כתב נושא: פגישה באלף עולם  (נקרא 1553 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נתי_ה

• משתמש בכיר
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
פגישה באלף עולם
« ב- : September 21, 2012, 08:05:35 pm »
יצא  לי  לפגוש  מספר  אלופי  עולם  ומדליסטים אולימפיים במספר  ענפי  ספורט שונים
דבר  אחד  היה  משוף  לכולם,  אף  אחד  מהם  לא  היה  אדם  שיגרתי   לכולם  היתה  רמת העמקה 
והתעקשות  לחפש  למצוא  ולעשות  את  הדבר  הנכון .

ללמוד  את   הטבע   לחקור  אותו ולהבין  טוב מאד  מה  ואיך עושים .
את  שמשון  ברוקמן  אלוף  עולם  נצחי בשייט  ראיתי   מרים  מפרש  קדמי  ברוח  מזרחית  בעוצמה  של  40 + קשרים
כשכל  האחרים  התעסקו  בלצמצם  מפרשים .

הקדמי הספינהקר  מרים  את  הסירה  ומונע  אפשרות  התהפכות  הסביר  לנו  בסוף  השיוט כשאנו  עומדים משתוממים
לנוכח  הצעד  הבלתי  שגרתי .
מייק  בארבר אלוף עולם שהיה  בגלישה אוירית הסביר לי  באריכות  את  תורת העשה  ואל  תעשה במשך  שלושה  ימים
באורלנדו איש מרתק .

גל  פרידמן  אמר  לי  משפט אחד  מהותי  שלוש שנים  לפני  הזכיה במדלית הזהב , ברגע  שדיבר ידעתי  שלוש שנים
לפני כולם  שיש לנו זהב .

את פאטריק פולאק אלוף  עולם  מי"ל בגיש  רוח פגשתי בסלובקיה באתר סקי ב 2005 באליפות הסנו  קייט  קייט  ווינג שאירגן .

ואת אוסקר צאלופסקי 12 פעם מנצח המולוקאי תחרות חתירה בקייק בהואי פגשתי לפני  שבוע, אוסקר  הוא בחור גדול 189 ס"מ  ושמן  לפחות 10-15  ק"ג  מיותרים ,  לא  ציפיתי  לפגוש מישהו  שמן שהוא  אלוף  עולם  סדרתי בענף
כל  כך  פיזי ואז במהלך הסדנא איתו הבנתי שם הוא בגילו ובמצבו עם  השומן  העודף מנצח גם היום  סימן שהוא מבין
את עולם החתירה  טוב  מכולם .

ואם הוא  יכול  אז הכל עניין של רצון אימון  והשקעה , איש גדול  רציני  חביב מאד שלא  נותן הנחות לאף אחד  גם  לא  לעצמו .

חחויות  מהסדנא :

אוסקר צאלופסקי

« עריכה אחרונה: September 21, 2012, 08:18:00 pm על ידי נתי_ה »