כתב נושא: חברים, אני במתח! איך הייתה הליגה היום?  (נקרא 1002 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ira_yifa

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
חברים, אני במתח! איך הייתה הליגה היום?
« ב- : November 17, 2012, 05:41:21 pm »
איך היה?
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
בעניין: חברים, אני במתח! איך הייתה הליגה היום?
« Reply #1 ב- : November 17, 2012, 06:45:15 pm »
היה מפתיע לטובה יחסית
הטסק נקבע בהשפעת גיא לכיוון רמת השופט(המראה גלבוע ) ומשם מחנה 80
התנאים נראו די חרא ואז לקראת 11 התחילה הרוח להתחזק ולקבל רכיב צפוני במקום דרומי.
מהר מאד התנקו השמים מהמצנחים ורב הליגה עלתה לאוויר בזמן קצר יחסית.
גיא הימר על כל הקופה ויצא מוקדם מדי בלי מספיק גובה ונחת מעט אחרי צומת יזרעל. כל השאר נחתו בהמשך בתפזורת כשאני וגשוי שיצאנו יחד מטרמלים נמוך יחסית בין צומת מגידו וגבעת עז ( דרומית לצומת).
בשלב הזה היה ברור לי שרב הליגה נחתה כבר כולל שי וולנסי שאיימו על המקום השלישי שלי. גשוי המשיך מעט בטרמיקה ואני החלטתי שהסחיפה המהירה לתוך המדרונות המטפסים של הכניסה לואדי ערה לא מהווים תמריץ חיובי לגישה השמרנית שלי בלקיחת סיכונים וויתרתי והמשכתי חצי לרכס חצי לגלוש לאורך הכביש ליוקנעם עד נחיתה מול הכניסה למדרך עז (4 קמ צפ מע לצמת מגידו) גשוי נחת בסמוך לתל מגידו ולדעתי ולנסי וברטוס הגיעו כ 2-3 קמ פחות.

לי זאת היתה טיסה מהסוג המועדף עם טרמיקות חלשות ולא ממוקדות שצריך לעבוד עליהן קשה. מצד שני מאד לא אוהב לטוס ברוח חזקה כשהחשש מהתחזקות נוספת וטרבולנטיות באוויר ובנחיתה גורם לך לרצות לגמור עם זה כמה שיותר מהר.

ברמת דוד ניכרה פעילות של המראות ונחיתות כל חצי שעה ואולי טוב שלא עלינו גבוה והמשכנו כמתוכנן לעין השופט והלאה בזמן שמטוסי קרב יוצאים דרומה וחוזרים בגבהים של 2000-3000 מטר.

הטרק מצורף בקובץ TXT שצריך לשנות סיומת ל IGC
« עריכה אחרונה: November 17, 2012, 07:14:41 pm על ידי חגי »

מנותק עודד גשוי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : November 17, 2012, 07:51:38 pm »
יום ממש לא אהוב עלי בלשון המעטה, אבל מצוין כדי לשמור על המקום הראשון.
היו לי טרמיקות "שתפסתי" שהממוצע בהם היה מינוס 0.1 לבין מינוס 0.3
עם רוח של 25 קמ"ש בגובה, לא הייתה דרך אחרת לטוס מאשר מיני' סינק וטיסה על אפסים כדי להשיג את המרחק המרבי.
חגי הצליח להפתיע אותי ואת שייקה שדשדשנו באזור ה500 באזור דבורה כשהוא תפס בצומת יזראל אחת ועלה אתה שוב לאזור ה1000.
גיא, שלא הרגיש טוב בכמה שבועות האחרונים, הימר לא נכון לשמחתי, ורק בנחיתה אחרי טיסה שרוב המלל בקשר היה ורסיות שונות של "איפה גיא", קיבלתי את הבשורה המשמחת שגיא נחת בצומת יזראל ובכך סיימתי שושלת ארוכה של ניצחונות באליפות הארץ.
הליגה הייתה ארוכה וקשה עם טסקים מאתגרים שעד למפגש אתם לא ידעתי שניתן לעשות אותם, וזה נראה לי מסכם את הכל. אין דרך יותר טובה להשתפר בספורט הזה מאשר לטוס עם אחרים וזה יכול לקרות רק בליגה. אני מקווה שאודי ושייקה יהיו מתחרים בכירים בשנה הבאה, ואולי נראה פודיום מלא בצעירים.
חברים, החל המהפך !!!
מת עליך גיא !!! hug hug hug

https://holywind.yuvdi.com/component/option,com_leonardo/Itemid,321/
« עריכה אחרונה: November 17, 2012, 07:54:15 pm על ידי עודד גשוי »

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : November 17, 2012, 08:20:59 pm »
הצלחתי במפתיע ובפשטות להעלות את הטרק לליאונרדו.
לצערי זה הטרק הדו מימדי בנתיים
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=2664