תהנה באפריקה.
הייתי מציע לשבת לנתח פריים אחרי פריים כדי להוכיח לך, אבל אי אפשר לשכנע אותך שאתה לא צודק.
הפואנטה שצוק מזכיר לך פה (ואני מגבה ב 100%) היא שעקב קריסה גדולה אפשר להכנס בצורה לא רצונית למצב שהוא SAT לחלוטין בתחושה, בהגדרה, בעומסים וכולי - עם שני הבדלים:
1. לא תכננת להכנס לזה
2. הכנף מקופלת או עם חזיה, והגרר העודף הוא שיוצר את ה"ברקס" שמייצר ספירלה ואחריה SAT (אם יש מספיק גרר).
זאת הנקודה פה שחלק מסרבים לקבל.
ביום שייפתחו לאותם אנשים העיניים, כנראה שיתחילו יותר אנשים לעשות אקרו בסיסי (ואז לדעת לפקד במצבי חירום קצת יותר טוב).
ובכל מקרה, צדק צדק תרדוף ואם אני בטוח שאני צודק - או שישכנעו אותי מדעית שאני טועה או שתכנעו אחרי שאני הוכחתי.
לגופו של עניין:
ברגע הקצר שעליו אנחנו מדברים, הכנף הפנימית נמצאת מעל הכנף החיצונית, ציר הסיבוב נמצא בין הטייס לחופה והטייס נע אחורה. SAT קלאסי.
אגב, גם היציאה שלו היא יציאה סטנדרטית מ SAT דרך ספירלה (לא מודעת, אבל עם פיזיקה קשה להתווכח).
אם אתה לא מסכים עם השורה התחתונה הזאת - אתה כנראה אחד מ: עיוור, סרבן, עקשן, חסר ידע.
אני מהמר על עקשן סרבן על סמך היכרות ולכן אני ממשיך לעזור לך להבין כמיטב יכולתי להסביר.
ואם זה לא מספיק... לא באמת אכפת לי, אבל אל תוציאו את צוק דביל כי הוא במיעוט שמבין מה הוא רואה ומה מתרחש במצנח ובאויר ומנסיון (שזה יותר מרוב הטייסים בארץ, כולל אלו שמתעקשים להיות צודקים).
צוקי אל תקשיב להם, אחרי שנתיים של לקרוא לי ילד חסר רסן כנראה שנשאר להם להתעקש רק על הקטע הזה של ה SAT מקריסה. תן ב G