בעקבות התחקור שעשיתי עם שלום אתמול והתחושה הלא נוחה שלו לפרסם את סרט הטיסה ובעקבות שיחה עם דוד מיקלס היום שטען שמשמיצים בלי לבדוק רציתי להעביר שוב את המסר.
בקורתיות ויכולת לקבל ביקורת הן תכונות שמי שניחן בהן משפר משמעותית את סיכוייו לשרוד.
בעקבות חשיפת סרט טיסה עלול גולש להרגיש לא נח עם תגובות ופרשנות בעניינו אבל זאת הדרך הטובה ביותר שאפשר ללמד ממנה על טעויות גם אם חלק מהתגובות/ מגיבים עושה זאת בחוסר מקצועיות ובזלזול. עדיף פי 1000000 להיפגע בפורום מאשר להיפגע מתאונה.
כל מי שמרגיש ששפטו אותו לא נכון יכול תמיד להגיב . אני גם טועה לעיתים(רחוקות) ואני לא חסין מביקורת(כשהיא רלוונטית ולעניין).
בשיחה עם דוד שוב נתקלתי במקרים שונים של המראות מחוץ למגבלות , ארועי בטיחות של כמעט ו..., נחיתות ברוח גב , נסיונות ליישר צלע עקומה לפני המראה !!!!!!!!!( אם ענינו נכון על השאלה במבחן התיאורטי אז זה לא אומר שאי אפשר לעגל פינות. )
כל אלו שעברו ארועי בטיחות ולא דיווחו סיכוייהם למצא את עצמם בתאונה מצדיקים לדעתי הגדלה משמעותי של ביטוח התאונות האישי שלהם וכמובן ביטוח אבדן כושר עבודה ומוות. גם מיישרי הצלעות כמובן יכולים להרגיש שייכים לקבוצה הזו.
מסתבר שרב הצעירים לא מגיעים לפורום וצריך לשנות את העניין. אולי אפילו לחייב אנשים לקרא את ההודעות פעם בשבוע. נראה לי שאני מדבר לחלל ריק לעיתים ,ואחרי שבוע שבועיים נגלה עוד גוזלן שלא שמע ולא ידע.
שוב לסיכום אני מאחל לכולם להיפגע בפורום אבל לחזור הביתה מיום גלישה שלמים ותיקינים.