כתב נושא: אנימציה של טסק 4 מאליפות העולם ,פשוט מגניב!!!!!!  (נקרא 888 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
חגי , נראה לי שזה יכול להסביר את המוזרות בתוצאות של זיפי .. הוא פשוט הולך לבד על כל הקופה   ;D

http://vimeo.com/groups/hanggliding/videos/57300233

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
ואללה גדול.
קודם כל רואים יפיפה איך כולם מתארגנים לחלון יוצאים מחוץ לסקטור וחוזרים ואז בבת אחת- מבול של יציאות ביחד
שנית- רואים יפה מה זה טיסה בגאגלים. אי אפשר ללכת לבד. רואים גם איך הגאגל האחורי עוקף בשלב מסויים את הגאגל הקדמי
אבל הכי מדהים זה הזיפי המשוגע הזה. אני חייב לאמר שהוא מזכיר לי את עצמי - הולך ראש בקיר, רץ קדימה טס נמוך מאד ומחלץ כל הזמן אבל לא עוצר לרגע, כל הזמן דוחף קדימה ולא חושב טקטית יותר מדי. אני בקטע הזה של לרוץ קדימה ולשכח מכולם ממש טוב וגם לרדת נמוך ולחלץ אני טוב. בקיצור הבחור טס מעולה אבל לדעתי ומניסיוני האישי הוא חייב להיות קצת פחות עם הרגל בפול גז כל הזמן. רואים איך החברה שמעליו כל הזמן מזהים אותו קדימה ונמוך מטרמל לרצים אליו. הוא כמו הארנבת שרצה והכלבים אחריה. לפעמים הוא חוצה ראשון אבל לפעמים טורפים אותו בדרך.
קצת מצחיק שאני כותב מנסיוני האישי המלצות לכוכב כזה אבל ללא ספק במבחן התוצאה הוא אוכל אותה לא פעם בגלל ההתנהגות הזאת. זה מזכיר לי כמה ליגות שנפלתי בלג הראשון ואחכ השתגעתי לראות הרבה חולפים בכייף מעלי.
נראה אם השנה אלמד מהלקח שלו ואנסה לטוס קצת פחות אגרסיבי ויותר מעונב.
« עריכה אחרונה: January 13, 2013, 08:54:36 pm על ידי חגי »

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
בקטע האחרון לקראת הגול פאריס וזק טסים ביחד וכל הזמן מנפרד והחבורה מעט מאחוריהם אבל יותר גבוהים.
בשלב מסויים מתחילה ההתנפלות על הגול ונראה קצת מוזר שמנפרד וחבורתו יותר גבוהים ובאותו מאחר אבל פאריס וזק רצים יותר מהר למרות שהם נמוכים מהם כשזק בשלב מסויים מפעיל את הרקטה שבקיל ופשוט פותח פער יפה  בגול.