טוב
זה ייקח לי כנראה יותר, הרבה יוצר, מכמה דקות.
אם אני מכין משהו, אז אני אכין אותו כמו שצריך.
בגדול, קפצתי לתוך הריתמה בדיוק בשניה שנגמר הצוק.
החופה רצה קדימה ואני נפלתי, מולי "הופיע" משום מקום הגוש סלע האימתני שנמצא בפינה הימנית של העמדה, כ 5 מטר מתחתיה.
ראיתו אוותי צולל לכיוונו, כמעט ללא לחץ בברקסים ונסיתי לדרוך עליו ו"לדלג" מעליו......
זה נגמר ברגל ימין שבורה במספר מקומות....מייד לאחר מכן, מצאתי את עצמי מתרומם למעלה (טרמפולינה) מתהפך בסלטה על המיטרים הצד שמאל, הראש עכשיו למטה, הרגל השבורה מסובכת במיתרים, הידיים מנסים להגן על הראש (אני מצליח בחצי שנייה לראות סמרטוט מתנופף מעלי) ואני צולל עם הראש למטה כ-6 או 8 8 מטר עם הראש פגיעה ישירה בסלע.....כאבים עצומים מסביב לכתפיים, כאבי גב (עדיין לא מאמין שקסדת אפקו לא התנפצה וראש שלם) ואז מתחיל להיתדרדר כלפי מטה מהמדף (אולי מטר על 2) לתוך התהום....
ואז.......
המצנח נתפש באבנים ובבת אחת עוצר את המשך הנפילה שלי לתהום.............
כשהוא נבלם, הייתי תלוי עם רגל ימין באויר, רגל שמאל תלויה על הצד, יד ימין מנסה לאחוז בריתמה או ב VLINE, ויד שמאל מנסה לגשש ולאחוז באיזה סלע ולנסות לעגן את עצמי למצוק....
אלייה קואה לי, אין קו ראיה ביננו, אני כ-15 מטר מתחת לעמדה תלוי בין שמיים וארץ, מנסה לגשש ולאחוז באמנים שמתפוררים לי מהמצוק...
בכל פעם שאני מנסה לשנות תנוחה, נקרע מיתר.....
אני צועק לאיליה שאני תלוי באויר ושיזעיק מד"א, הוא כבר ירד למטה תוך כדי סיכון עצמי ותוך דקה או שתיים כבר עמד קרוב מאוד אלי ואחז את הריתמה וממש גרר אותי לנקיקון.....
איליה פירק מייד את הקרבינות, שחרר לי את קשר מרגל ימין ופתח לי את הריתמה, שיפר לי את העמדה למצב בטוח יותר, דאג לי לצד ולמיים, דאג לחילוץ וסיפר לי בדיחות עד שהחילוץ הגיע !!!
תאמינו לי, אם הייתי מסוגל, הייתי מנשק אותו !!! (אני יודע שסווטה תתלה אותי אחר כך...חחחחח)
מדא ניסו לאתר אותנו עם אפליקציית אינטרנט שלא עבדה, בינתיים הספקתי לשוחח עם האישה (קיבלתי על הראש....אפילו למות בשקט אי אפשר כאן) ועם שי שקיבל עדכון בזמן אמת והתקשר אלי לנקיקון.
אחרי זמן שניראה כנצח (כשהרגל מרוסקת ושבורה, הראש מתפוצץ מכאב, הגב נאנק מכאב וקור מקפיא, של שניה נראת כנצח), כשעה, ירדו אלי המלאכים של יחידת החילוץ, כאן המקום להודות גם להם.....ולדודו החובש (שבעצמו צנחן רחיפה), והעלו אותי למעלה.....גם החילוץ לא הלך הכי חלק, והיה ארוך וכואב בשל קשיים טכניים...
השאר.....בירוקרטיה.
קיבלתי את החיים שלי במתנה !!! ויותר מפעם אחד !!!!!!!!!!!!! (אני באמת לא יודע אם נשארו לי פסילות).