כתב נושא: השתוללות חסרת רסן  (נקרא 673 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק eavishaul

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
השתוללות חסרת רסן
« ב- : August 24, 2012, 05:45:23 pm »
היום בשעות הצהריים התקשר אלי חבר ממר"יסט  בדרכו למשטרה ומספר לי על תקיפה אלימה של שימי הנגבי נגדו כולל ניסיון לגרימת נזק לציוד שלו.
היו עדים או העולם שותק?

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בעניין: השתוללות חסרת רסן
« Reply #1 ב- : August 25, 2012, 10:03:37 am »
אפ יש עדים?

שמות וטלפונים למשטרה לא בפורום!
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק eavishaul

• דוא
« Reply #2 ב- : August 25, 2012, 12:46:43 pm »
איתי, יש עדים ,כנראה חניכים אבל שאר עולם הרחיפה שותק. זאת המסקנה שלי אם עד עכשיו לא הייתה אף תגובה!!!!!!
האמת עצובה tumbdown

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מצאתי פסיפס
  • אם אין אני לי - לא נורא
« Reply #3 ב- : August 25, 2012, 01:02:35 pm »
אתה זוכר בתקופת הפיגועים שנות התשעים, בהתחלה כל פיצוץ היה אבל לאומי מיידי אחר כך התחלנו לשאול "כמה מתו?" ואם זה היה פחות מעשר כנראה שלא ממש קרה שום דבר.

ככה זה, אנשים מתקהים, החושים מתקהים.

כל כך הרבה דיווחים ותמיד אותו הסיפור על אותם אנשים, כמה כבר בן אדם יכול להזדעזע לשווא?

אז אין תגובות.
וזאת לא הפתעה גדולה.

מנותק ערן ברבי

• דוא
« Reply #4 ב- : August 25, 2012, 02:39:35 pm »
אני המראתי בגעש ונחתתי בארסוף, בכדי לברך חבר לשלום. סיפרו לי שהיה ארוע, אבל לא ראיתי. אם הייתי רואה, הייתי שמח להעיד.
אני מכיר את יענקי והוא איש נעים הליכות. אין לי מושג איך התחיל הארוע, אבל אני בטוח שהוא לא אחראי להסלמה. אם מישהו ראה, שיקום ויעיד. הכח של הקהילה, הוא ביכולת להגן על חבריה.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #5 ב- : August 25, 2012, 02:41:03 pm »
אדווה , לא צריך להגיב !

צריך להגיש תלונה במשטרה!!!

מנותק eavishaul

• דוא
« Reply #6 ב- : August 26, 2012, 11:18:21 am »
הוגשה תלונה.
לבקשתו של ינקי אני מעביר את מה שכתב בפורום הממרים. (קופי פייסט)
אז זהו חברים . יש לנו שושן ברבי של מצנחי הרחיפה. אל תגידו לא ידענו. לא שמענו .תנו לו להתפרנס .הוא ירגע.מה לנו להתערב וכו" כי בסוף משהו ישלם את המחיר ובגדול. ביום שישי האחרון הגעתי לארסוף עם המנוע הנעתי את המנוע לחממו ופתאום מסתער עלי בצעקות מר שימי הנגבי וזורק לעברי אבן ענקית .כיביתי מיידית את המנוע וניסיתי להסביר לו שהמקום שלי כמו שלו וזכותי להמריא משם עם או בלי מנוע כמו גם לעשות יוגה איפה שבא לי ם אם זה לא נח לו הבחור כמו שניחשתם לא השתכנע ונענתי במכות וגידופים .גם לאחר שזזתי מעמדת ההמראה איימה עלי שותפתו : פה לא טסים עם מנוע או שאתה מסתלק או שנחתוך לך את המייתרים .       זה שמונה שנים אני מרחף ולא נתקלתי ביחס כזה . מי שמכיר אותי יאשר כמה  "דרדלה " וחסר ביטחון אני בשטח - מה שאמור לשכנע אותכם שלא קדמה לתקיפה שום איבה אישית ,לא סיכסוך עיסקי, ולא ויכוח של יותר מעשר שניות, [ מה שגם לא מצדיק תקיפה פיזית ]       אל תגידו למה אתה טס דווקא שם .א] כי שם בא לי  ב] כי שם למדתי ואני מרגיש הכי בטוח  ג]כי מותר לו לתת לי שלוש דקות להמריא ולחזור לפעילותו  ד]המקום לא שלו  ה] אם היה מבקש יפה היתי עושה הכל[כמעט]  ו]כי אסור לו להרביץ  ולשבור ציוד גם אם א,ב,ג,ד,ה,ו, לא נכונים  והם כן.          הגשתי תלונה במשטרה שמספרה 365645-02 וכל מי שמעוניין לתת עדות אופי או שנפגע מהאיש הזה יכול להוסיף חומר לתיק . זכרו שאם הרשויות, השכנים,הנפגעים ואלו שלא היו פחות סלחניים כלפי  שושן ברבי שלושת הנשים הנחמדות היו היום בין החיים.      אציין שתוך כדי עוזבי את המקום מושפל וכואב ניגשו אלי שני אנשים אחד מהם לקוח שלו ! נתנו לי מיוזמתם את פרטיהם האישיים הביעו את חלחלתם ואת הסכמתם לבו להעיד נגדו אין לי בעיה אם פרנסתו של אדון שימי הנגבי נהפוכו היה בתוכניתי להביא את ילדי שיטיס אותם ולטוס אני במקביל  . אין לי גם  כ בעיה למחול על כבודי ולא להגיע לשם יותר כי שימי לא מרשה  יש לי כן בעיה אם התדמית של הספורט המדהים הזה שעד אותו מקרה חשבתי שכולם עוזרים לכולם    אם איכפת למשהו תעשו משהו שתיפסק האלימות בארסוף כי לפני שבועיים הייתה אותה כותרת באתר רק שאז היה קורבן אחר        איך חותם אורי  ? :
 זו דעתי.  יענקי

מנותק דני שטרנפלד

• מפעיל בובקט מתקדם
    • בלוג הטיסות שלי
    • דוא
« Reply #7 ב- : August 26, 2012, 02:14:22 pm »
לא נראה שהצליח לאפי. נראה שסוגריים מרובעים מבלבלים את המערכת של הפורום. הנה עוד נסיון.

מועתק מ:http://ppgisrael.net/smf/index.php?topic=2215.0

אז זהו חברים . יש לנו שושן ברבי של מצנחי הרחיפה. אל תגידו לא ידענו. לא שמענו .תנו לו להתפרנס .הוא ירגע.מה לנו להתערב וכו" כי בסוף משהו ישלם את המחיר ובגדול. ביום שישי האחרון הגעתי לארסוף עם המנוע הנעתי את המנוע לחממו ופתאום מסתער עלי בצעקות מר שימי הנגבי וזורק לעברי אבן ענקית .כיביתי מיידית את המנוע וניסיתי להסביר לו שהמקום שלי כמו שלו וזכותי להמריא משם עם או בלי מנוע כמו גם לעשות יוגה איפה שבא לי ם אם זה לא נח לו הבחור כמו שניחשתם לא השתכנע ונענתי במכות וגידופים .גם לאחר שזזתי מעמדת ההמראה איימה עלי שותפתו : פה לא טסים עם מנוע או שאתה מסתלק או שנחתוך לך את המייתרים .       זה שמונה שנים אני מרחף ולא נתקלתי ביחס כזה . מי שמכיר אותי יאשר כמה  "דרדלה " וחסר ביטחון אני בשטח - מה שאמור לשכנע אותכם שלא קדמה לתקיפה שום איבה אישית ,לא סיכסוך עיסקי, ולא ויכוח של יותר מעשר שניות, [ מה שגם לא מצדיק תקיפה פיזית )       אל תגידו למה אתה טס דווקא שם .א) כי שם בא לי  ב) כי שם למדתי ואני מרגיש הכי בטוח  ג) כי מותר לו לתת לי שלוש דקות להמריא ולחזור לפעילותו  ד) המקום לא שלו  ה) אם היה מבקש יפה היתי עושה הכל (כמעט)  ו) כי אסור לו להרביץ  ולשבור ציוד גם אם א,ב,ג,ד,ה,ו, לא נכונים  והם כן.          הגשתי תלונה במשטרה שמספרה 365645-02 וכל מי שמעוניין לתת עדות אופי או שנפגע מהאיש הזה יכול להוסיף חומר לתיק . זכרו שאם הרשויות, השכנים,הנפגעים ואלו שלא היו פחות סלחניים כלפי  שושן ברבי שלושת הנשים הנחמדות היו היום בין החיים.      אציין שתוך כדי עוזבי את המקום מושפל וכואב ניגשו אלי שני אנשים אחד מהם לקוח שלו ! נתנו לי מיוזמתם את פרטיהם האישיים הביעו את חלחלתם ואת הסכמתם לבו להעיד נגדו אין לי בעיה אם פרנסתו של אדון שימי הנגבי נהפוכו היה בתוכניתי להביא את ילדי שיטיס אותם ולטוס אני במקביל  . אין לי גם  כ בעיה למחול על כבודי ולא להגיע לשם יותר כי שימי לא מרשה  יש לי כן בעיה אם התדמית של הספורט המדהים הזה שעד אותו מקרה חשבתי שכולם עוזרים לכולם    אם איכפת למשהו תעשו משהו שתיפסק האלימות בארסוף כי לפני שבועיים הייתה אותה כותרת באתר רק שאז היה קורבן אחר
   איך חותם אורי  ? :
 זו דעתי.  יענקי

מנותק שחר

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #8 ב- : August 27, 2012, 02:39:57 pm »
האיש פשוט בושה !!! לגזע האנושי . למזלו הוא נפל על יענקי ולא על מישהו קצת יותר עצבני ....
אני לא מאמין שעדיין מגיעים אליו חניכים ? למרות שלפי הפורום "הפעיל " שלו הוא בדרך לפנסיה אומללה
אך אם היית יודע כמה חברים שלחתי לרומן !!! מתבייש להגיד שהייתי פעם חניך אצלך :(

מנותק דיסקין

• מפעיל בובקט מתקדם
  • סבלנות אין קץ מביאה תוצאות מיידיות
    • דוא
« Reply #9 ב- : August 28, 2012, 01:13:02 am »
יש אישור רשמי שההוא לוקה במחלת נפש:

www.law-portal.co.il/node/7109

הגיע הזמן להרחיק אותו מהציבור. אני קורא את הדברים שרשם יענקי ועולה בי תחושה של גועל.

אני שולח חיבוק גדול ליענקי שהתאפק ולא נגרר לתגובה אלימה וגם הערכה לאומץ שלו לפתוח תיק במשטרה.