כתב נושא: לסלק את הטנדמים מארסוף!!! - חשוב ביותר!!!  (נקרא 3420 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
איתי.

אני חושב שחלק מהבעייה נעוצה בפרוש של כל אחד מאיתנו ל"בית זונות", "גועל נפש" ו"זה עושה לי להקיא".

במושגים שלי, וכנראה של עוד כמה מרחפים, הצטברות של מספר גורמים עונה להגדרות אלו. ואלו הגורמים:

- השארת מצנח פרוש בעמדה למשך דקות ארוכות שלא במסגרת נסיון המראה או נחיתה.
- השארת ריתמה, קסדה, ציוד אחר כנ"ל.
- הנפה לצורך המראה כשמרחף אחר מגיע לנחיתה.
- "משחקים" מול העמדה וחסימת העמדה מנחיתה והמראה, לצורך ה"שופומי" או צילומים.
- אי קיום חוקי הדרך, חיתוך באויר, עקיפה באויר וכו'.
- צעקות וצרחות בעמדה.
- מתן אפשרות לכאלו שאינם מרחפים, לעמוד בעמדה כדי לצלם/לדבר עם ממריאים ומוחתים.
- התנפלות על כל מזדמן לעמדה, ניהול מו"מ מכוער, נסיון "לגנוב" נוסע.
- יציאה עם 2 נוסעים מחוברים לטנדמיסט אחד.
- שימוש בציוד קרוע/ישן/לא בטיחותי.
- יציאה עם נוסעים ברוח חזקה/חלשה מידי והתנאים המסכנים את הנוסע, שכלל אינו מודע לסכנה.
- הקמת אוהלים קרוב מאוד לאזור נחיתה/המראה.
- הטסת נוסעים ללא ביטוח, לשקר לנוסעים שיש ביטוח כשאין, להציג מצג שוא של ביטוח כשזה אינו תופס כלל בישראל.
- לברוח מהאתר אחרי תאונה.
- להמשיך לרחף כאילו לא קרה כלום אחרי תאונה.
- לטוס תחת השפעה של....
- להתנהג בכללי כאילו העמדה שייכת לך.

נכון שבאמצע השבוע המצב יותר טוב, באין לחץ, אך בימי ו' ושבת רוב  הגורמים קורים במקביל.

אתה כנראה חי עם זה בשלום ונראה לך שזה בסדר, כנראה התרגלת. יש הרבה זונות ברחוב החלונות האדומים שטוענות שהחדר נקי, הבנות עוברות בדיקות רפואיות, יש מוסיקת רקע וכולם מחייכים שם. אבל זה עדיין בית זונות!!!
טנדמיסטים אחרים ששוחחו עימי בימים האחרונים, ויש הרבה כאלו, לפחות לא ניסו להגיד ש"הכל בסדר", אלא הסכימו שהמצב גרוע מאוד רק טענו שהם אישית "בסדר", האחרים אשמים. אתה היחיד שמנסה לתאר את נתניה כגן עדן ואת הטנדמיסטים כפיות טובות.
אז כדאי שתפתח את העיניים ותראה איפה אתה חי.
ועוד דבר קטן: למיטב הבנתי כל מה שעשית עד היום נעשה לתועלתך האישית, כולל העמדה בנתניה. נכון שכולם נהנים מזה, אך המניע היה התועלת האישית שלך. דוגמאות למעשים לתועלת הציבור אתה יכול למצוא במענה הקולי, באתר האינטרנט ובהשקעת הזמן של מי שבעבר התנדב לנהל את האגודה. האנשים קצת יותר חכמים ממה שאתה חושב, הרוב לא מתרשם מהפעילות הציבורית שלך. היא קצת מזכירה את פעילותו הציבורית של יו"ר ועד עובדי הנמל. 

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
צחי,

בתקופת המטס למען גלעד שליט כל מה שאתה כותב לא היה - בדוק !!
תרצה הסבר תקבל בטלפון.
אז אולי אתה כן קצת קיבוצניק (אני בטוח שהבנת את הרמז).

גורדון,

ציטוט
למיטב הבנתי כל מה שעשית עד היום נעשה לתועלתך האישית, כולל העמדה בנתניה

נהנתי היום מאוד מחברתך בדיון בתקנות חוק הטייס. - סליחה לא היית שם בכלל (כמו בארבע השנים האחרונות), אני מתנצל.

כל מי שעושה גם את שאר הדברים שכתבת עושה זאת גם למען תועלתו הפרטית ולרווחתו.
אתר אינטרנט ומענה קולי כלולים בזה.

נכון שתרמתי מזמני ומכספי לציבור המרחפים משום שזה עושה לי טוב אישית.

3 מחשבים.
בניית עמדה במבוא חמה (3 פעמים).
בניית עמדה בנתניה (4 פעמים ב-15 שנה)
קצירת שדות נחיתה במבוא חמה במשך 10 שנים.
עבודות עם קק"ל על בית רימון והתבור.

ועוד שלל הרצאות (בחינם) ומעשים שלא היו רק לטובתי האישית ולרווחתי.

מכיוון שבחרתי בענף זה לפרנסתי איני מתבייש לומר שגם הרווחתי כסף מהענף ועשיתי דברים לרווחתי הכלכלית.

ציטוט
- השארת מצנח פרוש בעמדה למשך דקות ארוכות שלא במסגרת נסיון המראה או נחיתה.
- השארת ריתמה, קסדה, ציוד אחר כנ"ל.
- הנפה לצורך המראה כשמרחף אחר מגיע לנחיתה.
- "משחקים" מול העמדה וחסימת העמדה מנחיתה והמראה, לצורך ה"שופומי" או צילומים.
- אי קיום חוקי הדרך, חיתוך באויר, עקיפה באויר וכו'.

ברשימה שכתבת יש הרבה מהכל גם בארסוף, גם בתבור וגם במבוא חמה מאנשים פרטים.

לא ציינתי שהכל מושלם וורוד בנתניה.

ציטוט
האנשים קצת יותר חכמים ממה שאתה חושב, הרוב לא מתרשם מהפעילות הציבורית שלך. היא קצת מזכירה את פעילותו הציבורית של יו"ר ועד עובדי הנמל.

מכיוון שאתה ואדרי זה הרוב ומכיוון שהחרב המתכופפת זה מה שקובע אז איני מתווכח עם הקביעה המדהימה שלך - אתה צודק!!

עכשיו בו נבדוק מה אתה תרמת לענף הזה חוץ משלל שירשורי פורום הזויים כמו השירשור הזה.

מבטיח לך שזאת היתה תגובתי האחרונה בנושא.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ציטוט
צחי,

בתקופת המטס למען גלעד שליט כל מה שאתה כותב לא היה - בדוק !!
תרצה הסבר תקבל בטלפון.
אז אולי אתה כן קצת קיבוצניק (אני בטוח שהבנת את הרמז).

לא יודע מה ממה שכתבתי לא היה, ההתנהגות של הטנדמיסטים הייתה. והיא מתדרדרת כל שנה עוד קצת (אז נכון שלפני כמה שנים היה קצת יותר טוב אבל כבר אז היה מגעיל).

לא הבנתי את הרמז. מה זה "קצת" קיבוצניק? נולדתי בקיבוץ ומאז אני חי שם, כמה יותר קיבוצניק מזה יש?  ???

גורדון לא להסחף, איתי עשה ועושה המון למען הספורט.

אני רק לא רואה את הקשר של זה לבקשה שלא להביא את ההתנהגות של נתניה לארסוף.
« עריכה אחרונה: June 17, 2013, 06:50:37 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
גורדון הפעם לא נפלתי בפח
הבנתי את הבדיחה

אתה גדול!

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
קצת נמוך לשרבב את השם של יורם ז"ל לדיון הלא ספורטיבי הזה, דמגוגיה זולה משהוא בעיקר שיש לו עכשיו אזכרה לא?
תודה צחי על דבריך.
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
איתי היקר.

הדיון היה אודות בית הזונות, ואילו אתה מנסה להסיטו לדיון אודות המאדאם.

אין לי עניין לדון בך אישית, בפרט שניכר מתגובותיך שאתה נעלב ונפגע, מה גם שנימוקיך כל כך פתטיים, עד שהם אינם ראויים לתגובה.

לכולם.

לעצם העיניין וכדי לנסות לסכם את הנושא כולו: מחר יפתח מחדש בית הבושת בנתניה. העובדות, גם הנחמדות יותר וגם אלו שלו, יחזרו להן למקומן הטבעי.
מאחר ואני מתייחס מאוד ברצינות לענייני פרנסה, מאחר וכל עבודה מכבדת את בעליה (גם העיסוק העתיק בעולם), מאחר ויש לפחות צדיק אחד בסדום (יובל, הכוונה אליך) ומאחר וברור כי פנייה לרשויות עשויה/עלולה לחבל בפרנסה של אנשים, בשלב זה אני משהה את שליחת המכתב לגורמים הרשמיים.
אני גם אינני מתכוון לנהל לבדי מאבק. אני מוכן לתרום זמן, אבל עוד מרחפים יצטרכו לתרום זמן ותמיכה.
רבים מאוד שוחחו איתי בטלפון ובפגישות בימים האחרונים. אנו נעמוד בקשר, נראה איך מתנהגים המסחריים בנתניה ובארסוף ובהתאם נחליט כיצד לפעול.

איתי, איזה באסה שלא תענה לי יותר.........

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
וואלה
זה הפך לתחרות מי משתין הכי רחוק מהמקפצה.......

גורדון לא חשבתי שאתה תרד לרמה כזאת וחבל.

ארסוף שייכת לללכככוווללם מסחרי ולא מסחרי.
אולי מכול הדיון הזה יצא טוב בזה ששתאחדו קצת ותייצרו עוד עמדות ברכס ואולי אפילו בהרים.

מה עם העמדה בהרצליה? או באזור שפיים (לא רחוק מגעש), מה עם נתניה צפון?

שי
 שמחכה פה לסופת שלגים מהגדולות שידענו ע"פ החזאי 

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַשָּׁמַיִם, וְאֵת הָאָרֶץ.  וְבארסוף, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱלֹהִים, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם ביחד עם 20 תנדמיסתים....... :P
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
כרגע הכיוון הוא עוד שישבת בבורדל בארסוף.

אני מקווה שמאדאם ג'ון תיתן לנו להכנס בחינם.

מאחר ואני מתייחס מאוד ברצינות לענייני פרנסה,  ומאחר וברור כי פנייה לרשויות עשויה/עלולה לחבל בפרנסה של אנשים, בשלב זה אני משהה את שליחת המכתב לגורמים הרשמיים.

גורדון, יש לי בול בבית אם אתה צריך  :)

וכמו שאומרים בגששים אם אין לחם אוכלים עוגות

בזיכרון אין הרבה טנדמיסטים
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
וכמו שאומרים בגששים אם אין לחם אוכלים עוגות

מלכת אנגליה לא הגששים.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אריה יעקבי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני לא מפחד למות, אני רק מת מפחד
צרפת, לפני העלייה לגרדום. מרי אנטואנן.
אבל מה זה חשוב....
אריה

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
שהייתה ממוצא אוסטרי.
אבל את מי זה מעניין...
ליאור
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מארי אנטואנט (2 בנובמבר 1755 - 16 באוקטובר 1793) מלכת צרפת האחרונה, אשתו של לואי ה-16, מלך צרפת בעת המהפכה הצרפתית.

מארי אנטואנט הייתה בתם של הקיסרית האוסטרו-הונגרית מריה תרזה ושל הקיסר פרנץ הראשון שטפן (פרנץ מלורן). ב-16 במאי 1770 נישאה ללואי ה-16, ולזוג המלכותי נולדו ארבעה ילדים.

היא זכורה בעיקר בשל האימרה המיוחסת לה, שמייצגת יותר מכל את התקופה, "אם אין להם לחם, שיאכלו עוגות" (בתרגום מקובל; בתרגום מדיוק: אם אין לחם, שיאכלו בריוש), שהפכה במהרה לציטוט מפורסם (במקור "S'ils n'ont pas de pain, qu'ils mangent de la brioche"), אולם אימרה זו, כמו רבים מהסיפורים שסופרו עליה, התגלו כשקריים ונועדו להכפיש את שמה על ידי המהפכנים של צרפת אשר תלו בה את האשמה למשבר הכלכלי הקשה, שהוביל למהפכה.

ציטוט מויקיפדיה
« עריכה אחרונה: June 19, 2013, 10:10:39 am על ידי גונן גל »

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
מאחר ומתגובת איתי לנואל למדנו כי הטנדמיסטים מנתניה מתכוונים גם בסופ"ש הקרוב להגיע לארסוף ולהופכה לבורדל, ולאחר שהתיעצתי עם מרחפים חופשיים רבים, עלה שוב על הפרק שליחת המכתבים כדי לשמור על ארסוף עבור אלו שרוצים לעשות כייף.
להלן נוסח המכתב לרשות הטבע והגנים שנוסחועל ידי עורך הדין:

"לכבוד
רשות הטבע והגנים

הנדון: שמורת טבע / גן לאומי געש/ארסוף

1. מרשי הינם קבוצת מרחפים במצנחי רחיפה, העוסקים בכך כתחביב להנאתם.
2. צוק הכורכר המשקיף אל הים התיכון, באזור שבין אפולוניה לגעש, הוכרז ומוכר כגן לאומי ושמורת טבע, וככזה נמצא באחריותכם.
3. בתוך שטח זה קיימת עמדת המראה ונחיתה, המשמשת את העוסקים בספורט הרחיפה זה עשרות שנים.
4. בשטח המוניציפאלי של עירית נתניה, מדרום למלון "כרמל", קיימת עמדת המראה ונחיתה למצנחי רחיפה.
5. עמדת הרחיפה בנתניה הוקמה בשיתוף העיריה, והיא מגודרת ומפוקחת על ידי העיריה. עמדה זו משמשת בעיקר מרחפים מסחריים, המכונים טייסי תנדם,למטרת טיסות הנאה לציבור הרחב.
6. טיסות ההנאה הן טיסות שהנוסע משלם עבורן לטייס התנדם. בעמדה בנתניה עובדים טייסי תנדם רבים, שזהו להם מקור פרנסה. בחודשי הקיץ עובדים במקום במקביל, באמצע השבוע ובעיקר בסופי שבוע, עשרות טייסים.
7. לאחרונה סגרה עיריית נתניה את עמדת הרחיפה בנתניה והיא אוסרת על קיום טיסות רחיפה במקום. פעולה זו ננקטה עקב מעשי אלימות, איומים וחשדות למעשים פליליים אחרים המתבצעים בעמדה עקב קיומה, ועקב הגשת תלונות במשטרה על מעשים פליליים, בין היתר על ידי טייסי התנדם. בנוסף, ארעו לאחרונה תאונות במהלכן נפגעו טייסים, נוסעים וצדי ג'. כל אלו גרמו לעיריית נתניה להרהר ולשקול מחדש את נכונותה לאפשר עמדת רחיפה בתחומה.
8. והנה, גורשו להם הטייסים משטחה של נתניה, והגיעו כולם לעמדה שבתחום אחריותכם. ועימם הגיעו כל אותן בעיות שגרמו לעירית נתניה לסלקם.
9. לא רק זאת אלא שבנוגע לגן לאומי ושמורת טבע הבעייה קשה עוד יותר. בסופי שבוע מגיעים מאות מרחפים החפצים בטיסת הנאה בתשלום, לעמדת הרחיפה. הם מגיעים על נשיהן וטפם, בכלי רכב, שוהים במקום למשך שעות ארוכות, חורצים בגלגלי רכביהם את שטח שמורת הטבע, מלכלכים את המקום, פוגעים בחי, בצומח ובנוף, והופכים שמורת טבע פורחת לשטח חולי שומם ומלוכלך.
10. רק בשבת שעברה פגע מרחף מסחרי בעת נחיתה באשה שעמדה בעמדה, חבל בה וגרם לפציעתה. מן הראוי להסב את תשומת לבכם כי צפיפות המרחפים במקום, אי שמירה על כללי התנהגות בסיסיים על ידי מרחפים מסחריים והעדר בטוח צד ג' תקף לרובם (ככולם), יביאו בסופו של דבר להגשת תביעה משפטית נגדכם במקרה של פציעת נוסע או שוהה במקום.
11. שמורת טבע וגן עירוני לא נועדו לעיסוק מסחרי יומיומי, בודאי לא של ספורט מסוכן.
12. לא יעלה על הדעת שרשות מקומית אחת תאסור על טיסות מסחריות בתחומה, ורשות אחרת תאפשר אותה.
13. בשם מרשי אני פונה אליכם בבקשה לשלוח פקחים למקום כבר בסוף השבוע הקרוב, לעקוב אחר הפעילות במקום ולאסור על טיסות מסחריות באתר הנ"ל. 

עד כאן נוסח המכתב.
בהמשך אפרסם את המכתב למועצה המקומית ולמס הכנסה.

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
  • אם אין אני לי - לא נורא
בהצלחה. מהיכרותי עם הגוף השטני שנקראנרט"ג מחר סוגרים לכולכם את העמדה.
הם לא אוהבים שאתם נהנים והם לא רואים מזה שקל.

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
היום כבר היה פקח. התלונן על כל יתדות שהיו בדרך.
היו תנדמיסטים בארסוף והסינגלים (או חלק מהם) עברו לגאש)...
התחיל הטרנספר עד שהטנדמיסתים יקבלו את המדינה שלהם.
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
המכתב לרשות המקומית חוף השרון יהיה בנוסח דומה מאוד למכתב שמיועד לרשות הטבע והגנים.
לגבי מס הכנסה ומע״מ, ככל הנראה הפנייה לא תהייה בכתב אלא בעל פה. מס הכנסה, כאשר מקבל מידע ומצליחצ גבות בעקבותיו כסף, נוהג לשלם אחוז מסויים מהגביה למוסר המידע. כך נוכל לקבל כסף שיאפשר לנו לסדר את עמדת ההמראה, לשים שטיח דשא או להשתמש לך מטרה שתועיל לציבור המרחפים.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בהצלחה,

מחזקים את ידי העוסקים המלאכה.

גם שמדובר במאדם ג'ון.

Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
עלי זה לא ישפיע אבל..

האם כל הסינגלים הסכימו שתסגור להם את העמדה?
כולכם תעברו לגעש שם עדיין יהיו תאנדמים כלומר לא עשית כלום חוץ מנזק לסינגלים.

ציטוט
. שמורת טבע וגן עירוני לא נועדו לעיסוק מסחרי יומיומי, בודאי לא של ספורט מסוכן.

במשפט זה אתה שוב על אתה סוגר עמדות בארץ לכולם...מבוא חמה ,תבור,גלבוע(קק"ל ו/או רשות הגנים)

דובר פה על אבן ש.....

מבוא חמה כבר נסגר בעבר פעמיים ע"י הרשויות הנ"ל בגלל אנשים בקק"ל או הרשות שחשבו כמו גורדון שהספורט מסוכן, פעם אחת נהרסה  העמדה כליל ע"י שופלים משאיות למצב שאי אפשר להמריא.
(באחד מאותם מקרים העמדה שופצה חזרה באלפי שקלים  למצב טיסה חינם אין  כסף ע"י ......איתי לנואל ודורון שילוני).

חומר למחשבה.
שי
« עריכה אחרונה: June 19, 2013, 11:01:37 pm על ידי shaison »

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא
גורדון,
הבעיה עם הנוסח של המכתב הוא שזה יפגע בכולנו ללא הבדל בין מרחפים מסחריים לסינגלים.
חשוב ליצור הבחנה ברורה בין ריחוף למטרות פנאי ולמטרות מסחריות.
לכן הנוסח צריך להיות יותר בכיוון של

התראה חמורה בשל פעילות מסחרית בלתי חוקית וללא היתר בשמורת טבע ציבורית, תוך יצירת התקהלות שמהווה סכנה לשלום הציבור ולסביבה.