הכל התחיל כשאיפקיס קיבל ביקורות על אופן הטיסה והעריכה וכולי וכולי....
אז באחד הויכוחים (אין פה דיונים) הוא כתב משהו בסגנון של "אם לא טוב לך, אל תכנס ותצפה" ובהמשך הויכוח הוא פשוט שם לזה סוף ואמר שמעכשיו והלאה הוא כותב "אין כניסה" כדי שלא יבואו אליו בטענות.
איפקיס לדעתי הביקורות באות ממקום חיובי לרוב, ולמרות שחלקן וחלק מהאנשים מעבירים ביקורת למען העברת ביקורת, שווה לקרוא ולחשוב האם יש להתייחס לביקורת הספיציפית, ולאילו חלקים שלה...
במקום למחוא את כולם ולכתוב "אל תכנסו" כדי שתוכל להגיד אח"כ "מה אתה רוצה? אמרתי לך אל תכנס".
ואם כבר אני פה אני רוצה לכתוב לך שצילומים שנעשים מטיסה ממונעת הם מיוחדים ומדהימים בגלל שאלו לא תמיד אותם נופים ואתרים כמו בפריפלייט, בגלל שאפשר לטוס נמוך גבוה קרוב או רחוק כמו שאתה רוצה....
וחבל שיש לך שוטים מטורפים כאלה שמתחבאים בתוך 40 דקות של התארגנות לטיסה, נסיונות המראה וסתם טיסה...
ברגע שתתחיל לערוך תוכל להגיע לתוצאות מטריפות עם הצילומים שאתה מצלם (כן, לפעמים יש לי סבלנות להריץ מקטעים... לרוב לא לצערי) אבל אף אחד לא יישב 40 דקות מול המסך ידידי, ואנחנו מפסידים בזה שאתה לא עורך.
אז מה אתה אומר? ספק לנו וידאו קצרים של 5 דקות (אורך שיר) ומלאים רק בחלקים הכי מעניינים ויפים...