כתב נושא: כמו שצחי חזה ניראה שבשישי יהיה יום פתיחת עונת הקרוסים בזיכרון  (נקרא 563 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק itaytak

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחי ונועם (ואולי עוד נוספים), מעבר ליכולות הנדרשות להתמודד עם טיסה בזכרון, היות ומשך זמן בספורט אינו בהכרח משקף את הנסיון בטיסה, האם תוכלו לנסות למצוא טווח שעות טיסה בו נשמע סביר לטוס בזכרון?

בתקופת בית ספר שמיים, איתי לנואל היה עושה לנו היכרות עם זיכרון של שעות אחה"צ במהלך קורס דרגה 3. הטיסות היו מתבצעות תוך הדרכה צמודה שלו במכשיר הקשר. אם אינני טועה, הדרישות לקורס היו לפחות 100 או 150 שעות אוויר שרובן הגדול בוצע בהרים (איתי בטח יתקן אותי  ;D)

עוד כמה מילים בקשר לטיסות ראשונות באתר - רק אחר הצהריים ורק שהרוח מערבית - צפון מערבית!! על תעיזו להמריא שם כאשר קיים רכיב דרומי. בתור התחלה אל תחשבו כלל על לצאת משם לטיסת מרחק, הנוהל צריך להיות בדיוק כמו ברכס - לא עוברים את קו הרכס אחורה נקודה!! אחרי כמה עשרות שעות במכבסה יהיה אפשר להתחיל לחשוב הלאה  hug   

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
טקסי גם אני טסתי בזיכרון תחת הדרכה בקורס דרגה 3, בהדרכת יריב בן טובים. ובסוף היום הוא אמר לנו "ועכשיו תטוסו את כל הקיץ בתבור לפני שאתם מתחילים לחשוב על להגיע הנה שוב".

אז עם 100-150 אפשר לטוס שם תחת הדרכה, שמדריך שומר עליך עם מכשיר קשר זה לא כמו לטוס עצמאי.

וגם ותיקים צריכים לזכור שזה אתר עם מרווח טעות קטן. ומי שלא הייתה לו אף פעם שהוא לא ממש היה בטוח שהוא מצליח לחזור לרכס שירים יד  ;)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ישגםכמה שלא הגיעו ונחתו בתוך זיכרון,ולמזלם יצאו ללא פגע.בזיכרון אתה עלול להיענש קשות על החלטות שגויות ,מניסיון.למזלי שרדתי את השטויות שעשיתי במהלך השנים ולא בגלל שאני יודע לעוף אלא בגלל מזל,שלא תמיד נימצא לצידך.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
צחי ,ההגדרה שלך לגבי מתי לטוס בזכרון היא ההגדרה הכי טובה שיכולה להיות !
מאמץ בחום.
רק אחרי שטייס התמודד עם קריסות "אמיתיות",שיעיז את זכרון.

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
נועם,
בדרכך לזכרון, האם תוכל לעבור אצל לשובר ולקחת ממנו 2 שקי רוח?

וגם: אם משהו מהחבר'ה שלך שבאים מחר הוא בעל משור עצים (רון?), כדאי להביאו וכך לעשות טיפול שנתי לעמדה, בזמן שמחכים לתנאים...

טדי
רק טיסות טובות

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
 hugברוך הבא טדי hug,אני נוחת הלילה ולצערי לא אגיע מחר,אם אוכל לעזור במשהו כמו עלייה לגג המלון אם זה אפשרי  hugאשמח.

מנותק רון

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
טדי ברוך הבא ותבורך על הדאגה שלך לעמדה
לי אין משור מכני. חרמש יש מרסס גב יש משור ידני טוב  אם יעזור. אני יכול לתאם עם אריה אם צריך ולקפוץ לנתניה עם אין מישהו שבכיוון.
רון

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אגב נחיתה בזכרון
מוכר לי אישית  lugh
בין שני בנינים בתוך שדה קוצים , העיקר שאילן בקר אסף אותי לטיסה שניה

החזרה לעמדה בשלב מסוים  מאד לא מומלצת , עדיף בתנאים מסוימים לטוס עם רוח גב הכי רחוק שאפשר מהעיר או מהיער,

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
איתן,לדעתי התגובה שלך בעייתית מאד.
לזה איתי קורא  "לימוד בהתכתבות" .
אלה דברים שאי אפשר ללמד !
רק הניסיון יבוא לידי ביטוי במצבים כמו אלה שאתה מתכוון אליהם.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
קצת מאכזב אבל לא לגמרי.

בתבור היה חזק. בזיכרון דרומי עם המראות בעייתיות. טקסי שיחק אותה ליבניאל, כל השאר לא ממש שרדו את הסינקים של אחרי התרמיקה הראשונה.
יצאתי די מאוחר, אחרי כמה זמן תרמיקה נחמדה מ300 על הרכס ל960 כמעט מעל בת שלומה. בסיס ענן היה טיפה מעלי אבל הענן התפרק לי, נסיון לדלג לענן הבא אבל גם הוא התפרק ובמקום להשאר על ה0 מתחתיו בכל זאת המשכתי רק כדי לפגוש 4- שלא נגמר עד הקרקע והוריד אותי מהר מאוד. צ'ינו ורולי יכלו לצלם אותי נוחת בשדה חיטה אבל שאתה יורד בקצב כזה ושתי האופציות היחידות הן בשדה או בתוך וואדי אני בוחר שדה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
והנה סרטי המראות משישי בזיכרון עד שנגמר לי המקום בטלפון:
[iframe=425,350]http://player.vimeo.com/video/60887046?title=0&byline=0&portrait=0&color=8c8c8c[/iframe]
https://vimeo.com/60887046

ועוד קצת תמונות...
« עריכה אחרונה: March 02, 2013, 04:59:31 pm על ידי ליאור »
ל' מהמוסד לרחיפה