אני מקווה שהוא שבר צלעות מהגלשן

לגבי התאוריה שלי של מה שמתרחש שם
התאוריה בכללי אומרת שיש בועה ענקית שמשתחררת כל יום מעל לכנרת, תלוי בעוצמת הרוח, שמזיזה את הבועה.
אם הרוח חזקה אז הבועה מגיעה אפילו עד לעמדה, מאיצה על מדרון ההר ויש לנו מרחב עילוי די טוב מעל למצוק (רוב הפעמים בין 900 ל 1200 מטר ולעיתים אף יותר)
אם הרוח חלשה, העילוי נמצא מעל לכנרת, ברגע שתגיע מעל לכנרת הבועה נמצאת שם ופשוט תעלה איתה למעלה אבל העילוי יהיה מעל לכנרת עצמה
מה שהחברה הרגישו לטעמי זה את התחתית של הבועה הענקית שהיא מחוטחטת בטירוף, יצא לי להמריא לתחתי הבועה הזאת לא אחת, מפחיד לאללה, קיפולי כנף ושאר ירקות, אבל אם מצליחים לחדור למעלה ונכנסים לתוך הבועה, פתאום הכל סבבי ומגניב, יעידו חברי שראו אותי מטלטל איזה 20 דקות, ואחריהים (בגלל העקשנות שלי) חדרתי את הבועה וטסתי שעתיים בגובה 1200 מטר, כל מי שיצא אחרי קיבל רק חיטחוטים, ונחת למטה, (היה מתחת לבועה)
הרעיון באפקט הכנרת (כשיש רוח חזקה) זה להשאר צמוד לרכס, לעלות כמה שיותר גבוה, ואז הבועה כבר תגיע ופשוט לרכב עליה,
כשאין רוח - זה הימור כי יתכן והבועה כבר התנתקה, ורק כשתגיע מעל לכנרת תדע אם שפר גורלך
עכשיו מה היה לגלשנים, ושווה לשאול את החברה מה הם עשו, האם הם ירדו בגובה (עברו לשיכבה מתחת לבועה) ואז התחילו כל הטלטלות? האם הם התרחקו יותר מדי לתוך הכנרת ירדו בגובה פיספסו את הבועה (או יצאו ממנה) ואז נכנסו מתחתיה?, שווה להבין היכן הם היו כשזה קרה
לגבי נחיתה ברוח דרום מזרחית כשיש אפקט הכנרת היא דבר שכיח, ואסביר את זה בזה שאם יש המון אוויר שעולה אז יש גם אוויר שצריך לתפוס את מקום האוויר שעולה, והאוויר מגיע מכל כיוון אל מתחת לבועה, במקרה שלנו באפקט הכנרת מכיוון דרום מזרח, (אחת הטעויות הנפוצות באפקט הכנרת זה לנחות לכיוון מערב)
זו התאוריה שלי בכל מקרה, וזה עובד לי בכל הפעמים שהיה אפקט הכנרת
אמיר