אולי בגלל הצינון החורף המדכא או שמיכת העננים על הבוקר .. תאכלס אין לי תירוץ ראוי אבל ב740 בבוקר,כשאלכסו בא לאסוף אותי ולירן העמיס לבד את האוטו (כי חירבנו לו את הזמנים) הייתי .. פסימי .
ובאופן מפתיע לא פחות לירן היה אופטימי ! כן כן לירן שאתם מכירים , טייס הקיץ המדופלם

בכל מקרה באופן אוטומטי התחלנו להתקדם צפונה , אוספים את הילד ,ומתעדכנים עם אנדרוו ומיקי .. הולכים על התבור
רוח חלשה מכל הכוונים , משה פון בכלל לא התעורר , וברוקשיין הלך על הגרסא המקוצרת : "אין טריגר"
הגענו לעמדה (כשבדרך לירן מצביע צפונה ומראה לנו כתמים כחולים רחוקים) , והתחזית אחרי הכל בכיוון הנכון
דרומית די ערה עם פזילות מערבה , לרגע חשבנו על הקפיצה , אבל העדפנו שהזמן יעבוד בשבילנו ולא להפך

מרכיבים , הילד רב קצת עם הגלשן ומשלים איתו , לירן מוריד רכב , ובסוף אפילו מרינה הגיעה .
בסביבות 12:30 נראה לי כבר היה די דרום מערבי , כשהרוח מרגישה יחסית יציבה ,מה שגרם לנו לצפות לריכוס נחמד על ההר ..
השמש בצבצה , הילד אחרי המתנה לא קצרה המריא , ואנחנו בשיירה אחריו - אני , לירן , מיקי , אלכסו , ואנדרו את מרינה קצת אחרי .
אופטימיות כבר הזכרנו ?! אוויר נעים , רוח 20 , וטרמיקות די לפנים
תוך עשר דקות חמישתנו באיזור ה1000 , כשלירן יוצא ראשון ב1100 ,הילד מחכה לי קצת ויוצא איתי , אלכסו שמשאיר לי עשן בטרמיקה , חותך ביננו וטס צפונה די לבד ,ומיקי יוצא נמוך מכולם אבל נחוש .
לירן שאחרי שהבין שבצפון אין מה לחפש הימר על מדורה בכפר כמא ונאחז בה על אפסים , הילד שהלך צפונה בנתיב מזרחי מצא אחרי כרבע שעה משהו מעל אילניה ,ואני שהייתי בקו כדורי חתכתי אליו נמוך וניסיתי לעבוד עליה גם מקווה שמיקי בשדה מתחתי לא כועס..
אלכסו המשיך לכיוון גולני ועבד על אחת חלשה , הילד הצליח להתברג ולטפס עם עגור חזרה לכיוון ה700 ,אבל בסוף העדיף ללכת קצת על אקרו ולהצטרף למפגש חברה בשדה .
את לירן מצאנו עם חברים חדשים באיזו זולה ליד שרונה , מפצח בוטנים ואוכל תפוזים .. הבחור מסודר

לסיכום יום כיף חורפי , עם טעם של עוד ושמש נעימה , ושבעה גולשים שבעים ומאושרים .
ותאכלס 3 שעות באוויר בשבעה ימים האחרונים, בשלושה אתרים .. אין תלונות

תודה לאנדרו שהביא את המיקמוביל אלינו , ולג'מאל שהכין בגטים חמים .
בקרוב (מקווה החומר לא אצלי) קצת סרטונים ותמונות