושי 3 טסקים ראויים באמת.

אני ממליץ להנהלה החדשה לעשות הערכה מחדש של כל החגיגה הזאת וכפי שטענתי בעבר - היא אינה עולה כלל בשום מידה של ניהול כספים ציבוריים והפעם גם הערך של לימוד ובטיחות התמסמס לחלוטין עבור כל אלו שנהנים מהסטייק בחסות עלה התאנה של הרצאת בטיחות.

הופתעתי לגלות שולנסי מעוניין לצאת לחול להתחרות ודווקא נושא זה שנזנח לחלוטין מתקציב האגודה - דווקא הוא צריך לקבל הקצבה משמעותית .
את ערבי הבטיחות כדי להסב לארועים ממוקדי מטרה ותחליטיים עם עזרי הוראה מסודרים ועם אנשים שרעננים להקשיב .

בנוסף ברצוני להביע דאגה מנכונותם של החברים הטריים להמריא ברוחות חזקות ומכך שרובם אינם נכנסים לפורום.
אין לי כלל ספק שתאונת המראה במבוא חמה עקב רוח חזקה היא רק עניין של זמן והשאלה רק מי יפול בגורל.