כתב נושא: גלישה אווירית בהודו? אתם התקווה האחרונה  (נקרא 1204 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
שלום וברכה,
אני נמצא כרגע בדראמסלה שבמחוז הימצ׳אל פארדש ואני מחפש להשכיר גלשן + ציוד
עברתי על האינטרנט,על הסוכנויות ועל המקומיים אך ללא תשובה.

בתודה ג׳ניה
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
דרמסלה או יותר נכון מקלאוד גאנג'....אינעל ראבאק....תאכל , תטייל ברגל מעל הכפר ל TRIUND, תכיר קצת תיירות מדנמרק והולנד , תנשום ת'אוויר , קח ת'זמן - אתה בפסגת העולם כמעט!!!
יאללה...זרק אותי עכשיו לתחילת אוקטובר 1993. הייתי שם 3 ימים בחברת אחת בשם אילונה , גרמניה שהכרתי ברכבת מדלהי. לא קרה פיוס הסטורי לצערי....
משם המשכתי לעמק קולו לכיוון ג'ארי (שנדמה לי שנמצאת  בפארווטי ואלי)משם ממשיכים למלאנה- הכפר עם גידולי החשיש הגבוהים בעולם שבו אסור לגעת במקומיים. זה טרק נחמד של 8 שעות וחוויה מיוחדת להגיע לכפר ממנו נופים מושלגים של הימלאיה.אחרי שחוזרים לג'ארי אפשר להמשיך בעמק פארוטי לכיוון מניקרן ופולגה. הרבה מאד תיירות סמים שם. לפעמים אפילו נתקלים בכמה שממש הדרדרו ושכחו כבר מי הם.

בכל אופן - אחרי שתעשה את עמק פארוטי (אגב הנסיעה שם באוטובוס היא חוויה מסוכנת מאד כשהנהג דוהר בכביש ברוחב נאדא שבשוליו פשוט תהום של 50-200 מטר)ותחזור לקולו ואלי אתה ממשיך צפונה למנאלי שהיא בירת הנירוונה של העמק.
ממנאלי אתה לוקח אוטובוס לפאס שנקרא מעבר RUTANG - דרך מדהימה ביופייה , שותים תה בפאס וחוזרים אלא אם כן אתה ממשיך לכיוון לאדאק וקשמיר, חלק שאני לא ביקרתי ואני מקווה מאד יום אחד לבקר שם.

אז אחרי כל טחינת השכל הזאת אם אתה עדיין בקטע של לטוס אז מעל מנאלי בתקופתי (סוף 93) היה בי"ס למצנחי רחיפה ואפילו עשיתי שם ניסיון קצר יום אחד. יש מצב שהם שדרגו לגלשנים. היו שם מדרונות טובים להמראה.

בכל אופן , לא יודע כמה זמן אתה נותן להודו(אני הייתי 4.5 חודשים )  אבל עם כל האהבה שלי לטיסה החופשית , הודו הצליחה למלא אותי בהמון דברים אחרים .

יאללה בנאדם תחגוג כל יום בקצב  בטעם ובתפאורה שלו, כי בעוד 20 שנה תחשוב על התקופה הזאת בצורה שאתה כרגע בכלל לא יכול להבין.

מנותק הילד

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
מצטער מאכזב אותך אבל אין גלשנים בהודו.. וגם לא בנפאל...
החברה בסרטון ששי שם הביאו את הגלשנים שלהם איתם..
האופציה היחידה לטוס באזור זה על מצנח רחיפה

מנותק רן

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
ג'ניה יקר מה העניינים איתך??
אתה בהודו וחושב על טיסות??
אח שלו אתה בטיסה מסוג אחר תהנה..
וטיפ ממני גם אם תמצא גלשן להשכרה בהודו על תחשוב על זה אפילו  ;)
קיצר בום עליך וכמו שחגי אמר עלה למלנה ושכח מטיסות כרגע
 ;D

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
לא יודע מה איתכם אבל לי קשה לשבת במסעדה במקלוד ג׳אנג,לראות מצנח מטרמל מאה מטר ממני ולהשאר אדיש.
חגי תודה על הפירוט סגר לי תוכניות לכל השבוע
פשוט חשבתי שבמקום שנערכו בו 5 אליפויות עולם )billing) יהיה אפשר להשכיר גלשן,ולעשות טנדם מצנח של 10 דקות זה כמו סקס יבש ;)
טוב תודה בכל אופן נתראה בשמי הארץ החמימים עוד חודש
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי