ניר בקשת יפה אז בבקשה.
הגענו בשעה 12:15 לעמדה. עופר-איפקיס, נועם ואבנר. התחושה שלי הייתה שאפשר היה ועדיף היה להיות שם מוקדם יותר, הרוח בשעה האחרונה התגברה מה שעלול להרוס או לפגום בטרמיקות.
המראה ראשונה שלי, ניתן לראות בפיסבוק, לא הכי אלגנטי, ישר לתוך טרמיקה.קיפול של 50% ויציאה די מטלטלת. הרוח דרומית ומשבית מאד, אבל הטרמיקות חזקות והרוח לא הורסת את הטרמיקות בצורה קשה מדי. לאחר המתנה בגבהים של 300-350 נועם ואני מתמרכזים בטרמיקה חזקה אבל לא הכי מסודרת. נועם נשאר איתה מעל זכרון אני מהמר לטוס ממנה והלאה לכוון הר חורשן. בגובה של 500 מוצא טרמיקה לא מסודרת אבל לא מוותר עליה. נועם ברגעים אלה נראה מערבית לי ומאד גבוהה. מצליח במלחמה קשה לא לאבד את הטרמיקה הקרועה ומהתלת הזו. נועם חובר אלי נמוך באזור הגבעה הגבוהה שמצפון לעמיקם. נועם נוחת מזרחית לכביש 6 ושם אני מצליח להיתמרכז בטרמיקה חזקה ומסודרת יחסית שלוקחת אותי לבסיס ענן מעל 1200. נועם מזהיר אותי מהרוח החזקה שלמטה, רק כאן אני מרשה לעצמי לעזוב את הברקסים ולדבר במכשיר קשר, וגם לצלם. משם גלייד לעמק שבו הכל עולה והעננים מסמנים יפה את הדרך. הטרמיקות אלימות ומאד חזקות. בעפולה הרוח דוחפת לכוון מזרח. לא רוצה ליפול, שוב, מצפון לגבעת המורה, לכן שובר חזק לכוון דרום מזרח וטס על טרמיקות-פצצות שמעיפות אותי למעלה. הנחיתה הייתה תהליך ארוך של קיפול אוזניים וטיסה ברוורס. נחיתה ומייד משיכה חזקה בB אבל מעידה קטנה בתלמים שבשדה גורמת לי, בכל זאת, לעשות חריש קטן בשדה. מתקשר לעופר שיוצא מזכרון לאסוף אותי. תודה לכל מפרגנים. הסרטים והתמונות בפייסבוק.
אריה