כתב נושא: על מה הסרט ?  (נקרא 114 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נתי_ה

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
על מה הסרט ?
« ב- : August 24, 2013, 12:28:29 am »
לא ברור על מה הוא בדיוק ואיזה מסר בדיוק הוא רוצה להעביר אבל ...
אהבתי אותו .

למעשה כל כך אהבתי שראיתי בערך חמש פעמים עד עכשיו .
בהתחשב בעובדה ששהיתי  קרוב לשלוש שנים באזור שבו מוסרט הסרט אז די ברור שאהבתי אותו .
גם די ברור לי שאני יודע להגיע לכל מקום שאליו הגיעו המצולמים ולרבים מהמקומות הגעתי בפועל במיוחד להר הגעש וילה ריקה אליו טיפסתי פעמיים .

אבל לא רק שהקורדיירה עצומה , לא רק שהמצולמים וירטואוזים , לא רק הספידפליינג זה סרט לא סירטון ממש סרט עם שחקן עלילה בימוי עריכה , סרט סרט ולמיטב הבנתי גם עלה  בהתאם , הרבה מאד כסף  בבימוי צילום עריכה משחק וצילומי פעולה .

אני יכול לשפוך כאן על הכתב עוד אלפי מלים כי הייתי שם ואני מכיר ומבחינתי הכל קרוב לבית למרות שאני לא שם עכשיו .
אך ניתן לתמונות לדבר הן עושות זאת טוב ממני .

סרט בהרי האנדים
« עריכה אחרונה: August 25, 2013, 02:19:21 pm על ידי צחי רייל »

מנותק נתי_ה

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
בעניין: על מה הסרט ?
« Reply #1 ב- : August 25, 2013, 01:25:56 pm »
צפיתי שוב ומצאתי את הבלוג :

אתחיל מהסוף טיסה יפהפיה בספיד פליינג מצנח רחיפה קטן  לשלג מהיר מאד , טסו איתו מספר פעמים בהתחשב בעובדה
שנראה כי החלק שלו בסרט די זעום לא זה מה שרצו להדגיש  אני בכונה לא כותב לפרסם כי אין כאן כמעט פירסום .

החלק של עפיפוני השלג סנוקייט הוא גדול הרבה יותר אז אולי ניסו לבנות קידום מכירות לטיול עתידי ,הסרט צולם ב 2008 במשך 7 שבועות לאחר תיכנון קפדני שארך שנה שלמה , בשישה אתרים שונים .

שני המובילים הם מרחפים מוכרים הבימאי שייך לצוות אקרו מקומי בשאמוני , מה שאפיין את הסרט הם לא ניסו לקחת סיכונים הלכו כל הזמן על בטוח צילמו רק בתנאי מזג אויר מצוינים , לקחו הרבה מאד ימי ספאר למניעת מזג אויר רע , השתמשו בהרבה מאד ציוד טיפוס , טיפסו בערך  חמש פסגות , וירדו בסקי אוף פיסט או ריחפו .

אחד מהם מורגאן הוא מדריך הרים  ומוביל  קבוצות גולשי סקי  בשלג בחורף בין שאמוני לצרמאט למעשה עבודה שבה הוא נדרש לחפש את הנתיב הבטוח בין בקתת הרים אחת למשניה , הוא היה זה שיצא לסיור המקדים בהרי האנדים לפני הצילומים  וזה שהוביל את הטיפוסים הסנו קייט והספיד פליינג .

נשארה השאלה אם הסרט המאד מושקע הזה רצה לפרסם משהו ?
אני לא מוצא בו פירסום , נראה לי שמדובר בטרנד המקדם את השילוב החדש  בין סקי לעפיפוני סקי ולרחיפה , הסרט נעשה לפני חמש שנים  2008  צילה ארגנטינה , רולי מן הסתם צריך לעניין אותך  אז אכתוב את שמות האתרים בארגנטינה :

CABIHUE ליד  ברילוצה , LAS LENAS ליד מנדוסה , ולמי שמעניין אותו בצילה :
LA PARVA ליד סנטייגו הבירה , LOQUIMAY ליד לוס אנחלס , TERMAS DE CHILLAN פארק פוייוה , VILA RICA הר געש אותו טיפסתי פעמיים ליד פוקון  אזור האגמים הסמוך לטמוקו צילה .

על פניו נראה לי כי מדובר  בסרט שרצה לקדם חוויה אישית ואת בית הספר לעפיפוני סקי  ליד שאמוני לה רושייר יותר מדויק בצרפת בו עובד הבימאי , ופחות לקדם מוצרים שונים .
כך או אחרת מאד נהניתי ממנו , רק שאני לא מטפס  או גולש ברמה מספקת נכון להיום כדי לעשות משהו דומה , בעניין הרחיפה מעטים מאד הם הנשים גם המרחפים הטובים מאד המסוגלים לרחף ברמה כזו בלי לקחת סיכונים , אך לא על כך היה הסרט .

חיפשתי עוד סירטוני טרנד כאלו יש המון כאלו בגלישת גלים, בגלישת עפיפונים קייט סרפינג , בגלישת רוח  , בשייט אבל כאלו ראיתי מעט מאד , יש כמה בסקנדיביה אבל רחוקים מהרמה הזו .

מה זה אומר על הספורט גלישת עפיפוני שלג ?
על פניו כנראה שהספורט הזה ישאר כנראה נחלת מעטים , הוא אומנם מתקדם ואפילו מתקדם יפה ולי אישית מאד קוסם ,כמי שעוסק בתחום מקביל עפיפוני כוח פאאור או לנד קייט כבר שנים , אבל אם מחפשים ברשת על סמך הסרטים רמז לאן הולך הספורט אז הוא נראה עומד במקום , דוקא הובלת קבוצות בהרים מחוץ למסלול  סקי למטה ושינה בבקתות ייעודיות הוא ספורט שמתקדם יפה  כלכלית.

אז כנראה שאפשר לראות את הסרט לקנא , וכנראה שלא הרבה יותר מזה , כי לא בטוח שההשקעה בספורט הזה תשתלם כלכלית.

« עריכה אחרונה: August 25, 2013, 01:54:07 pm על ידי נתי_ה »