כתב נושא: החרב הממונעת בקרוס במידבר.  (נקרא 55 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק איפקיס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
החרב הממונעת בקרוס במידבר.
« ב- : July 06, 2013, 10:15:46 pm »
אני והחברים שלי לקרוס לא עבריינים.אנכנו לא עושים שום דבר שהוא נגד החוק.תמיד ,תמיד לפניי קרוס ,אנכנו מתאמים עם הרשויות ובעיקר עם היאבא שהוא הבוס בשמיים.מי שיספר לכם דברים אחרים פשוט לא אומר לכם את האמת ממניעים שלו.נכון אנכנו משוגעים טסים במקומות מטורפים ומסוכנים.אבל אנכנו לא עד כדיי כך משוגעים לטוס בצמוד לכור האטומי בדימונה מבלי שכל הגורמים יהיו מודעים לכך. יהבא ,הצבא ,המישטרה  והחברה שיושבים בתוך הכור האטומי.באנו לטוס ולא לחטוף טיל בישבן.ושם כמו שכולם יודעים קודם יורים אחר כך שואלים מה זה היה.אני יספר קצת על הקרוס.ביום חמישי הגענו לשימשית ,כפר גמלים שצמוד לעיר דימונה.מחפשים שדה המראה לא חסר בשטח איפה להמריא.אחריי ארוחת ערב מדהימה על תארת הצימחונות עולים לישון .הכל מוכן למחר.מתוקתק אצלנו ב100 אחוז, נהגים עגלה ניגררת, רכביי שטח ,אוכל, שתיה, מכשיריי קשר לאנשים שלנו על הקרקע שבקשר איתנו בכל רגע נתון באוויר.מישמעת מים למקרה של קט במידבר, ריתמות עם בקבוקיי מים.בשעה 6וחצי אחריי שיחה ותאום עם הבקר ביאבה, שאגב דיבר איתנו גם במשך הקרוס כמה פעמיים.ממריאים מממשית ,הקפנו את הכור מיצידו הימיני פנינו שמאלה וניכנסנו לערוץ קניוני של נחל צין.עברנו מעל גביי שיש, גבי צין, עד למיפער של המכתש הקטן .סיום בעין בוקק שער השמדיי.המצלמה שלי לא פעלה עז אין לי תמונות אבל יש לי את הסירטון. שימו על 1080hdלצערי החלק האחרון של הקרוס לא צולם אולי חברים ישימו בהמשך.שיהיה שבוע טוב לכולם.  קרוס במידבר

מנותק איפקיס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: החרב הממונעת בקרוס במידבר.
« Reply #1 ב- : July 06, 2013, 10:16:42 pm »
« עריכה אחרונה: July 06, 2013, 10:22:49 pm על ידי איפקיס »