כתב נושא: ליגה 2012 - ברכות לעודד גשוי  (נקרא 2255 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
ליגה 2012 - ברכות לעודד גשוי
« ב- : November 17, 2012, 08:06:00 pm »
עודד כבר שנה שעברה סימן שהוא ראוי לתואר והשנה הצליח בעקביות להוביל את הליגה ולהצליח בלי ליפול באף טסק (למעט נפילה טכנית עקב שימוש לא נכון בג'י פיאס).
ברכות לצעיר ששינה את המונוטוניות שאיפיינה את השנים האחרונות.

לגבי תחקור השנה ואופן ניהול הליגה יש לי כרגיל כמה הערות.
רצוי להרחיב את נושא החיסור המוצדק ולהגבילו. לדעתי נסיעה משפחתית לחול היא חיסור לגיטימי. מצד שני רצוי להגביל את פוטנציאל החיסורים הלגיטימיים למקס 2. צריך להגדיר בדיוק כיצד יחושב ממוצע לחיסור לגיטימי ורצוי לחשבו ולפרסמו באופן שוטף לאורך השנה כדי לא לייצר הפתעות דרוג לקראת הסוף.
רצוי לגוון יותר את אתרי ההמראה. די משעמם שכמעט שנה שלמה כל הליגות בתבור. כפי שציינתי בעבר  נהגנו לטוס הרבה יותר בזיכרון. השנה היתה פעם אחת שבפרוש ניתן היה להוציא את הליגה בזיכרון.
תאריכי הליגה השנה לא היו עקביים עם מרווח אופטימלי של 3 שבועות מכל מיני סיבות שכבר אנלא זוכר אותן. רצוי לתכנן ליגה ראשונה כבר בסוף מרץ. בנוסף ניתן גם לתכנן ליגות לתוך נובמבר כמו הליגה של היום שעם טיפה יותר מזל היתה יכולה להיות הרבה יותר מוצלחת.
מציע לשקול לחזור לשיטה הישנה של דחיית ליגה בשבוע שתאפשר גמישות גדולה יות לבטל מראש ליגה כשרואים שהתחזית לא מוצלחת.
מציע לדון שוב בפקטורים לחיוב ולשלילה עקב שימוש בקשיח/ קינג פוסט. לא כל קינג פוסט זכאי לבונוס מופלג של 30% לדעתי.
מציע לרענן את בנק הנ.צ בנקודות נוספות.
זהו  ...בטח שכחתי עוד 2-3 דברים...
« עריכה אחרונה: November 18, 2012, 07:45:40 pm על ידי חגי »

מנותק אלון ברגר

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
בעניין: ליגה 2102 - ברכות לעודד גשוי
« Reply #1 ב- : November 17, 2012, 09:17:31 pm »
 hug hug אלוף המון מזל טוב על הזכיה וגם מברוק למקום השני והשלישי
ובכלל לצוות נהול הליגה השנה שפו ענק.

שלכם אלון ברגר

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : November 17, 2012, 09:28:22 pm »
מצטרף לברכות,
(ויש לכולכם מזל שאני לא משתתף....;-) )
יובל ענבר

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
מצטרף לברכות. מזל טוב לאלוף הראשון של הדור החדש up:

עודד, אני קורא לך לאתגר לשנה הבאה - להוכיח לעצמך שאתה יכול להיות אלוף הארץ, גם בלי חלליות וחליפות באט-מן - על גלשן טופלס סטנדרטי מן המניין!  אם יש לנו כאן כשרון של פעם בעשור - מן הראוי לנו כאגודה ומשפחה לטפח אותו ולעודד אותו שייצג אותנו בגאווה בעולם, בהקדם!

עומר נאמן
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #4 ב- : November 17, 2012, 11:14:32 pm »
ברכות לעודד, שבשקט ובצניעות הראה לכולם שלא חייבים להיות עם סכינים בין השיניים כדי לנצח.
לגבי חיסורים... זה נראה לי מוזר. חייבים לאמץ סטנדרטים בינלאומיים, ומי שמחסיר תחרות זאת רק הבעיה שלו. אין גבול כשמתחילים להעניק פטורים.
עוד משהו שבעולם עושים אחרת וכרגיל - כאן היהודים יותר חכמים: בעולם, או יותר נכון בכל ארץ, מתקבצים למספר ימים רצופים ומבצעים את התחרות. פעם התחרנו בראש השנה יומיים ברצף. אני מציע לחלק את תחרות הליגה לשני מקצים: מקצה ראשון יומיים שלושה ימים בחוה"מ סוכות ומקצה שני שוב 2-3 ימים בחוה"מ פסח. אפשר לכוון לחג שני, כך שהשמיים יהיו פתוחים. שני המועדים נמצאים בעונות מעבר, כך שפוטנציאל הטיסות הטובות קיים. למרוח תחרות על פני שנה שלמה, נראה לי לא מקובל בעולם וגם לא נכון. יש מה שנקרא, אווירה של תחרות והדינמיקה שמתפתחת מיום ליום מקנה לעניין מימד ספורטיבי נוסף.
ועוד: אפשר לשלב בשתי התחרויות הללו את הארוע החצי שנתי של האגודה ולארגן לינה בשטח, כל פעם במקום אחר. זה גם יחסוך הרבה דלק ונסיעות ויהיה במקביל ארוע משפחתי - חברתי.

מנותק מתן וייס

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #5 ב- : November 18, 2012, 09:37:23 am »
עודד....אתה תותח, כל הכבוד!!!

hug hug hug hug hug

מנותק עודד גשוי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : November 18, 2012, 11:45:28 am »
תודה על הברכות החמות !!!
שמח לשמוע על התכנון של עומר לתחרויות בחו"ל ולעבור לגלשן סטנדרטי אבל לעזוב את החללית יהיה לי קשה מדי.
"once you go rigid you never go back"

אני עדיין אקיים את ההבטחה של גיא לטוס על הגלשן שלו בקרוב/בעונה הבאה, כדי לטעום את מה שפספסתי ואז אולי תשתנה דעתי.

מיקי, רעיון יפה לגבי הליגה !!!

בשנה שעברה בניגוד לשנה הנוכחית, החסרתי כמה מהמפגשים עקב טיסות לחו"ל מהעבודה, ואחרי שקיבלתי מהבוס על הראש (שוייצר למי שלא יודע), התחלתי לתת אילוצים שאת התחרויות אני לא מפספס. אני גם חושב שבשנה הקודמת התחלתי ללמוד ולפתח את יכולות הטיסה שלי מצפייה מהגולשים הבכירים שהיו מסביבי, וליקטתי מכל אחד כמה נקודות שבסוף מאפיינות אותי היום והיד עוד נטויה. הליגה האחרונה הייתה דוגמה מצוינת לנקודות שלמדתי מחגי איך לשרוד בתנאים לא תנאים.
גם גיא הטריף אותי בסבלנות האין סופית שלו בטיסה שמביאה אותו תמיד לגול.

יאללה, החלה תרדמת החורף. אני הולך לישון אחרי עונה קשה... zzz zzz zzz

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #7 ב- : November 18, 2012, 02:55:55 pm »
מזל טוב פריטי פייס !!!!!! שיחקת אותה בענק !! וגרמת לגיא סוףסוף להתאמץ :)

מזל שעוד יש אנשים שלוקחים את הליגה הזאת באנרגיות הנכונות , ובאים גם להינות וגם לתת בראש

שנה הבאה מקווה להתקרב לרמה שלכם

מנותק tomtom

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בעניין: ליגה 2012 - ברכות לעודד גשוי
« Reply #8 ב- : November 19, 2012, 12:14:47 am »
עודד סחטיין עליך
כל הכבוד  hug

מנותק גיא מתן אל

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
« Reply #9 ב- : November 19, 2012, 08:32:54 pm »
כל הכבוד עודד, ללא ספק יריב ראוי!! חיכיתי בסבלנות לפישול הראשון שלך שיגיע , זה שיכריע את המערכה... אבל לצערי  boxed זה לא הגיע.. ???  שילוב של נחישות ושיפור משמעותי ברמת הטיסה איפשרו לך לסיים את הליגה עם אפס טעויות. אחד הדברים שהכי הדהימו אותי, זה תיחקור הטיסה שהראה שפשוט ברוב המקרים חשבנו ותיכננו אותו הדבר. כפי שכבר אמרתי לך, אני נתתי השנה מעצמי  110%,(נראה לי יותר מכל שנה אחרת...) כוון שהבנתי די מהר שהראשון שיפשל יפסיד את הליגה השנה!! וממש השתדלתי לא להיות המפשל.. :)

מברוק no1

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #10 ב- : November 20, 2012, 12:42:15 pm »
כל הכבוד עודד!

מסתבר שאחרי הכל יש כמה גולשים שהם בסדר ;)
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק נדב ארידן

• מצאתי פסיפס
« Reply #11 ב- : November 21, 2012, 11:54:35 am »
כל הכבוד עודד -  :)

בליגה הבאה יהיה צפוף...