איתי, יובל אל תיתממו.
בואו נשים הכל על השולחן.
יש 2 סוגי מרחפים: טנדמיסטים שמתפרנסים מזה, וסינגלים שרוצים רק להנות.
קיים ניגוד אינטרסים בסיסי בין שתי הקבוצות: הטנדמיסטים כולם (אני מדבר בהכללה, כי זה נכון ב 100 אחוז מהמקרים) חושבים שהאתר בו הם נמצאים (כל אתר) שייך לאבא שלהם, שהסינגלים הם גורם מפריע, ששאר הטנדמיסטים גם הם גורם מפריע, ושמותר להם לעשות הכל, גם אם הם מפריעים ומסכנים אחרים.
הסינגלים באים להנות, יודעים שהפ אורחים לרגע, מבינים שזהו ספורט חברתי (גם ואולי בעיקר) ובדרך כלל עושים כבוד אחד לשני.
כל עוד אין ערבוב בין שתי הקבוצות, הכל בסדר.
ברגע שנוצר ערבוב, היחידים שנפגעים הם הסינגלים.
אז זהו, נמאס לנו להיות פראיירים.
אני מדגיש שלא מפריע לנו מה שקורה בנתניה. אנו מכירים בנתניה כאתר לטנדמים, ושם אנו "אורחים".
אנו רואים בארסוף אתר לסינגלים, ולשם אם מגיע טנדמיסט - הוא "אורח".
לא מקובלת עלינו עלינו התנהגותם של טנדמיסטים בארסוף כבעלי בית!!
ולמה אני מתכוון: להשתלטות על העמדה, להשארת ציוד פרוש ומקופל בעמדה כשהוא מפריע, בהקמת אוהלים על העמדה או בסמוך לה, בהשתלטות על החנייה, בסגירת הרכס על ידי טנדמיסטים כך שסינגל לא יכול לטוס בקרבת העמדה, בהבאת עשרות "אורחים" שמסתובבים על העמדה כמו בטיילת, בצעקות בסגנון בסטה בשוק, באי שמירת כללי רחיפה.
שאיפתנו - נתניה לטנדמיסטים, ארסוף לסינגלים.
אם תושג מטרה זו, עשינו את שלנו.
כמו שארסוף נראית היום, עדיף "תמות נפשי עם פלשתים" - נפנה לרשויות, ומצידנו שיבגרו את ארסוף לכולם.
לי יש גם קייאקים, אופנוע, סירה ועבודה, אחיה עונה בלי רחיפות.
אתם תצאו לפנסיה.
אז או שתאסוף את חבריך הטנדמיסטים, תלמדו להסתדר בינכם ותעבדו כולכם בנתניה, ותשאירו לנו את ארסוף, או שאנו נפעל בכל הכח, נפנה לכל הרשויות ונשיג את מטרתנו בכח.
תבחר אתה אם להרים את הכפפה, אבל מהר, העונה התחילה ואתם כבר ממש מציקים לנו.