כתב נושא: עצוב  (נקרא 1691 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
עצוב
« ב- : March 08, 2013, 10:27:57 am »
אתמול הייתה אסיפת חברים חשובה מאוד של האגודה ועתידה
והיה עצוב
מה שהיה לי אישית הכי עצוב , יותר מהמצב של הספורט האווירי בארץ , יותר מגישתה חסרת האחריות של רת"א וגופים אחרים , ויותר מחוסר רוח ההתנדבות ששררה בכיתה  י 3 ...
הייתה האכזבה והשאלה של איפה כל מי שקצת אכפת לו מהספורט והמשפחה המדהימים שלנו , קצת יותר מלקחת את הגלשן שלו ולהמריא ..
איפה אפי ?
איפה יוסי שפע ?
איפה קרנשית ?
איפה רן חלף ?
איפה יוסי אוחנה ?
איפה אסי ?
איפה אודי ?
איפה ITLV (תמיר לביא)?
איפה EYALBO (איל בר און) ?
איפה מיקי וויס ?
איפה אלכסו ?
איפה כוכבי ?
איפה יניב גוטמן ?
איפה צדרבוים ?
איפה שי עטיה ?
איפה יוגב ?
איפה מתן ?
איפה מתן אלדר?
איפה ניר גולן?
איפה שוויצר ?
איפה נימי ?
איפה אומנותי ?
איפה דן שוחט ?
איפה הילד ?
איפה יובל ענבר ?
איפה אוהד שרון ?
איפה חגי ע ?
איפה אלון בי ?
איפה מרינה ?
איפה עופרי?
איפה יניב שריג?
איפה ליעד?
איפה עומר?
....
בקיצור איפה כולם

כל חברי הוועד הנוכחי היו חברי וועד במצב הנוכחי מספר פעמים בשנים החולפות
בתור חברי הוועד ב 3 חודשים האחרונים  , השקענו הרבה זמן ועשיה והתחלנו לקדם מספר דברים חשובים לכולנו .
המטרה שלנו אתמול הייתה לאפשר לנו להמשיך ולקדם את האגודה במצב שהוא לא אידאלי , אך יאפשר לנו להמשיך ולהתנדב , ולכן לדעתנו שווה את המחיר . (הגענו להחלטה זאת לאחר בדיקת כל ההשלכות)
ההחלטה אתמול לא תמכה בגישה זאת , וזה לגיטימי לחלוטין .
עודד , לירן , גיא עצמון ואני התפטרנו מהוועד (לצערנו) , אך מן הסתם נמשיך ונתרום ככל שנוכל במצב הנוכחי

מקווה מאוד שיתעוררו פה מספר אנשים , ויצטרפו לאדריאן נועם וחגי בניהול האגודה .

ותודה לאלו שכן הגיעו אתמול , כי היה להם אכפת

טיסות מוצלחות

שי

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
בעניין: עצוב
« Reply #1 ב- : March 08, 2013, 03:25:53 pm »
רגע ...גם אני לא הייתי
חוץ מזה עם כל הכבוד לעצמי אני לא מנהל כלום באגודה חוץ מתפקיד טייס ראשי בתקווה שלא תהיה לי עבודה
ניהול האגודה בסופו של דבר הוא עניין של פרוצדורות מאד פשוטות- בעיקר כשכבר עשית אותם בעבר.
בתור גזבר במשך כמעט 10 שנים אני יודע שאחרי שנתיים כבר העניין היה מאד פשוט עבורי וגם הזמן שצריך להשקיע הוא סביר לחלוטין.
גם ועד כיום יכול להתנהל במד בסיסי(בעבר היינו עושים 10 ישיבות בשנה של 3 שעות כל פעם ושולחים מכתבים כל חודשיים ) כשאת עיקר האינפורמציה ניתן לשלח במייל (להבדיל ממשלח 70-80 מעטפות עם 2 דפים מקופלים בפנים כל חודשיים).
עדיין לא הבנתי את החשש מתביעה ולא יעזרו כל סיפורי האימיים של סקטורים אחרים. האנשים שחשופים לתביעה הם אלו  העוסקים בהדרכה או בבדיקה של גלשן ובמקרה הקיצוני מי שמארגן תחרות רשמית .
עדיין זה לא אומר שניתן לתבע בלי עילה מהותית ולא צריך להזכיר שהספורט שלנו הוא 99.9% אינדיבידואלי- הטייס אחראי על ציודו (גלשן רתמה ), על כישרותו הפיזית, על כשירות המנטלית ועל הנהלים שנקבעו עוד לפני שחלקכם נולדתם.

אני מקווה שמי שיקח את המושכות ידע להקצות כסף למטרות ספורטיביות ומינימום למטרות גסטרונומיות שעם כל היתרונות החברתיים שלהם , ארועים כאלו יכולים להיות ממומנים על ידי המשתתפים עצמם.
בעבר האגודה הוציאה הרבה משלחות להתחרות בחול ואני מקווה שהמסורת הזאת תחודש בהקדם כיוון שכבר כמה שנים אנחנו לא על המפה מבחינה זאת. השתתפות בתחרות ,גם אם המתחרים לא מתברגים מעל החמישייה התחתונה,היא בעלת חשיבות עצומה לכך שאנחנו חלק מהקהילה העולמית של גולשי אוויר וכמובן לטובת שיפור עצמי של המשתתפים . למי שעדיין לא היה בתחרות בינלאומית , קשה להסביר עד כמה העניין תורם ומוסיף מוטיבציה עצמית.
« עריכה אחרונה: March 08, 2013, 03:26:20 pm על ידי חגי »

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : March 08, 2013, 07:53:50 pm »
מכיוון ששמי הוזכר, ובכן הייתי בבית. אני חורש את הארץ ודרכיה, על אופנוע במשך השבוע ואני מודה שאין בי כבר האנרגיות לצאת שוב לרכיבה של 200 ק"מ בקור, ועוד ביום חמישי בערב, שזה הרגע שבו אני מתחיל בעצם את סוף השבוע שלי. ביקשתי לא פעם להעביר את ימי הישיבות יותר לאמצע השבוע, ואז הייתי בהחלט מתמרן ומגיע. ובקשר להבעת דיעה והצבעה: כדאי אולי לחשוב על הצבעה מכוונת, לפחות בנושאים חשובים (אני יודע שרשם העמותות מחייב ישיבה פיזית הכוללת הצבעה, ובכל זאת, כדאי לנסות למשוך לכיוון הזה, של הרתמות לטכנולוגיות של המאה ה-21).
בעבר, כשגרתי במרכז והייתי בגילכם, הקדשתי חלק ניכר מזמני לענייני האגודה מבלי לחשוב כלל על תביעות ועורכי דין... מה לעשות, החיים היו פעם פשוטים יותר, ויחס הגלישה קטן יותר... אופס, אני מרגיש שגלשתי... שבת שלום לכולם.

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : March 08, 2013, 09:46:34 pm »
שייקה,
אל תמהר לקשר בין אכפתיות כלפי הספורט שלנו לבין התיצבות לפגישה בחמישי בערב.
מבין לגמרי את התחושות שלך אבל בוא לא נכנס לכל אחד למגבלות האישיות.

לעניין, כמי שהיה בועד ופרש בין היתר בשל היעדר ביטוח מקצועי (וכמובן זמן) אני מבין לגמרי את תחושות חברי הועד. בטח לאור התקנות החדשות אשר עשויות ליתר את הצורך ברשיון ההפעלה.
מצד שני, אי הודאות גדולה, במקרים כאלו אין שום רע בשמירה על הסטטוס קוו עד שתתבהר התמונה לכן לא יקרה שום אסון אם האגודה תמשיך להתקיים במתכונת מוגבלת עוד כמה חודשים.

מנצל את ההזדמנות להודות לחברי הועד הפורשים על העבודה שנעשתה ולאחל לאדריאן בהצלחה.
יובל ענבר

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #4 ב- : March 08, 2013, 10:28:10 pm »
אני מצטרף לתודות ולאיחולים של יובל

מנותק ליאור כוכבי

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #5 ב- : March 08, 2013, 10:58:53 pm »
אם כמות גדולה של אנשים לא הגיעו לאסיפה וחשוב לקיים אסיפה שכזו . לדעתי יש לבקש מכל אחד ואחד לאשר את ההגעה וכך אפשר לקבל הערכה אם בכלל כדאי לקבוע פגישה לאותו יום . ולא להגיע למסקנות חותכות . תודה לכל היוזמים והמארגנים בעניין .

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : March 09, 2013, 05:21:24 pm »
צודק. אפשר גם לערוך משאל בזק לגבי יום מועדף בשבוע ולהבין מתוצאותיו מהו היום האפקטיבי ביותר. נדמה לי שיש הרבה חברה שגרים צפונית למרכז. פעם ערכנו מפגש באולם הקולנוע של כפר ויתקין ובאו - אולי לא תאמינו: 250 איש, רובם חברים רשומים. מי שממש לא מאמין לי, שישאל את חגי עציון, מכפר ויתקין, שגם אירגן את האולם למען האגודה (ומחזיק בגאון בתואר: זקן הגולשים. אני רק במקום שלישי, אחרי יוסי אמנותי). אז אולי כדאי להזיז את המפגשים לשם? מה אתה אומר על זה חגי? (זיו - שב בשקט...)

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #7 ב- : March 09, 2013, 07:36:37 pm »
הוא לא פה
רוח הקודש זה שם שלא מתאים לו להיות שותף בו.

אדריאן

• אורח
« Reply #8 ב- : March 09, 2013, 10:12:01 pm »
יובל, תודה. אני אנסה לברר כמה נושאים לצורך ההתחלה שלי.
נפתח שירשור נפרד וננסה לעלות רעיונות.

מנותק Tamir

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • אתר החברה שלי - בולוורקס
« Reply #9 ב- : March 11, 2013, 12:14:49 pm »
שרשור נפרד זה לא מספיק טוב.

צריך לפתוח נושא חדש בפורום [למשל "אגודה לגלישה אווירית"],
או לפתוח פורום נפרד וייעודי אם לא נקבל שת"פ מתאים ממנהלי הפורום [אם כי אני לא רואה סיבה לכך]
הנושא החדש צריך להיות סגור לחברי עמותה משלמים בלבד.

אני מאמין שמנהלי הפורום לא יתנגדו לפתוח לנו נושא חדש לניהול ענייני העמותה.
אני מוכן "לנדב" את האתר שהקמתי www.hanggliding.co  כפלטפורמה לשיתוף ידע ופרסומים של האגודה.

מצטרף לכל אלו שאיחלו בהצלחה!
תמיר לביא
http://www.bulwarx.com