כתב נושא: טרקים מהליגה האחרונה עודכנו  (נקרא 908 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גלנטי

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
טרקים מהליגה האחרונה עודכנו
« ב- : July 07, 2013, 02:46:00 pm »
עדכנתי את האתר בכתובת  http://www.logelog.com/compdata/ILHG2013
באתר יש את המשימות והטרקים + תוצאות משוערכות של התחרויות (המועטות) משנה זו
לגבי התחרות האחרונה, נראה כי קיימת אי התאמה מול הניקוד של שי ולירן והנושא בבירור.
כמו כן אם אתם מוצאים טעויות - נא לפנות

כמו כן, אני מחפש את הלינק לתוצאות וטרקים מהשנה שעברה, נראה לי שמרוב עייפות לא עדכנתי את התחרות האחרונה של השנה הקודמת - אם למישהו יש הפניה לטרקים והתוצאות של המשימה, נא לכתוב לי.

תודה

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: טרקים מהליגה האחרונה עודכנו
« Reply #1 ב- : July 07, 2013, 07:30:06 pm »
השטח המוקצה לתצ"ל ולטרקים קטן מדי. רצוי להגדילו לפחות פי 2

אגב- היכן נמצאים נתוני הליגה הרשמית?

מנותק לירן רלר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #2 ב- : July 07, 2013, 09:10:56 pm »
באתר של ולנסי הנוסחאות חישוב של תוצאות הליגה הן לא המעודכנות. באתר של האגודה יש את כל התוצאות הרשמיות של הליגה

מנותק גלנטי

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
« Reply #3 ב- : July 07, 2013, 09:25:56 pm »
באתר של ולנסי הנוסחאות חישוב של תוצאות הליגה הן לא המעודכנות. באתר של האגודה יש את כל התוצאות הרשמיות של הליגה

כבר ציינתי בעבר שהתוצאות אינן רשמיות.
אני משקיע בתיעוד הליגות משנת 2007 ובו נמצאות המשימות מאז ועד היום אשר יכולות ללמד רבות על השינוי ברמת הטיסה של המשתתפים או שינוי במצב הרוח של המארגנים, ולפיכך אני רואה חשיבות רבה בהמשך פירסום האתר (למרות שאינו רישמי ולמרות שהמארגנים רואים זאת בעיין עקומה).
פירסום תוצאות בפורום נוטה ללכת לאיבוד - ואני מוכן לתת למארגנים שטח לפירסום התוצאות הרישמיות (שקרוב לוודאי נבלע לו אי שם בנבכי הפורום). יש חשיבות לתיעוד, כמו כן על מבט באור שונה (נוסחת ניקוד "לא רשמית") על אותן משימות.

קצת על האתר - הוא הוקם על מנת לנסות ולשמש פלטפורמה לניתוח טרקים של תחרויות. עם השנים הוצעו ברשת אלטרנטיבות לא רעות (לדעתי מדובר בהשקעת זמן רבה שלא הייתה מספיקה).
אפשר לנסות לשלב קוד מקור מתוכנת fscomp - אבל שוב זה ענין של השקעה, מול תועלת ועלות.

עובדתית, מעולם איש לא הקיש על כפתור ה "תרומה" באתר (האתר נושא בעלויות תחזוקה ורישום שלא כוללים זמן ופיתוח), וזה מלמד שלמרות הרצון הטוב, תמיד יהיו כאלה שלא יחפשו לעזור, ולפעמים אף פחות מכך...
אז שיהיה ערב טוב.
« עריכה אחרונה: July 07, 2013, 09:36:25 pm על ידי גלנטי »