במקרה הזה אני מסכים כמעט לגמרי עםחגי.
גם דעתי האישית היא שליגה לדרגות 2 היא מיותרת.
בין חברים, לא הסתרתי גם בשנה הקודמת שזו דעתי.
מי שרוצה להתקדם בספורט שיבוא ויטוס. לא נראה לי שאנשים צריכים דרבון בשביל לשפר את הגובה שאליו הם מגיעים או את הקרבה (לאו דווקא "דיוק") בנחיתה לבול.
עם זאת חגי, הגישה המזלזלת שאתה מקרין לא תורמת לסיכויי השרידות של הגוזלים בספורט.
אולי לך יש עניין שיפרשו כמה שיותר בשלב מוקדם ובגפיים שלמות (בכל זאת, העמדה בתבור צפופה גם ככה..), אבל זה לא בדיוק ספורטיבי.
דוקא כשלקחת את תפקיד הטייס הראשי הערכתי מאוד את פועלך ולמדתי להבין שאתה יודע ורוצה לתרום גם מחוץ למילים מושחזות במקלדת.
אני לומד ממך הרבה באופן עקיף, כפי שאני מקפיד ללמוד מכל מי שיש לו ידע שאני מסוגל לקלוט.
עם זאת אני רוצה לומר לך שלזלזול שאתה מפגין אין הרבה מקום.
אנשים יפרשו מהספורט כך או כך, בזה אתה צודק! אבל לטובת אלו שלא יפרשו שווה להשקיע עוד קצת ולאפשר לנו ללמוד ולהתקדם (ושוב, לאו דוקא בקיום ליגה לדרגה 2. אבל ערבי בטיחות הם בהחלט מאסט עבור הגוזלים).
הדבר הכי חשוב בעיני שציינת הוא דוקא חוסר הניסיון של נועם.
בזה, שוב, אני מסכים איתך

ראשית אוסיף ואומר שאני מעריך מאוד את תרומתו הגדולה של נועם!! למעשה, כרגע חבר הועד היחיד עד יום שלישי והיחיד (לא כולל אדריאן עד לא מזמן) שלוקח על עצמו להחזיק את האגודה מתפקדת ובחיים. אסור לשכוח, ועל כך תודתי והערכתי אותן אני מביע בפניו שוב ושוב.
עם זאת, ישנה בעיה לדעתי שותיקי הספורט לא מוכנים לקחת על עצמם תפקידים באגודה.
שוב ושוב אני שומע שגם צעירים יכולים לנהל את האגודה, ואף הציעו לי להיות חבר ועד עוד בטרם קיבלתי את ההסמכה לדרגה 2, כשבאתי לאסיפה בשלהי הקורס..
אני חושב שזה לא רציני ולכן גם פעילות האגודה הולכת ומתדרדרת בשנים האחרונות.
מן הראוי שאנשים שגולשים כבר שנים, יודעים יותר טוב - מתוך פרספקטיבה שנצברה בניסיון - מה תופס ומה מקדם את הענף, יכהנו לצד חסרי הניסיון וידריכו את צעדיהם. אי אפשר להתלונן שנועם חסר ניסיון, אם ההשוואה היחידה היא לנועם בעצמו. אין לנו ממש מבחר כרגע...

בשלישי אני אקח על עצמי תפקיד בועד. אני חושב שזה ממש גרוע לאגודה. אין בי את התכונות המתאימות או היכולות לנהל ולדחוף. בכל זאת, לא הייתי רוצה לראות את האגודה מתפרקת. עדיף גלגל דפוק בעגלה מאשר עגלה בלי גלגלים כלל..
חבל שהותיקים לא רואים את הדברים כמונו. אני מבין את ה"עייפות", אני מודה לכם על התרומה שנתתם לספורט בשנים שעברו, אני רק לא מבין למה להשבר עכשיו כשקו הסיום כל כך קרוב..? אני מקוה שהאגודה תמשיך להתקיים עד לכניסה של חוק הטייס החדש, ואולי גם תצליח לדחוף קצת את האג`נדה של טיסה בטוחה במשמעות של חיוב גולשים חדשים לעבור קורס (ממה שאני מבין, בעתיד הקרוב קורס יהיה אופציה לא מחייבת

אסון אמיתי).
מקוה שהייתה לכם הסבלנות לקרוא את הכל.
מקוה לראות גולשים רבים ביום שלישי.
יוסי.