כתב נושא: בעניין: יש למישהו פרטים על התאונה במבוא חמה  (נקרא 505 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ערן ברבי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
צחי היקר,
אני מאוד מעריך גם אותך וגם את גורדון. שניכם אומרים תמיד דברים של טעם, כל אחד בדרכו. וטוב שכך, אחרת הייתי צריך להחליט את מי מבין שניכם לקרוא (אין טעם לקרוא אותו דבר פעמיים).
השרשור על התאונה היה חשוב, אבל אני חושב שתסכים איתי שכל הנתונים ניתנו כבר בעמוד הראשון (ע"י אפרח של ברזל).
היא אמרה שלא היה מדובר בחניך של רומן, אלה במרחף שהשאיל מכשיר קשר. וכשרומן ראה אותו מסתבך הוא עזר לו במצב החירום. היה ניתן מכאן להבין שלרומן לא הייתה שום אחריות על ביצועי אותו מרחף באותה טיסה.
שאר התכתובת עסקה בהבעת תחושות\דעות וביקורת ספרותית, שבין אם הן נכונות\קיימות, לא היו רלוונטיות לדיון.
גם אני כמו גורדון, שונא קונפורמיסטיות, זה לא אומר שאני דוגל באנרכיה.
כשקראתי חלק מהתגובות, התעורר בי רצון עז להגיב בחריפות, לומר לאותו מגיב: "יא סתום, אתה יודע רק לכתוב או שגם לקרוא......וכשאתה קורא, אתה מבין מה שאתה קורא או אתה רק בקטע של מילים בודדות, בלי לחבר אותן למשפטים ואז לרעיון". אני כמובן לא עושה זאת, כי אני חושב שזה מה שמבדיל בין דיון תרבותי לגסות רוח (הרגשות בשניהם זהים).
במקום זאת, אני מעדיף לשתוק ולא להשתתף בדיון. אני מעריך את גורדון, שמצליח לתעל את הרגשות האלה לכתיבה הומוריסטית, ואם קוראים בין שורותיו, ניתן לראות שהדברים מאוד רלוונטיים לשרשור.
זאת כמובן דעתי, ואין זה אומר שאינני מכבד את דעתך.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
היא אמרה שלא היה מדובר בחניך של רומן, אלה במרחף שהשאיל מכשיר קשר. וכשרומן ראה אותו מסתבך הוא עזר לו במצב החירום. היה ניתן מכאן להבין שלרומן לא הייתה שום אחריות על ביצועי אותו מרחף באותה טיסה.

הדיון היה על התאונה ולא משפט שדה לרומן !!!

אומנם כבר בדף 1 הצלחת להבין שלרומן לא היה קשר לתאונה אבל אם תקרא שוב רק בדף 7 נכתב מה בעצם קרה בתאונה.
(אם אתה טוען שאחרים לא יודעים לקרוא  :P)
מצד שני בדף 1 גם נטען שבאותו יום בכלל לא טסו חניכים ובדף 6 הסתבר שכן טסו. קיצר אם כל דיון היה נסגר בהודעה הראשונה היו קוראים לזה לוח מודעות לא פורום.
תבדוק קצת בפורומים אחרים בעולם, גם דיונים של 20 ו30 דפים נמשכים בלי שמנהלי הפורום יתנו שישחיתו אותם.

אז אולי את ערן וגורדון זה הפסיק לעניין בשלב מסויים אבל אחרים דווקא זה עניין אותם. מי שלא מעניין אותו יכול להפסיק לקרוא את השרשור. גם אותי יש שרשורים בPGforum שאחרי דף וחצי מפסיקים לעניין ואני לא הופך אותם לבדיחה למרות שהם ממשיכים עוד 15 דפים אחרכך.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אחחחח איזה דובר
אתה גאון גורדון.
רק תעשה טובה, תעשה סימן שנדע שזה לא השרשור ה"רציני", אני לא פתחתי את השירשור הזה כי חשבתי שהוא השרשור ההוא שדיי עייף אותי מכל כך הרבה הנתונים הסותרים ולא לגמרי ברורים...
תעשה איזה סימן שזה השרשור שלך :P

ולגבי השאלה במבחן התיאוריה "מתי סיגי תטוס כבר?"
איתן הכתיר אותי לטייסת הקרקע הטובה ביותר  ;D
ואתמול באמת היתה לי טיסה נהדרת בנתניה, על הקרקע כמובן  lugh

אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
סיגי יקרה
גם אני לא פתחתי את השרשור הזה!!!!
אני את שלי כתבתי בשרשור שיש מי שקורא לו ״רציני״.
הצנזור הראשי, בלי לשאול אותי, בלי לקבל את רשותי ועל דעתו בלבד, החליט להעביר את הודעתי לשרשור נפרד ונתן לה כותרת.
חצוף, נכון?
טוב, זה מה יש.......
״האח הגדול״ אמר את דברו......
תמשיכי להניף ולהשאר על הקרקע, תאכלס זה הכי בטוח.....
גורדון

מנותק ערן ברבי

• דוא
אתה רואה צחי, זו אחת הסיבות שאני לא מגיב הרבה יותר. בכל פעם שאתה מביע דעה, זה מוביל לסוג של התנצחות.
הכוונה שלי הייתה, שהרבה מהפוסטים אינם ענייניים עד כדי כך, שהם אפילו לא נותנים לעובדות לבלבל אותם.
בכל מקרה, הרעיון הוא לקבל את השונה.
כשאני נכנס לפורום, אני מסתכל מי התחיל את השרשור ומי כתב תגובה אחרונה. כשאני רואה את השם שלך או של גורדון, אני נכנס לברר במה מדובר (אגב גם לפוסטים של הגאון אדרי, צדק צדיק תרדוף).
לדעתי, אתה צריך לתת לגורדון פינה משלו. ככה הוא יוכל לתת אוף ספין על הפוסטים הרציניים שלך  lugh

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
לדעתי, אתה צריך לתת לגורדון פינה משלו. ככה הוא יוכל לתת אוף ספין על הפוסטים הרציניים שלך  lugh

שזה מה שאני ביקשתי לא?  ;)

בינתיים היה רק אחד שהצריך פתיחת פורום נוסף בשבילו כדי להוריד עומס מהפורום, למרות שאתה לא הראשון שמציע לפתוח פורום נפרד לחרב בדומה למזג האוויר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ערן ברבי

• דוא
רק שיהיה ברור, אני מדבר על פינת הביקורת  gogle במסגרת פורום רוח הקודש.
כמו שהייתה אצל רבקה מיכאלי עבור שלמה ניצן.
נווו..........ז מה אתה אומר על זה???  ;)