0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
הבטחתי לעצמי שאני יושב ולומד השבוע ולא הולך לרחף מתוך אמונה שהשבוע התנאים לא יהיו טובים. שאבתי עידוד להחלטה מאירועי סוף השבוע וכדי להקל על עצמי השארתי את המצנח בבית אלפא ועברתי לכפר החורש.מבטיח לקלל אתכם מהקרקע כדי שתגיעו גבוה.
ציטוט של: ira_yifa על December 30, 2012, 11:27:55 pmהבטחתי לעצמי שאני יושב ולומד השבוע ולא הולך לרחף מתוך אמונה שהשבוע התנאים לא יהיו טובים. שאבתי עידוד להחלטה מאירועי סוף השבוע וכדי להקל על עצמי השארתי את המצנח בבית אלפא ועברתי לכפר החורש.מבטיח לקלל אתכם מהקרקע כדי שתגיעו גבוה.לא נעים לי לגיד... אבל נירא לי שמחר רק אברך אותך על ההחלטה. בטח יהו תנאים מופלאים בכל אתר שרק נגיע.....תודה עירא. תודה מכל הלב........
מצויין יש לי רק 3600 תמונות למיין
ציטוט של: צחי רייל על December 31, 2012, 08:27:11 pmמצויין יש לי רק 3600 תמונות למיין מגיע לך! מחר אני גם מתכוון ללמוד ובערב לחזור לבית אלפא. מקווה שהמערכת המדוברת של הסופ"ש תהיה חלשה, תגיע מאוחר ולא תעשה יותר מדי צרות.צריך לטוס מדי פעם יותר מ-5 דקות בגלבוע.ראו הוזהרתם
טסתי על המצנח הישן שלו. רומן ביקש טיסת פרידה מהדלתא, ועשה שרונה-יבניאל-שרונה.בקושי הסכים לתת לי אותה בסוף היום עם דמעות בעיניים רולי דבר איתי מחר.