כתב נושא: הטרקים מהליגה  (נקרא 827 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
הטרקים מהליגה
« ב- : August 07, 2013, 11:10:08 pm »
עברתי חפיף על הטרקים וקצת הופתעתי
ראשית מכך שאפשר היה באמת לטוס. אני הייתי די תבוסתני , כנראה מכלול של דברים שהצטברו אבל בהסתכלות בטרקים ראיתי שיכולתי לצאת למשימה כמו כולם אפילו יותר גבוה מכולם כשהייתי ב 1100. גיא יצא ב 1070 ירון ב 980 ועמיר ב 920!
בקיצור כשמגיעים לא מאורגן עם גלשן תחליפי והמראה מפחידה והרתמה באלכסון והפוד גיפיאס כל פעם נופל אין מה לצפות לנחישות.
השלישייה מגיעה בגדול יחד לגולני. מפתיע לראות שלא נסחפו בדרך מזרחה מדי. ציפיתי שהלג הזה יהיה די קשה.
בהמשך עמיר יוצא מגולני בסייקל רע ונוחת מהר מאד בקרבת כפר קמא. הניסיון שלי עם גולני היה עד היום די מבאס. חשוב מאד אחרי הנקודה למצא תדלוק ואפילו תדלוק חלש כדי לחזור לגבהי עבודה טובים של מעל 1000.
גם ירון וגיא שטסים אחריו לא נהנים מתנאים טובים. גיא מחלץ בקרבת כפר קמא מגובה אבוד של 230 מטר מעל הקרקע ונצמד לטרמיקה שסוחפת חזק מזרחה. כשגיא בגובה 580 מול הכניסה לשרונה מגיע ירון מתחתיו ומתחיל לעבוד.
באופן די מפתיע שניהם מתפצלים למוקדים שונים.
גיא עולה מהר ל 1400 ויוצא דרומה ואילו ירון עולה הרבה יותר מתון אבל זמן רב יותר כולל סחיפה גדולה מזרחה עד כמעט אלומות(!!!!!) ומגיע ל 1680.
בהמשך גיא שוקע מהר ונאלץ לנחות על המשך הרכס של יבנאל בגובה של 300 מטר מעל פני הים. מקום שעלול להיות מאד קשה לנחיתה בגלל המדרון כלפי מערב , התנקזות הרוח שם לעוצמה חזקה (קצה הרכס המזרחי) וכמובן נטוש מאדם. לא נעים וחבל שהוא לא מספר קצת על הארוע.
ירון לעומת זאת זוכה לגלייד הרבה יותר טוב שנעשה למעשה מעל בקעת הירדן מעבר לקו הרכס. נראה לי שאם היה לו את הגלשן הסודי של ברטוס הוא היה עושה גול בגלייד אחד.
טיסות יפות לשלושת הראשונים ביום מאד מאד לא מפרגן.
« עריכה אחרונה: August 07, 2013, 11:11:17 pm על ידי חגי »

מנותק נדב ארידן

• מצאתי פסיפס
בעניין: הטרקים מהליגה
« Reply #1 ב- : August 08, 2013, 09:31:10 am »
תוכל להעלות את הטרקים? - אפשר ללמוד מזה

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
בעניין: הטרקים מהליגה
« Reply #2 ב- : August 08, 2013, 08:41:09 pm »
נשלחו אלי במייל מלירן.
הם אמורים להופיע מתישהוא באתר של ולנסי. כרגע עדיין לא מעודכן.
בכל מקרה צריך תוכנה כמו קומפ גיפיאס כדי להריץ את הטרקים