כתב נושא: אבי שאול - ההדחה!!! אתם יכולים להשפיע...  (נקרא 617 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
מרחפים יקרים, קוראי ״רוח הקודש״ נאמנים, חברי ״החרב המעופפת״ הנכבדים, גבירותי ורבותי, ליידיז אנד ג׳נטלמנס, סעדי וסעדתי, סינגלים וזולות, אדרי וארז, איתי ושי.
נפל דבר בישראל!!!
זעזוע, הלם, רעידת אדמה בענף הרחיפה:
בישיבת הנהלה של החרב המעופפת הוחלט על הדחתו של מר אבי שאול מהחרב המעופפת.
אבי שאול נמנה על מייסדיה של החרב המעופפת, הוא חבר בה מיום היווסדה והינו מאבני היסוד של החרב לדורותיה.
הוא גם אחד מחבריה היפים, הגבוהים, בנוי לתלפיות, חזק, שרירי, מסוקס, טוב לב, ועד לאחרונה חבר נאמן ורב זכויות.
אז אתם בודאי שואלים את עצמכם, או אותנו, אז על מה ולמה להדיח חבר שכזה????
אז זהו, שלאחרונה התברר שמתחת לחזות האמינה מסתתר לו בוגד קטן!!!
מתחת לאף, בעוד הוא מכהן כחבר מן השורה בחרב המעופפת ונהנה מהזכויות הרבות שמקנה חברות זו, הפך מר שאול לבוגד!
מצא לו הבוגד חברים חדשים, נוסע איתם לאתרי רחיפה, סועד עימם במסעדות המרחפים, וכל זאת בפומבי, מול עינהן המשתהות של שאר חברי החרב.
אז נכון, לזכותו נאמר שחברימהחרב המעופפת האחרים כבר כמעטמלא נוסעים לרחף, ואין למר שאול (להלן ״הבוגד״) יותר עמ מימ נסוע, אבל זה לא תרוץ!!!
נכון שנשיאנו הפך מראש לאריות לזנב לשועלים והוא היום עוד טאנדמיסט, אחד מיני 40 אומללים שרבים כל היום בנתניה.
נכון שאילן בקר הפך מטייס ליורד ים ורוב זמנו מוקדש לקייאק.
נכון שהקשר היחיד שנותר למשה גרד עמ ענף הרחיפה היא השארת הודעה יומית ב״משהפון״, שאותה איש כבר לא שומע ובטח שלא מגיב עליה.
נכון שכבוד הדובר כבר מזמן מסתפק בביקורים באתר האינטרנטי במקום באתרי הרחיפה.
אבל זה שאין לך עמ מימלנסוע רחף, לא מקנה לך את הזכות לנסוע עמ אחרים!!!!
וגם עמ החלטת לנסוע איתם, אז לקרוא להם חברים?????
אבי ידידי: אתה בוגד קטן, חסר חוט שדרה, מלכך פינכה, נהג איסופים לכל דורש, טייס מחורבן והאמת, טכנאי מזגנים ביינוני מאוד.....
למי שלא יודע, מצא לו הבוגד חברים חדשים, ועוד אחד מהם ג׳ינג׳י רחמנא ליצלן, איתם הוא נוסע לרחף בתבור בכל סופשבוע, זנח את חבריו משכבר הימים בקר וגורדון, וביום ו׳ האחרון כשהוזמן לנסוע לתבור עמ חברי החרב, העדיף את חבריו החדשים.
בוש והכלם לך!!!!
ושלא תחשוב שההתחנפות בעמדה והסיוע שלך בהנפות שלי יעזרו לך.
אז זהו זה, הנהלת החרב החליטה על הדחה לאלתר של מר אבי שאול מחברות בחרב המעופפת.
אלא מה, לפי תקנון החרב, מי שהיה חבר מעל 6 שנים, בעת הדחתו עובר למעמד של ״מועמד למועמדות״ ויכולצלחזור להיות חבר.
אז חברים, אבי שאול צריך את תמיכתכם.
ביכולתכם להשפיע על עתידו של הבוגד ועל עתיד החרב המעופפת.
אתם בתבקשים לכתוב לנו למה כדאימלנו לקבל חזרה את הבוגד, למהמלא כדאי לקבל אותו, למה כדאי לבוגד לחזור אלינו ולמה כדאי לו באמת למצוא חברים חדשים.
אני אישית מעדיף להפטר מהשרץ, אבל אל תיתנו לדעתי האישית להשפיע עליכם.
אנו מחכים לשמוע את דעתכם.
הצבעתם - השפעתם.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אצלנו החברים עפים מהר יותר מבכל חבורת מרחפים אחרת......

« עריכה אחרונה: July 13, 2013, 09:02:54 pm על ידי רונן גורדון »

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני רק רוצה להוסיף פרט קטן אך חשוב :
ב-אמנה של החרב נאמר ונכתב כי עולים לטיסה בכל זמן ,מצב ותנאי . ללא התייחסות לחברים ( כמו שאומר המשפט הידוע :"אם יש תנאים אין חברים " ), ללא התייחסות להבדלי משבים וללא התייחסות רוח מעבר למגבלות ( מה זה חשוב 30,40 קמ"ש )- ולמה אני מעלה זאת ?
אבי שאול - שחרט על דגלו ויישם פעם אחר פעם את מורשת החרב - אינו ראוי עוד להיכלל כחבר מן המניין :
ביום שישי האחרון , בזמן שחברי החרב חתכו את שמי הצפון , אבי שאול בכבודו ובעצמו החליט כי "הרוח מעל המגבלות" ולא המריא !!! בושה וכלימה ! בגידה בערכים ! ביזיון ! הבחור עבר סוג של מטמורפוזה והפך לתולעת משי (כנראה כתוצע של שאיפת עודף גז מזגנים )

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
אילן ידיד היקר, אתה צודק.
זו עוד הוכחה להשפעה השלילית של ה״חברים״ החדשים של הבוגד.
אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי בהצבעת החברים..... 

מנותק itaytak

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בלי אבי אין חרב מעופפת. יש רק חרב  sheep

מנותק Efrat

• מפעיל בובקט מתקדם
טקסי,

אוהו! עכשיו אני ממש במתח לנוכח תגובתו של הדובר!

אני זונחת את כל הסדרות ב- YES.

אפרת

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
הכל רעש וצלצולים, הם לא מסתדרים יום וחצי בלי אבי.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לאן מסמסים?

אבי צריך להשאר, אני חושב שהוא פשוט לא מבין את גדול הזכות שנפלה בחלקו, להמנות עם חברי החרב.

אני כנראה כבר לעולם לא אתקבל למועדון, אבל ביום שישי האחרון היו לי כמה רגעים שהחלטתי לשתף את כולם בהם:

https://vimeo.com/70278664

אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק Alex Maliarov

• משחק בארגז החול
    • דוא
צוק  ;D ;D ;D

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
צוק - ריגשת אותי!!!!
מוסיקת הרקע, ההבנה העמוקה שלך לגבי העובדה שאיפשרתי לך לרגע להיות מעלי והמילים היפות לאחר הנחיתה, מילים אלו ישארו חקוקות על לוח ליבי לנצח......
ודע לך שלכל אחראי אבי שאול.
לפני שהמראתי הוא לחש לי באוזן: גורדון, אם יצא לך לטוס במקרה באותה טרמיקה עם צוק, תן לו, ולו לרגע קט, להיות מעליך. זה חשוב לו מאוד וישמח את ליבו.
וכשתירמלנו ביחד נזכרתי בבקשתו זו של הטורקי הענק והרגיש, מיד חיפשתי סינק קטן ומילאתי את בקשתו ואת משאלת ליבך שלך צוק.
וזו עוד סיבה לדעתי להעיף אותו מהחרב. מה פתאום לתת למישהו בכוונה לטוס מעליך?????
ויש לי הפתעה בשבילך צוק.
כאשר תסתיים ההצבעה בשרשור, ובמידה והרוב יחליט להעיף את מר שאול מהחרב (אני מתפלל לכך בכל ליבי), אני מתכוון להעלות הצעה לקבל אותך במקומו........
בכל זאת, אנחנו צריכים נהג איסופים ואתה כך נראה לי יכול להתאים לתפקיד.
אני חייב לציין שאני מופתע ממיעוט המצביעים. אני קורא לכולם להביע דעתם בעד ונגד העפת אבי שאול מהחרב. אם עתיד הרחיפה חשוב לכם, תצביעו ותשפיעו!!!!

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אחד למען כולם, וכולם נגד אבי שאול.   

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
לכבוד כבוד הדובר . ושאר החברים

להלן תגובתי בנושא

מאחר ומנית את רוב סיבותי "לרענון" חבריי לנסיעה צפונה , ציתות לתיזכורת

1.נשיאנו הפך מראש לאריות לזנב לשועלים והוא היום עוד טאנדמיסט, אחד מיני 40 אומללים שרבים כל היום בנתניה.
2.שאילן בקר הפך מטייס ליורד ים ורוב זמנו מוקדש לקייאק.
3.שהקשר היחיד שנותר למשה גרד עם ענף הרחיפה היא השארת הודעה יומית ב״משהפון״,
4. שכבוד הדובר כבר מזמן מסתפק בביקורים באתר האינטרנטי במקום באתרי הרחיפה.
5.שחברי החרב המעופפת האחרים כבר כמעט לא נוסעים לרחף, ואין לי  יותר עם מי לנסוע, 

נותר לי לספר לך על תחושותי . עד לא מזמן היינו קבוצה מאוחדת שדיברה כל שבוע על הציפיה לסוף השבוע כדי לקפוץ מאיזה הר ולתרמל אם תרנגולות , במשך כל הנסיעה נשמעו ברקע צלילי " הברכות " שתרמו אושר גדול לנסיעה , בדיחות רצו בשפע ואשקרה לא עיניינו אותנו כבר התנאים מרוב שנהנינו מהנסיעה , נסענו בימים של גשם ,נסענו בחמסין ,נסענו בתחזית לכניסת חזית קרה וגם המראנו , לא הייתה שום תחזית בעולם שמנעה מאיתנו את הנסיעה לצפון ביום שישי .
חיי שודרגו מהקצה לקצה לאחר שהכרתי אתכם והיה לי ממש כיף במחיצתכם , (גורדון במיוחד במחיצתך אתה נהג האיסוף המושלם בכל 7 שנותיי בספורט לא הכרתי מאסף מוצלח ממך  up: )אבל אנחנו "סוטים" מהנושא, בו נחזור לדמעות
וחשבתי שחיי כבר מושלמים ומה עוד אפשר לבקש.
ומה קרה..... ?  ביום בהיר אחד אמרתם לי שאתם מדללים את נסיעתכם צפונה מסיבות השמורות לכם (שפנים) ללא שום אזהרה מראש ואו הכנה מוקדמת לחדשות המפתיעות  :-[
אתה בטח מתאר לעצמך את גודל אכזבתי , אבל לא אמרתי נואש במשך כחצי שנה חזרתי על הרוטינה וחייגתי כל יום שישי כדי לבדוק אם בא לכם לנסוע לצפון , וכל פעם היה לכם תירוץ חדש, אבל מה שבאמת שבר אותי, קרע אותי, גרם לי ליסוריי נפש קשים, שלח אותי לטיפול נפשי במחירים ממש משמעותיים שגרמו לי לפשיטת רגל, היתה השיחה שלי איתך .
צילצלתי כהרגלי ביום חמישי ושאלתי מה קורה איתך מחר ומה אמרת לי ................... ............??????

קבעתי אם דפנה בשישי בבוקר ללכת למפגש מלכת במדבר ... כאן בנקודה הזאת הבנתי שאין דרך חזרה, יאללה אבי שחרר, אמרתי ללכת לתבור או ללכת למלכה במדבר זה כבר גדול גם אליי

תחליטו מה שתחליטו כל עוד אין לכם 70 שעות אויר בהרים אתם צריכים לפרק את המועדון לאלתר

אבי שאול שתמיד יהיה חבר בחרב עד סגירת המועדון כנראה
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק איפקיס

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני לא נגד אבי שאול .אבי הוא חרב אמיתית וחדה מאוד .כל מילה שלו ברזל.זה ששאר החרבות לא רוצים להגיע אותו להרים מסיבות לא מובנות . :Pלא אומר שאבי לא יכול לירעות בשדות זרים.יכול גם יכול .דובר יקר ונשיא בואו להרים בדרך אתם מוזמנים לקפה אצלי בטבעון.וגורדון לא מדיחים עף אחד .אנכנו צריכים חברים חדשים בזמן האחרון יש כמה מועומדים רציניים מאוד.אתה יודע על מה אני מדבר ילה שחרר אותם ממועדים לחברים . ילה מהפכה.
« עריכה אחרונה: July 15, 2013, 12:48:02 am על ידי איפקיס »

מנותק itaytak

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אבל מה שבאמת שבר אותי, קרע אותי, גרם לי ליסוריי נפש קשים, שלח אותי לטיפול נפשי במחירים ממש משמעותיים שגרמו לי לפשיטת רגל, היתה השיחה שלי איתך .
צילצלתי כהרגלי ביום חמישי ושאלתי מה קורה איתך מחר ומה אמרת לי ................... ............??????

קבעתי אם דפנה בשישי בבוקר ללכת למפגש מלכת במדבר ... כאן בנקודה הזאת הבנתי שאין דרך חזרה, יאללה אבי שחרר, אמרתי ללכת לתבור או ללכת למלכה במדבר זה כבר גדול גם אליי

בקצב הזה תהיה הדחה כפולה  ;D
« עריכה אחרונה: July 15, 2013, 12:58:19 am על ידי itaytak »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אגב אם אתם מדיחים את אבי אין ממש סיבה להמשיך לקרוא לחרב "המעופפת". לכן יש לי כמה הצעות לשמות חדשים ....
החרב הכותבת או החרב החופרת ;D
don't fly faster then your guardian angel

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
צחי ידידי היקר
כנראה לא היית בתבור ביוםצשיש האחרון.....
אילן נחת בסוסיתא אחרי שביקר את כל העננים בדרך לשם.
אני נחתתי במבוא חמה אחרי שבדרך העברתי לצוק שעור בתירמול.
ואבי שאול לא המריא בגלל ״הפרשי משבים״.
עניינו מדיחיםמאותו כי הוא ״נפל טיס״.
ואם תקרא היטב את הודעתו/תגובתו, תראה שהיא מעין ״מכתב התפטרות״.
בקיצור צחי, חזור בך. אחרת נסגור חשבונות בסלובניה......

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
להדיח !
ויפה שעה קודם משתיים על העץ.
ולמודח הפוטנציאלי - אל יאוש. בנתניה מקבלים כל אחד.
באמת.
(50 שקל בעמידה).

מנותק אריה יעקבי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני לא מפחד למות, אני רק מת מפחד
ההיסטוריה של עמדנו הרדוף והמוכה רצופה בכוונות טובות.
מי כמונו מכיר את נביאי השקר, את העושים באוב, את ממליכי מלכי כזב ואת ההולכים על המים.
אז אל לך כבוד הדובר לדבר כלל, אל לך לאיים ולכתוש אותנו במילים, להלאות אותנו ברמיזות, לבלבל אותנו בפרטים. סבתא רבה שלנו נאנסה על ידי קוזקים, עברנו אינקוויזיציה והיינו לאנוסים, גלינו אלפיים שנה, נבוכדנצר החריב לנו את בית המקדש ומחר נציין זאת ביום אבל לאומי שהוא התשעה באב. אז עזוב אתנו מאיומים.
פעל
הסתער
רסק
גזול
ואל תשאיר שבויים

אבי שאול העם אמר דברו
אבי שאול - אנחנו אוהבים אותך

אחד העם,
אריה

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
חברים יקרים!
אני רוצה להודות לחברי "רוח הקודש" שהשאירו את תשובותיהם לשאלה הרת הגורל מעל דפי שרשור זה, ולהודות  kwaity גם לאלפי החברים ששלחו אלי הודעות בפרטי.
אין ספק שהצבעתכם הייתה מפתיעה ביותר, ולא ניתן להשתמש אלא במילה אחת - מהפך!!!!
מתברר שלמרות המשט הטורקי, הזילזול של ארדואן בראש ממשלתנו ובנו והעובדה שאסור לשמוט סבון במקלחת טורקית, דווקא נציג הקהילה הטורקית ב"רוח הקודש" זוכה לאהדת ציבור המרחפים.
רובו המכריע של הציבור תומך בהשארתו של אבי שאול ב"חרב המעופפת" ושולל את הדחתו.
אבל זה לא הכל....
המרחפים לא רק שקראו לאי הדחתו של אבי שאול, אלא לקידומו!!!!
מאות מרחפים מרחבי הארץ והעולם, וגם מנתניה וארסוף, קראו לנו להדיח את כבוד הנשיא מר אדרי, ולמנות תחתיו את אבי שאול כנשיא  bye "החרב המעופפת".  mazaltov
מתברר כי חירחורי המלחמה של נשיאנו בנתניה, ומעברו עם חבריו לארסוף לתקופה קצרה, המאיסו אותו על רוב המרחפים.
מתברר כי הפורום הפך לכיכר תחריר, אדרי הפך למורסי, ואבי שאול הוא הגנרל סיסי (אבי, השם סיסי מה זה הולם אותך).
"החרב המעופפת", כגוף דמוקרטי שהחלטותיו מתקבלות על ידי פה אחד, אינו יכול להתעלם מרחשי לב הציבור.
לכן ההצבעה עכשיו היא לא לגבי הדחתו של אבי שאול - להלן "סיסי", אלא על הדחתו של אדרי מתפקיד נשיא החרב, ומינוי "סיסי" לנשיא הבא של החרב.
אנו ממתינים לשמוע את דעתכם.
כמובן שגם הנשיא המודח והנשיא הממונה מוזמנים להביע את דעתם, למרות שהיא לא באמת מעניינת אף אחד.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אנחנו נוסעים ביום שישי לסלובניה, בלי הנשיא המודח והמיועד.....איזה כייף לנו!

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
כבוד הדובר הנכבד

שמחתי מאוד לקבל מלשכתך את הצבעת הבוחרים ( דרך אגב הפקידה שלך כוסית על ) על השארותי במועדון הנכבד ,ועוד יותר שימחה אותי הבשורה שתתחיל להתמיד בנסיעותך צפונה כדי לטוס ולא לבקר את המשפון באחוזתו המפוארת (שקנה בגלל שבזז את קופת המועדון ) ושגררת איתך את בבר הקייקיסט החטוב . בעל הקעקוע המדהים .

לגבי תפקיד הנשיא, לאחר שיחה קצרה אם כבוד הנשיא בכבודו ובעצמו היום בצהריים , ולאחר שביקש לדחות את החלטתי לגבי מילוי תפקידו עד יום שבת ( היה ריח של שוחד בשיחה , נראה לי שמצפה לי מתנה יפה מהנשיא) החלטתי להענות לבקשתו ( נראה לי מתנה גדולה ) ולדחות את כניסתי כמחליף לנשיא

אני מודה לכל החברים שתמכו בי לאורך הימים האחרונים , זה ממש חימם את הלב

נ.ב.

גורדון רק מי שראה אותך בג"ינס צמוד יכול לדעת כמה אתה באמת גדול   ;)
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
אבי הטורקי הענק השקט.
אני מבין שהצלחת לקבל בנורמה ממזקירת (זו לא טעות דפוס, בחרב המעופפת במקום מזכירה יש לנו מזקירה) החרב את תוצאות ההצבעה.
עמ זאת אני בטוח שלא הבנת מה כתוב שם, זה באנגלית......
בעקבות פנייתך שוחחתי עמ נשיאנו הנכבד השוהה בימים אלו באפריקה.
ובחן, מתברר שככל הנראה המהפך כן יושלם.
אדרי מבקר כעת בשבט הזולו באפריקה.
אנשי הזולו ששמעו שבישראל אדרי מרבה לבלות עמ זולות, הציעו לו להיות נשיא שבט הזולו באפריקה.
אדרי נעתר לבקשתם וכעת הוא נשיאם של הזולות.
האמת היא שמבחינתו אין כמעט שינוי: בישראל הוא היה מוקף זולות וגם באפריקה הוא יהיה מוקף זולות.
אדרי רמז לי  שסביר שבכל מקרה הוא היה מתפטר, כי עדיף מבחינתו להסתובב עמ זולות אפריקאיות מזולות נתנייתיות.
אז אבי, התפקיד שלך!!!!
ואם לא תהיה מוכן לקבלו, אני שוקל להמליץ למנות את צוק. בכל זאת, הליקוק שלו בסרט שהעלה היה מרשים ביותר ודי בו כדי להקנות לו את נשיאות החרב.
צוק, מה דעתך?

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אנחנו מחליפים נשיאים כמו שאתם מחליפים גרביים....

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני עדיין בשוק מההצעה, ולכן האיחור בתגובה.
אני מקבל עליי את תפקיד הנשיא, אך רק תחת ברכתו של הטורקי.

במידה ואכהן כנשיא, אפעיל את קשרי בגד"ש בית אלפא לשינוי דיוקנו של פרס בשדות הגלבוע עד החורף הבא.

יש לי עוד מס' דרישות ותכוניות אותן אחשוף בהמשך.

אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...