מצרף את דיברי פרנקי
שלום חברים,
הארוע קרה לי ולבני איתי שעוד כחודש ימלאו לו 14.
שנינו עדיין בטראומה ועדיין לא מעקלים את שקרה לנו, הזוי הזוי הזוי...!
יצאנו לארסוף ליום כיף עם המצנח והמוטוקרוס של הילד, קניתי לו אותו לפני מס׳ חודשים והוא רכב עליו מאז כ 10 שעות, תמיד בציוד מגן מלא ורוב הזמן תחת הדרכת מדריך רכיבת שטח, מומחה.
עשיתי לקרבורטור שינויים של jetting והרכבתי כמה תוספות והיה צורך לעשות test ride וקצת tuning...
איתי מאוד אחראי ויודע שהוא צריך להיות בסביבתי עמוק בשטח. אבל משהו באותו יום ארור משך אותו לקפה ארסוף...
אחרי זמן די ארוך ששמתי לב שאיתי לא חוזר וכמה טלפונים אליו שהוא אינו עונה, קיבלתי טלפון מאלדד מנהיים שהוא הרב״ש של ארסוף.
הוא אמר שאיתי נתפס אצלו בחניית עפר בקפה ארסוף ואין לו רישיון ושאגיע ונמשיך משם.
הוא רק שכח לספר לי איך הוא התנפל והעיף את גוזלי מהאופנוע באלימות ברוטלית תוך שהוא מטיח אותו לקרקע, קופץ עליו ומרתק אותו עם הפנים לקרקע, ברכייה לגב ושלל מכות, איומים וצרחות......! איתי אמר לו שהוא בסה״כ ילד אבל, הרב״ש ואביו בקריזה עדיין.
אחרי זמן מה, כשהרב״ש הגיבור ירד מאיתי, ומסכת האיומים והצעקות נמשכת זמן רב, איתי ביקש להתקשר אליי כל הזמן הזה אבל זוג הפסיכופאטים מארסוף לא הרשו לו.
ואז הגיע הצילצול שהזכרתי קודם מהרב״ש הגיבור.
כשהגעתי, מצאתי את האופנוע עדיין זרוק על הקרקע בשכיבה ואת איתי מלא בבוץ וחול, שאלתי אותו בדאגה אם הוא נפל ואם הוא בסדר, הוא ענה שכן. פחד מה יקרה אם יספר לי מה הלך שם קודם!
הרב״ש ואביו היו מאוד קולניים ומוטרפים לאורך כל הארוע, אבל זה די אופייני להם, מארועים חמורים קודמים כגון קיפול מצנח במתחם, טיסה ממונעת בסביבה, או בעצם כל פעילות שהיא רועשת יותר ממדיטציה, תגרור תגובה פסיכוטית מצידם.
הרב״ש אמר לי שהוא שוטר וביקשתי ממנו שיציג תעודה מזהה, אחרי זמן מה הוא הציג לי תעודת מתנדב במשטרה, הגיוני הפשוט אמר לי שאם לא מופיע שוטר בתעודה אז הוא לא שוטר ולכן לא הסכמתי לדרישתו שהאופנוע שבבעלותי יהיה מעוקב במקום.
אני גם הצעתי לספק כל אמצעי זיהוי וקשר שהוא רוצה, אבל הרב״ש הגיבור הרי לא מתפשר.
כשתפשתי את האופנוע כדי לדחוף אותו החוצה מהמתחם, זוג השריפים נעמדו מולי צמוד לגלגל הקדמי כדי למנוע ממני ללכת.
עם ידי השמאלית יצרתי מגע בחזהו של הרב״ש שהיה משמאלי, ניסיתי להזיז אותו שיפנה לי את הדרך.
היה נראה כאילו הוא חיכה למגע הזה, הפעלתי איזה מפסק ניסתר שהפעיל את הטירוף האמיתי.
הרב״ש הגיבור על ילדים, עכשי גיבור גם על נכים.
עברתי מספר תאונות אויריות בטיסה עם מצנחי רחיפה ובגבי קיבוע על 6 חוליות וגם לאורך ירך ימין.
קשה מאוד לחיות בגופי היום, כאבים גרמיים ונורולוגיים שחורגים מהסקאלה ומטופלים ע״י, בוא נקרא לזה תרופות רעות...
הטירוף שהתפרץ עם המגע, כלל חניקות, מכות ושימוש בכוח מופרז כדי להכניע אותי לקרקע וסופסוף לאזוק אותי, מה שהובטח באיומים קודם...
אני הייתי בשוק מוחלט אבל מתנגד להפעלת הכוח, לקח לגיבור השכונתי כדקה שתיים להוריד אותי לקרקע, ושם הוא קיבל עזרה מהמתנדב של המתנדב דהיינו אביו, תוך שהאב בועט בי בצד ימין והשריף לוחץ חזק עם הברך בגבי השבור, כמו שעשה לבני זמן קצר קודם...
התנגדותי נמשכה גם על הקרקע. זוג השריפים עבד עלי קשה כדי לאזוק את יד ימיני.
רוב הזמן אני מתחנן וצועק שאני נכה, ולעזאזל... איתי רואה את כל מה שעושים לאבא !
כשצעקתי לאיתי שיצלם מה שקורה והוא התקרב אלינו, האב רץ אליו ובעט בו מס׳ פעמים כדי שזה לא יקרה.
אחרי כ 5-10 דקות הגיע ניידת שהוזמנה על ידי השריף עוד קודם.
ברור שהגירסה הטבעית של צמד פסיכו היא שאני התוקף ואני By Default עצור.
לא אלאה אתכם בתאורים על מסכת ההשפלות והשקרים שהייתי צריך לעבור ולשמוע במשך מעל ארבע שעות וזה רק בארסוף, עוד כשלוש שעות עצור במשטרת נתניה ומלווה ע״י שלושה שוטרי מג״ב שהיו ממש בסדר.
הגעתי לאסף הרופא לצורך טיפול ובדיקה אחרי שלוש בלילה וביליתי שם עד לפנות בוקר.
חזרתי הביתה רק לפנות בוקר, התקלחתי מקלחת חמה וארוכה והרגשתי די דומה להרגשה שמתוארת ע״י נשים שעוברות אונס.
איתי בסדר גופנית וזה העיקר ! אצלי יש חשש לשבר בצלעות והמון כאבים חדשים, אגו שבור וטראומה משותפת נוראית של אב ובנו שהיו במקום המאוד לא נכון, הזמן תמיד לא נכון שם.
הקטע התעבורתי שבעניין בטיפול המשטרה ובית המשפט.
אם היינו מדינה נאורה כמו מה שקורה באירופה וארה״ב, כל זה לא היה קורה.
תרבות מוטורית ואקסטרים הם לא מילה נרדפת לפשע ועבריינות רבותיי...