היום חיכינו עבנר צוק ואני שהמזרחית וצפונית יהפוך לדרומערבית...וחיכינ
ו..וחיכינו.
צוק מרא לנו שלא מחכה יום קל.. ירד די מהר גם כי לא היה לו נוח עם הרתמה.
עבנר יצא ונילחם על ימין ושמאל.. פיפסים קטנטנים שישיארו אותו הרבה זמן גובה עמדה אבל רחוק, יותר קרוב להרי נצרת או לעפולה.. כי הבחור נירא מהיסרדות.. נחת קרוב לאלון הגליל.
אני התלבתתי קשות.. זמן לא היה לי לקרוס רציני והתנאים ....

פיתאם הדרום מערבית מחליתה להישאר כמה דקות טובות ומשכנע אותי לפרוס ולצאת.
אחרי 20 דקות של היסרדות, מתחיל לעלות בתרמיקות צרות ובועטות.... יבשות קרא להן אבנר.
1200 בעליה מתמדת וההרגשה הראשונה שמישהו תפס לי את המייתרים והכניס אתי למכונה כביסה מייבש ומדיח הכל ביחד.
אני ראיתי יותר ממה שרואים בסרט.. החופה רצה קדימה וצד שמאל וקרסה, הפתיחה הייתי רואשת וחלק נישר סגור בין המייתרים...כל הצד שמאל היה רופף, כמעט טוויסת, כל החופה רצה קדימה ואני בולם.לא היה פרונטל וכל מה שהיה היה מהיר ואלים מאוד.
אשמח לקבל תגובת ותנסו בין הצלילי המוסיקה לשמוע את הקצב העליה. 2:20 למי שלא אוהב פינק פלויד או אין לא סבלנות לשטויות שלי.......
paseo y lioהתגובה הראשונה שלי אחרי שנירא יותר שקת היתה לברוח למקום פחות אקטיבי.
20 שניות אחרי אני עושה 180 מעלות וחוזר לטרמיקה.. עולה לכמעט 1600 ויוצא לטיול לבת קשת, כפר קמא (ביקשו ממני לצלם את המגרש איפה שאני עובד כמאמן)...ושם מצאתי עוד תרמיקה נחמדה.
היתלבתתי אם להמשיך מזרחה או להקל על הטרמפ... כי צוק כבר נוסע ומי יודע איפה אבנר....
אז בחזרה לשדמות... נחיתה ואיסוף בדיוק שסיימתי לקפל.
אפשר לעשות כל הSIV שבעולם...אין כמו ניסייון על רטוב..(הדברים האילו מוסיפים המון לניסייון אישי, אבל לא מזלזל בSIV ... שיוכל אשע עוד פעם על החופה החדשה שהיום ידע לא להסתבך....
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=2555לדעתי.. המינוס 7 אמיתי... זה היה שם בארוע... והפלוסים חזקים היו וגם היו!!!!!