0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
שלום לכולםכנראה שמישהו הבין את השטות, וכנראה שבעזרתו של ידידנו אמיר שלום השתנו ההנחיות.ההנחיות החדשות מצורפות למטה.השינויים הם: דרישה לדווח ליבא את זמן ההמראה וזמן הנחיתה.זוהי דרישה יותר הגיונית ואני מניח שאפשר פשוט להרים טלפון בבוקר ולהגיד "אני ועוד שלושה ממריאים בתבור בסביבות השעה עשר ונוחתים בסביבות השעה 12 בצהריים" חצי סביר.שינוי נוסף, שינוי של הגבלת ה 10 קמ מקו הגבול תוקן להגבלה של5 מייל מקו הגבול שזה שווה ערך ל 8 קמ בלבד ואז כבר אפשר להגיע לככר אלומות מהתבור באופן חוקי. כמו כן אפשר להשאר שני קילומטר בתוך הכנרת ולחתוך מאלומות ,לצפונית להאון ומשם לעין גב.לצערי מבוא חמה עדיין סגור, יבניאל, גלבוע, שרונה ותבור פתוחים.משה גרד
שלום לכולם שימו לב להודעה נוספת שלי, יצא עידכון חדש, ההוראות למטה בטלות!!!!מצורף בזאת קובץ מעודכן שיצא היום ממודיעין טיס.החדשות הטובות: אפשר לטוס מהתבור מזרחה עד לשרונה, ואפשר גם לטוס בשרונה אולי גם באתר יבנאל. ההגבלות טיסה של אזורי אימונים א/ב של מגידו בוטלו.אפשר לטוס מהתבור צפונה ודרומה, ואפשר לטוס בגילבוע.ההגבלות של 10 קמ מהגבול עדיין בתוקף כך שמבוא חמה עדיין מחוץ לתחום שרונה מזרחה איסור טיסה, שרונה צפון מזרח לכיוון טבריה מותר.החדשות הרעות: יצאה הנחיה גורפת לכל מצנחי הרחיפה בארץ בכל מקום, בכל זמן, לפני המראה ואחרי נחיתה להודיע ליב"א האחראית, בקשר רדיו או בטלפון.נראה לי הזוי מאחר וכל טיסת רכס בנתניה דורשת שתי שיחות טלפון לפחות ואם אתה עושה כמה סבבים אז חגיגה גדולה!!לחילופין בוצעו היום כשלושים המראות בגילבוע מה שדורש 60 שיחות ליב"א.אני חושב שהם לא מבינים את משמעות ההנחתה הזו ואולי כדאי לשנות את רוע הגזרה על ידי ביצוע מדוקדק שלה.כוונתי, באמת להתקשר ליב"א מחר מחרתיים כמה מאות פעמים עד שישברו ויסדרו התקנות.בכל מקרה הטלפון של היבא הצפונית הוא:04-692-6217 או 04-692-6211אני מניח שהמספרים לא סודיים אם מבקשים מכולנו להתקשר לשם.משה גרד