חשבתי לענות לך בפורום שלכם אבל אצלכם מעניין מספיק והפורום שלנו מתאז אנסה להחיות אותו קצת.
ראשית אציין שגם אני יחסית בתחילת דרכי וכמי שקנה את הואריו ואת המצלמה שלו בארהב אני מסכים עם מי שכתב (צחי?) שכלל לא בטוח שבארהב יותר זול.
אני טס עם פליימאסטר gps, שהוא הואריו המשולב הבסיסי ביותר של פליימאסטר.
בחרתי אותו משום שנראה לי שהוא מספק אפשרויות רבות ומשתנות המסוגלות להתאים לטייסים בקשת רחבה של ניסיון במחיר סביר בהחלט, מעט זול יותר מהאחרים.
אחד הדברים שקרצו לי בואריו הזה הוא האפשרות לערוך ולתכנן מסכים שונים כרצונך. בכל מסך אפשר להכניס את הנתונים המעניינים אותך בגודל הנח לך. אפשר להכניס למכשיר יותר ממסך אחד (עד 12 נדמה לי) ולעבור בין מסך למסך בלחיצת כפתור.
לואריו 4 כפתורים בלבד והם מרוחקים מספיק זה מזה כך שכמעט ואין צורך לעיין בלוח הכפתורים בשביל לבחור את הכפתור עליו רוצים ללחוץ.
המסך גדול ומספק תצוגה ברורה ונוחה גם עם משקפי שמש (אני מאמין שזה קיים גם במכשירים אחרים)
למיטב זכרוני (כבר הרבה זמן לא טסתי) היום מופיעים לי על המסך הואריו, מצפן, מראה כיוון רוח, שעון, גובה מעל הים, גובה מעל העמדה, משך טיסה (הקלטת הטרק לא מתחילה עד שאתה מגיע למהירות מוגדרת. 8 קמש במקרה שלי). פעם במסך השכן הייתה לי מפה וישנה אפשרות להכניס אליה נ.צ. ואיזורים אסורים לטיסה, כולל התראות במקרה ואתה מגיע לאיזור כזה. יש גם ׳מגלה מרכז טרמיקה׳ המופיע על המצפן ועוזר לחזור אל הטרמיקה האחרונה בה היית או אל העילוי המשמעותי האחרון בו היית.
כדי לסייע במציאת טרמיקות וסינקים ישנו צליל ׳אתה ליד עילוי׳ (פחות או יותר טיסה ב-0) והתראות ׳אתה בסינק רציני׳
בקיצור, אני עומד מאחורי הבחירה שלי בואריו הזה כואריו מוצלח להתקדמות בתחום, כאשר אני יכול לגרום לו להתקדם בקצב שלי.
מקווה שעזרתי