עמית. מה אכפת לך את מי היא הזמינה וכמה,התחלתם להיכנס לה לחשבון,נו באמת...מה עם בעלה?גם הוא נכנס לפוליטיקה? וההורים שלו? ושלה? והחברים מהבית ספר והאונברסיטה,צבא בטוח יש לה כמה חברים? והאורחים? חלקם לפחות לא קשור לפוליטיקה.
הגזמתם לגמרי,בן אדם מבחוץ שיראה את השירשור הזה יכול לקרוא לזה הסתה.
שגב. בהיכורתי איתך די הופתעתי מהתגובה האלימה שכתבת שבוא אתה משבח מחאה כוחנית ואלימה,מחר אולי תשבחו את זה שמחזיק את האקדח,מוכר לכם?רק שהפעם זה ביבי נתניהו ולא יצחק רבין. פתאום כולם קופצים שעד לפני מספר חודשים היה להם את הכח הדמוקרטי ולהשפיע, אני לא בחרתי ביבי ואמת ויכולים לשאול את חברי,ידעתי שזה יקרה. אני בפוליטיקה לא מאמין כבר,כולם שקרנים,אבל מפה לקחת את חתונתה של חוטבלי כהעברת מסר היא דרך לא דרך. וכמו שכתבת שגב "אני יודע שאתה גם הולך להפגנות סטנדרטיות" אז יש דרכים אחרות ונכונות. יש לכם בעיה? לכו לנבחרי הציבור שבחרתם בהם ותתלוננו.
אנחנו מדינה דמוקרטית,אסור לנו להיות אלימים כלפי נבחרי הציבור שלנו, גם אם אנחנו לא מסכימים איתם.זה המהות שלנו.
איתי היקר
לא כתבתי בשום מקום שהיא קיבלה טובת הנאה (תקרא טוב!). דברתי על נבחרי ציבור (התנצלותך התקבלה מראש)
קודם כול אני מתנצל בפיניך, עם כבוד לא מנצחים,ואם זה העניין לך על זה. את דעתי כבר אמרתי לך בשיחתינו.
רצח רבין בדיוק התחיל ככה. שנאת חינם.
רגע בגלל שרת"א מאשרת לטוס בגובה כזה,אתה חושב שזה נכון לעשות כך?מקצועית נטו? בחייאת,כמה דברים יכולים להשתבש? וכול זה מעל ראשם של 3000 איש.
יאיר לפיד מגיע לו שלא ישן,הוא שיקר לעם שלם.דיבר אחד אלף עשה ת,גם לחוטובלי מגיע שלא תישן,בעצם לכול הממשלה הזאת מגיע להם. אבל אם ההית עושה את זה לחתונתו של הבן של לפיד ההיתי מגנה את זה באותה מידה.צריך גבול.
ואודי.... בעצם...עזוב.
ואני הולך לי לישון,כדי לעבוד מחר עוד 15 שעות כי מה לעשות,אני לא מרוויח 40000 ₪ נטו בחודש ומחודש הבא יאיר לפיד נוגס לי עוד קצת, ואני מה זה אוהב את הספורט הזה,ואפילו חולם על מנוע ביום מין הימים.

איתי אל תתקשר אלי,יש עוד זמן

חברים,מנוע או חופשי בגבהים,מיציתי ומקווה שנתתי עוד זווית לראיה.