כתב נושא: מה יהייה?  (נקרא 199 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק shaison

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
מה יהייה?
« ב- : January 19, 2013, 06:54:40 am »
 מפורום גלשנים:

הילדים בהרכב מלא + אלכס + עומר + רוח 40-45 קמ"ש בעמדה + הרבה צנחנים מתוסכלים, כולל אחד, שלמרבה פליאתי ניסה להמריא בטנדם (!!!) וכל פעם נמרח, יחד עם הנוסע שלו, כשחבריו מנסים לעזור לו להשתלט על המצנח הסורר. כששאלתי את תום תום אם אין רספקט להגבלות, (לפחות בטיסות טנדם, רבבבבאק) היא סיפרה לי ש"הטייס (עלאק...) משמש גם כבוחן תאונות. לא מבין את זה, אולי מישהו יאיר את עיני, למה איש מהנוכחים לא הלך אל הנוסע והזהיר אותו לגבי חוסר האחריות המשווע של "הטייס" הזה.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: מה יהייה?
« Reply #1 ב- : January 19, 2013, 07:01:57 am »
מפורום גלשנים:

הילדים בהרכב מלא + אלכס + עומר + רוח 40-45 קמ"ש בעמדה + הרבה צנחנים מתוסכלים, כולל אחד, שלמרבה פליאתי ניסה להמריא בטנדם (!!!) וכל פעם נמרח, יחד עם הנוסע שלו, כשחבריו מנסים לעזור לו להשתלט על המצנח הסורר. כששאלתי את תום תום אם אין רספקט להגבלות, (לפחות בטיסות טנדם, רבבבבאק) היא סיפרה לי ש"הטייס (עלאק...) משמש גם כבוחן תאונות. לא מבין את זה, אולי מישהו יאיר את עיני, למה איש מהנוכחים לא הלך אל הנוסע והזהיר אותו לגבי חוסר האחריות המשווע של "הטייס" הזה.
וואלה... הינו בסיפור הזה לפני שבועיים בהר הארי...חייבים לנסות המזל בכל האתרים ? ? ?  :'( :'(
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : January 19, 2013, 07:51:31 am »
אני מעוניין שייפרסמו שמות של טייסים חסרי אחריות שאולי משהו ייגרום להם לחשוב לפני שהם ממריאים בצורה כזו!!!
וכניראה שחברים עוד לא הבינו שצריך לפתוח את הפה ולא לעזור אם הטייס לא ממש מקשיב.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #3 ב- : January 19, 2013, 08:28:06 am »
שוב  ??? ??? ???

פשוט לא להאמין.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : January 19, 2013, 05:33:02 pm »
ה"חוקר תאונות" שלנו פשוט לא שמע על התאונה במצוקי והיה מודאג מאוד מהאבטלה שתיפול עליו אם לא יהיו תאונות. מה לא עושים בשביל קצת עבודה בימינו ....  nananana
don't fly faster then your guardian angel

מנותק amnonlivne

• מצאתי פסיפס
  • OZONE / DELTA 2
    • דוא
« Reply #5 ב- : January 19, 2013, 10:24:04 pm »
כאשר אין משמעת והתחשבות, טייס הטנדם רואה את טובת עצמו ולא את יתר הטייסים, זה מתבטא בעוד נושאים:
היום אותו "חוקר תאונות" במקום לפרוס את החופה ולהרכיב את רתמות הטנדם בחלק העליון של עמדת ההמראה בהר האר"י.
הנ"ל בחר לסכן את כולנו בהמראות שיסתבכו בציודו ורק לאחר בקשות חוזרות ונשנות, "הסכים להזיז את ציודו".
אני מודע לבעיית חיבור ציוד הטנדם, מיקום החיבור "תקע" לזמן ארוך את הצד המזרחי של העמדה שהיתה צפופה
כשכולם עומדים בתור ורוצים להמריא.
טיפונת התחשבות תאפשר לכולנו להמריא בביטחה.
אמנון ליבנה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #6 ב- : January 19, 2013, 10:40:08 pm »
כאשר אין משמעת והתחשבות, טייס הטנדם רואה את טובת עצמו ולא את יתר הטייסים, זה מתבטא בעוד נושאים:
היום אותו "חוקר תאונות" במקום לפרוס את החופה ולהרכיב את רתמות הטנדם בחלק העליון של עמדת ההמראה בהר האר"י.
הנ"ל בחר לסכן את כולנו בהמראות שיסתבכו בציודו ורק לאחר בקשות חוזרות ונשנות, "הסכים להזיז את ציודו".
אני מודע לבעיית חיבור ציוד הטנדם, מיקום החיבור "תקע" לזמן ארוך את הצד המזרחי של העמדה שהיתה צפופה
כשכולם עומדים בתור ורוצים להמריא.
טיפונת התחשבות תאפשר לכולנו להמריא בביטחה.
אמנון ליבנה.

בעמדה מלאה באנשים אין שום בעייה גם לטנדם להתחבר למצנח בצד ולבקש מהחברה בעמדה שיפרסו לו שמגיע תורו. התירוץ הזה "אני טנדם אז אני צריך לזרוק את הציוד שלי באמצע העמדה עד שיבוא לי לטוס" הוא חסר בסיס וחסר התחשבות.
כמו שתנדמיסט יכול למצוא בקלות שניים שיעגנו אותו הוא גם יכול למצוא מישהו שיפרוס לו אחרי שהכין את הציוד בצד וחיכה בתור כמו כולם.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #7 ב- : January 19, 2013, 11:49:45 pm »
אני לא מבין למה אתם רומזים, הולכים סחור סחור.

גשו ישר לנקודה. אל מי לא לשלוח חברים שרוצים לעשות טנדם...???