כתב נושא: עוד יום "חלש" הפעם בתבור טיסות יפות ביותר  (נקרא 192 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ספרו איך היה?שמעתי על גבהים של מעל 2700 ונחיתות רחוק רחוק hug
« עריכה אחרונה: May 03, 2013, 05:03:15 pm על ידי נועם פרידמן »

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לפני ההמראה צחקתי עם יוחאי "פה נמדדת האמונה של המרחף, להמריא בחום כזה עם מעיל 8)"
המראה בתבור, כרגיל, עמוס, כולם על כולם, בקושי משאירים מקום להניף, ושלא נחשוב לבקש גם מקום לרוץ...
הטיסה התחילה בביחבוש באזור כפר קיש, כל גובה רוח בכיוון הפוך, מודה שפשוט לא ידעתי מה לעשות.
הצלה די נמוכה עם מריה ופישה שעקפו אותי בטרמיקה, כמעט נחתתי יזום מרוב בושה :P
רואים בטרק סחיפה בהבדל של 180 מעלות מרוח דרומית לצפונית באותה הטרמיקה, די הזוי.
התלבטות לאן להמשיך, מחליט לעננפלצת באזור מולדת, טירמול עם חסידות ודאונים לבסיס ענן ב3200. ההחלטה להתקדם לשוליים שלו באה טיפה מאוחר מידי, מה שגרם לי לעשות ביג אירס ופול ספיד סיסטם לאיזה חצי דקה, ובדיוק כשפתחתי את האוזניים כדי לעשות ספירלה יצאתי ממנו דרומה.
גלייד לעננפלצת הבא שנמצא באזור המחסום. התלבטתי כמה לסמוך עליו, החלטתי ללכת על בטוח וטרמלתי בהתחלה גם על פלוס 1 עד שהתקדמתי לכיוונו והבנתי שיש על מי לסמוך...
גלייד לענן הבא מעל הגבעות מערבית לכביש 90 נתן לי קו מעולה עם הרבה עילויים קטנים עד הגעה לענן.
זה היה הענן האחרון, משם המשכתי חסר עננים עם טרמיקות חלשות. יש מצב שפיספסתי אחת סבירה בזמן שהשתנתי :-X
לקראת נחיתה וידאתי שאני חודר את הצפונית בכמה קמשים טובים ובחרתי שדה עם אופציה סבירה להגררות. כל התכנון לנחיתה נעשה בעצם הפוך, אני עם עם הפנים צפונה והשמיניות מקדמות אותי דרומה, בסופו של דבר נחיתה יחסית נורמלית עם קמשים בודדים קדימה וצעקה של כיף ;D
עד שאח שלי מזיז תתחת, ארבעה טרמפים ואני בבית לקידוש וארוחת ערב משפחתית hug

תודה לצחי וחמו שהביאו לי את הרכב לעפולה (צחי יא מניאק לא יכלת לקפוץ רגע ליריחו? זה פחות או יותר בדרך הביתה ;))

אוף אין לי כוח למזער את התמונות, אני אערוך וידאו בימים הקרובים, בעיקר זיוני שכל שלי למצלמה 8)
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק דודו עזרא-א.ד.

• מצאתי פסיפס
  • עף על החיים....
    • דוא
אהבתי את ההתייחסות לשיקולים