כתב נושא: ביטול חלק מהסגירות והנחיות חדשות לא פרקטיות/ מטומטמות  (נקרא 164 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Moshe Grad

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
שלום לכולם  שימו לב להודעה נוספת שלי, יצא עידכון חדש, ההוראות למטה בטלות!!!!

מצורף בזאת קובץ מעודכן שיצא היום ממודיעין טיס.

החדשות הטובות: אפשר לטוס מהתבור מזרחה עד לשרונה, ואפשר גם לטוס בשרונה אולי גם באתר יבנאל. ההגבלות טיסה של אזורי אימונים א/ב של מגידו בוטלו.
אפשר לטוס מהתבור צפונה ודרומה, ואפשר לטוס בגילבוע.
ההגבלות של 10 קמ מהגבול עדיין בתוקף כך שמבוא חמה עדיין מחוץ לתחום שרונה מזרחה איסור טיסה, שרונה צפון מזרח לכיוון טבריה מותר.

החדשות הרעות: יצאה הנחיה גורפת לכל מצנחי הרחיפה בארץ בכל מקום, בכל זמן, לפני המראה ואחרי נחיתה להודיע ליב"א האחראית, בקשר רדיו או בטלפון.

נראה לי הזוי מאחר וכל טיסת רכס בנתניה דורשת שתי שיחות טלפון לפחות ואם אתה עושה כמה סבבים אז חגיגה גדולה!!
לחילופין בוצעו היום כשלושים המראות בגילבוע מה שדורש 60 שיחות ליב"א.

אני חושב שהם לא מבינים את משמעות ההנחתה הזו ואולי כדאי לשנות את רוע הגזרה על ידי ביצוע מדוקדק שלה.

כוונתי, באמת להתקשר ליב"א מחר מחרתיים כמה מאות פעמים עד שישברו ויסדרו התקנות.

בכל מקרה הטלפון של היבא הצפונית הוא:04-692-6217  או 04-692-6211

אני מניח שהמספרים לא סודיים אם מבקשים מכולנו להתקשר לשם.

משה גרד
« עריכה אחרונה: October 29, 2012, 05:51:59 pm על ידי Moshe Grad »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ושוב הם מנסים להנחית לנו חוקים בשיטת "יצליח".

לדעתי עד שהם לא יושבים איתנו וקובעים יחד איתנו כללים ברורים כולל לקיחת אחריות על התחום אין מה להתיחס להנחיות חד צדדיות מצידם.
אם הם חושבים שאנחנו צריכים להשמע להנחיות שלהם בבקשה שיקחו גם את האחריות על התחום.

משה אני חושב שרת"א יודעים טוב מאוד איזה בלגן יהיה ליב"א אם כל אחד יטלפן פעמיים על כל טיסה, לדעתי הם סתם מנסים להשתמש בנו כדי לנגח בריבים בינייהם. ויהיה רווח כפול מבחינתם אם גם ח"א יתעצבן עלינו בדרך.

לא מוכן לשתף פעולה עם רשעות התעופה (ככה יובל קרא להם עד ש....)
« עריכה אחרונה: October 29, 2012, 03:55:18 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
עד ש... ?
רשעות התעופה לא לבד,יש גם את רשעות שמורות הטבח והגנ(ב)ים ,המוסד לקיפוח לאומי ועוד...

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
צחי צודק,
לא צריך להעיר ענק ישן (יב״א) עם עשרות טלפונים, הם לא ידעו מה לעשות עם עודף המידע ויפנו לרת״א בתלונה/דרישה שיעשו סדר (וזה הכוח/תרוץ שרת״א מחפשים).

טלפון אחד בבוקר שאומר: ״שלום, מעכשיו ועד סביבות 16:00 אחה״צ יש טיסות של מצנחים/גלשנים מהתבור לכיוונים הבאים...״ יהיה הרבה יותר יעל מבחינת היב״א.
אין להם ממילא יכולת או רצון לעקוב אחרי כל אחד ואחד, מה שהם יעשו זה ינסו להרחיק תנועה מהאזור או להתריע למטוסים על סכנה באזור כללי.
מי שרוצה להבטיח עמידה בחוק הדיווח הנ״ל צריך רק לוודא אם מישהו כבר התקשר לדווח ואם לא נמצא כזה אחד אז צריך להתקשר לבד.
אני מציע שהראשון בעמדה בכל בוקר יתקשר עם הודעה כללית כזו ויעדכן את כולם על השיחה דרך הודעה במשהפון.
יובל ענבר

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אולי תפסיקו כבר לחפור ?
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.