כתב נושא: האם ניתן לראות פרוטוקול ישיבת הנהלה מאתמול?  (נקרא 2438 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
האם ניתן לראות פרוטוקול ישיבת הנהלה מאתמול?

מנותק skorb

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
היי מיקי-

כן, אני צריך עוד לסדר אותם (רשמתי רק בחלקי משפטים להזכיר לעצמי).

אני משאר שמחר יפוצו.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
משער... תודה

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
אני מקווה שהסרבול בפרסום פרוטוקול ישיבת האגודה, לא מרמז על כל היתר. אני אמנם כבר משוייך לדור "אנו באנו ארצה" שכביכול לא מבין מהחיים שלו, אבל הייתי מביא איתי לכל ישיבת הנהלה לאפ-טופ, מקליד ומפרסם בזמן אמיתי ואולי גם פותח סקייפ, כדי שכל מי שמעוניין, יוכל לראות. מה דעתכם?

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
רגע רגע....
לפני יומיים האגודה התנהלה בלי שום שקיפות ואותו נודניק שניסה לקבל תשובות זכה פה בעיקר לדעות חצופות שהבעייה היא אצלו (פי שהסביר לנו שי)

אז עכשיו באמת יש רצון לפתח דף חדש ואני מאמין שליו"ר החדש יש באמת כוונות (ויכולת!) להתנהל כראוי אז תן לו צ'אנס. גם ככה יש מספיק עבודה לעשות ,אז אולי אני טכנולוגית מפגר אבל אין לי שום בעייה עם פרוטוקול שמפורסם גם שבוע אחרי
למרות זאת בפועל כשיש ישיבת הנהלה צריך למנות מישהוא עם כתב יד קריא שיוכל לרשום את התנהלות הדיון בראשי פרקים. לסמוך אחכ על הזיכרון זה לא פרוטוקול. רצוי כאמור לפרסם מוקדם ככל האפשר ויום למחרת זה הכי טוב. לשדר אונליין זה קצת אוברשוטינג.

בתיקון העברית - יופץ ולא יפוצו.
« עריכה אחרונה: July 19, 2013, 05:29:15 pm על ידי חגי »

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
סליחה שכייונתי גבוה מידי, אבל הטכנולוגיה הזאת כל כך זמינה שאין שום סיבה בעולם לא להשתמש בה. אני רק חושש שהפער בין מה שאני מבקש לבין מה שאתה מבקש, דומה לפער בין מה שאתה מבקש לבין מה שנקבל... אתה הבנת את זה?

מנותק skorb

• מפעיל בובקט מתקדם
בוקר טוב.

מיקי, לשאתך, דעותיי:

1.  בפועל היה שם לפטופ ואליו הוקלד בזמן אמת. אבל זה היה יותר בכיוון של אותם ראשי פרקים שחגי תיאר מאשר פרוטוקולים מצוחצחים. כך שהיה צורך לעבור עליהם יום למחרת ולסדר את זה כדי שמישהו שלא היה נוכח באותו רגע יבין על מה מדובר. וכמובן, לסדר את זה מבחינה דקדוקית (למיטב יכולותיי) כדי להפחית ספיגת ריקושטים :-)

2.  הרעיון ל"שידור חי" מעולה וגם עלה כבר. בפועל, אני חושב שנלך על הGoogle Hangouts במקום הSkype כי הראשון מאפשר שיחות ועידה.  האמת שיש סיכוי טוב שהפגישה הבאה תתנהל לגמרי באינטרנט כי זה מפחית למינימום את מרחק הנסיעה של כלל המשתתפים.

3. אכן הבטחתי בשישי לפרסם, אך בסוף נולד לי אחיין באותו יום (שזה היה צפוי כבר כמה חודשים, אך לא ידעתי שזה ייפול לי בדיוק באותו יום) מה ששיבש קצת את התכנון. הופצתי הבוקר לhanglider, ואני מנצל על האיחור.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
אל תתנצל, אנחנו מאושרים שמישהו (כמוך) לוקח את העניינים לידיים. יש לי קרוב משפחה, מליונר בהיי-טק שלפני שבוע טס לפיניקס אריזונה, שכר מכונית ונסע שעתיים וחצי לפלאג-סטאף לפגישה בת שעתיים. אחרי הפגישה הוא טס מיד חזרה ארצה. למרות שהוא בעצמו היי טק, הוא הבין שלפעמים אין תחליף למפגשים אישיים.
לא הבנתי מה הכוונה ל"עמדה צפון מערבית בדחי". אנא הסבר. תודה.

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
בדחי (מעל גבעת המורה למי שלא מכיר) ישנה עמדה פוטנציאלית שצחי בזמנו איתר .
לירן ואני עברנו במקום לא מזמן , כדי להבין במה מדובר ואם ישנה התכנות .
המקום נמצא כ200 מטר מכיכר בכניסה לדחי , והמפנה הוא קצת יותר צפוני מצפון מערבי .
עברנו שם ביום קלאסי בו הרוח בתבור הצפינה , ושם הרוח היתה די על האף .
כיום המקום מלא בסלעים ומספר שתילים של קק"ל כנראה , וכדי להכשיר את העמדה ידרשו כנראה עבודות עפר וכו .
השלב הראשון הוא כמובן קבלת אישור מקק"ל ולכל מי שיש זיקה לעניין נשמח לעזרה .
« עריכה אחרונה: July 21, 2013, 12:31:13 pm על ידי gider »

מנותק liad

• מפעיל בובקט מתקדם
לאיזה דרגה היא תותאם?

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
זה לא שאלה שאפשר לענות עליה לפני שהעמדה בנויה. אחרי שבונים עמדה כמה חברה מנוסים מאוד טסים שם בכל מיני תנאים ומחליטים לפי הטיסה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק דודו עזרא-א.ד.

• מצאתי פסיפס
  • עף על החיים....
    • דוא
יש לי זיקה
מעוניין לעזור
0528033824