שלום לכולם
המערכת החליטה על מיכרז החלפת לוגו רוח הקודש ללוגו חדש, וכל אחד מכם יכול להשפיע, שימו לב!
אני מבקש מכל מי שיש לו את החוש או היכולת לעצב, לצייר, ודמיון. לשלוח את הלוגו שיעצב אלי (לא לפרסם כאן בפורום, לוגו שיפורסם כאן בפורום, יפסל)
שילחו את הלוגואים אלי לא יאוחר מ 1 לאוקטובר (יום שני) זה היום האחרון לשליחת הלוגואים
לאחר איסוף כל הלוגואים אני אפרסם כאן סקר בפורום עם הלוגואים (ללא שם היוצר, כדי שלא תהיה השפעה נוספת על הבחירה) וכל אחד יוכל להצביע עבור הלוגו שהוא מעוניין, כל אחד יוכל להצביע פעם אחת בלבד (כי הצבעה נעשית עם שם משתמש בפורום) - מה שאומר שההחלטה הסופית על הלוגו היא של כולנו, כמו כן גם הלוגו הקיים ישאר להצבעה כך שאם הרוב יחשבו ששווה להשאיר את הקיים זה מה שיהיה - הרוב קובע!
נסו שהלוגו יוכל לשקף את רוח החבריות, מצנחי רחיפה, וכל מה שאנחנו עושים, שיהיה קליט מהיר והכי חשוב שיהיה יפה. אה כן, שכתובת אתר האינטרנט שלנו תהיה בו, זה חשוב מאוד.

אני מצרף כאן לדוגמא את הלוגו החדש של האגודה האמריקאית למצנחים וגלשנים, הלוגו החדש נבחר מתוך ארבעים ומשהו לוגואים, הלוגו היה אמור לשקף את האחדות בין הגלשנים והמצנחים, את האוירה, ואת זה שזו האגודה האמריקאית, לדעתי הם עשו בחירה מדהימה, לוגו פשוט מדהים

הלוגו החדש שיבחר יודפס על החולצות והכובעים החדשים שיוגי מארגן, בגלל זה אנחנו די צפופים בזמן, תוצאות ההצבעה לאחר הפרסום יהיו שבוע בדיוק מפרסום הסקר משמע ב 7 לחודש הבא יהיה לנו לוגו חדש
אז יאללה חברה, תתחילו לשלוח, למה אתם מחכים?
בשם צוות רוח הקודש
אמיר מליק
[attachthumb=#] ועוד אחד [attachthumb=#]