כתב נושא: שישבת ברגוע  (נקרא 1081 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
שישבת ברגוע
« ב- : July 06, 2013, 08:29:23 pm »
אתמול היה כיף חיים בטיול בצפון .. אבל הרוח הפתיעה והוכיחה שגם בקיץ יש צפון מערביות מהבוקר :\

והים בספונטניות הצטרפתי לחגי ע המלך, שאירח אותי בבית ינאי  hug

היה ממש נחמד , רוח 25 ככה , כארבעים דקות על הרכס עם הגלשן הישן שלי באדיבות הילד :)

חגי מה היה בסוף עם חבורת האח"מים ? טסתם ?

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: שישבת ברגוע
« Reply #1 ב- : July 07, 2013, 02:58:24 am »
בשישי אילן סאלם, רון וינר ועומר אספו אותי בעפולה. אני גר בכפר החורש בגובה 420 מ' כ-20 ק"מ מערבית לתבור. ב-7 בבקר, שק הרוח שעל גג ביתי כבר הראה נטיות צפוניות מדאיגות ולמדתי לסמוך עליו יותר מכל החוכמולוגים ואתרי מז"א. הגענו לעמדה בתבור והתברר שיש דיבור בין שק הרוח שלי לסרטי הרוח בעמדה - כלומר הכל צפון מערבי עד צפוני. לאחר המתנה בת כחצי שעה (היה אפשר פה ושם לגנוב המראה, אבל לא כל כך מומלץ) אז נסענו למבוא חמה שקיבלה אותנו בשמחה וברוח אף הולכת ומתחזקת. דרגות 2 המריאו לתחרות שלהם, חלקם כבר הרבה מעבר למגבלות הרוח ואנחנו המראנו ושייטנו בשלווה בגבהים שבין 500 ל 1100 מ' מעפ"ה. נחיתות בסביבות הבול, כשעומר שם את רגליו במרכזו וזוכה למחיאות כפיים שרק הפריעו לו בריכוז כשקיפל (תהליך ארוך במיוחד אצל עומר). קינחנו בארומה בצמח והגענו שחוטים הביתה. אני ב-6 והאחרים כשעה אחר"כ. לא מרגש אך מהנה.
עוד הערה לגוזלים שהתחרו במבוא חמה: חלקם "התאבדו" על הבול תוך סכנת חיים ממשית. חמודים שלי: אני רוצה להזכיר לכם שהאתר הזה לוקח לעצמו בערך כל שלוש שנים קורבן אחד. אז אל תידחפו שם בתור הזה ואין לנו כח לעוד מצבה בעמדה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #2 ב- : July 07, 2013, 07:48:30 am »
אני גר בכפר החורש בגובה 420 מ' כ-20 ק"מ מערבית לתבור. ב-7 בבקר, שק הרוח שעל גג ביתי כבר הראה נטיות צפוניות מדאיגות ולמדתי לסמוך עליו יותר מכל החוכמולוגים ואתרי מז"א.

אז למה שלא תתחיל להשאיר הודעות במענה הקולי מה השק הזה אומר?

לי זה לא ממש משנה אבל למי שגר רחוק זה יכול לחסוך נסיעות סתם.

מוגש כחומר למחשבה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : July 07, 2013, 02:55:46 pm »
הסרטון של חגי מאתמול :

דבל דרב"י-גלישה אוירית 13 .7 .6

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס