הגענו לתבור אלכסו , הילד אודג' ואני
אלכסו החליט לבוא עם החבר'ה בתור נהג/צלם דלוקס

בסביבות 1030 הגענו : רוח דרומית נטו חלשה , והעמדה מוקפת ענני סתיו ומלא כחול בינהם..תענוג !
אחרי שעה ,כשהעמדה התמלאה כבר בצנחנים (כל החברה הטובים היו!) וגרט/ד ,הרוח דפקה יוטרן לצפוני פלוס פלוס :/
הסקפטים התעוררו, ואחרי רבע שעה הילד ואודג' כבר דיברו על לחתוך..צחי נתן ספקולציה "מעודדת" של 2% סיכוי,ורק מעטי האופטימים בעמדה היו רגועים
ואז בסביבות 12+ משבים קלים מדרום ומערב הגיעו ולאט לאט העמדה הפכה לתחנת שיגור של אלפי מצנחים ו..ארבעה גלשנים

אודג' המריא מוקדם מדי והגיע מוקדם מדי לנחיתה , אחריו הילד אני וגרט/ד נלחמים בצפיפות ובתנאים העדינים .
באוויר היתה "מלחמה" - טרמיקות צרות רגועות ועדינות , רוח חלשה , המוווון כלים והמווון גירודים !
45 דקות של קרבות קשים בהר , בהתחלה בצפון ואז בגלל הצפיפות מעל השדות ממערב..ורק בסוף הצלחתי לפרוץ את האינברסיה ולהגיע עם חולית מצנחים מכובדת לעננים היפים והשמנים שחיכו לנו ב1800 מטר

משם כבר היתה לי מטרה אחת - לנצח בהתערבות עם לירן

(פרטים בהמשך)
לאחר גלייד ארוך לכיוון הגלבוע - שכלל המשך קצר של רחוב ,חציית רחובות תוך הימור על ענן מפלצת שפשוט החליט לצחוק עלי שהגעתי אליו במהירות מרשימה ולהתפרק... הגעתי לנחיתה דרומית לבית השיטה .
(היה מדהים לראות בלג הזה את הפרשי המהירות ביני לבין מצנח שהיה קצת לפני ומתחתי ,ובשלב מסויים הייתי בטוח שהוא טס רברס

)
עם הימור טוב יותר על הענן , הייתי יכול להמשיך בקרוס מכובד עוד הרבה ... חורף עלק

לגבי הטירמולים עם המצנחים 3 בקשות : אנחנו כלים במהירויות,ובמהירויות תגובה שונות , אל תתקרבו אלינו כמו שאתם מתקרבים למצנחים אחרים , ותשתדלו לשמור על רדיוס סיבוב בטרמיקות קבוע ולא "לחתוך" את המעגל אפילו אם אתם כמה מטרים מתחת או מעל .
אל תחליפו כיוונים תוך כדי טירמול בגאגל אלא כדי להשוות כיוון עם השאר .
שימו לב לשטחים המתים שלנו בסיבוב , אם אתם לא רואים את הראש של הגולש ..הוא לא רואה אתכם,תתחשבו בזה בסיבוב .
מעבר לזה יש מרחפים שיודעים בדיוק מה הם עושים , ולי יש עוד הרבה מה ללמוד בהשתלבויות האלו, משתדל .
לסיכום יום יפיפה ומפתיע , שעה ורבע טיסה מגניבה , גובה אלף שמונה מאות ומשהו ,גלשן אש וחברים עוד יותר

מצרף כמה תמונות שאלכסו המוכשר צילם של הילד שלי ושל המצנחים