אדרי,
תנסה להקשיב ולהפסיק לזרוק סיסמאות שמבלי לכוון מפריעות לכולם להבין את העניין בשלמותו.
1. יובל דרורי צודק, תקרא את דבריו שוב ושוב אולי סוף סוף תבין את המשמעות של הצעתך.
2. באיחור של 7 שנים גם אגודת הממ"ג מחזירה את הסע"מ - חבל שלא הקשיבו לנו ב 2005 אולי זה היה מאיץ ברת"א לשנות כיוון.
3. התאגדות זה דבר טוב מאד ....
א. אם כולם, אבל כולם מתאגדים.
ב. אם המטרה המשותפת היא, לתבוע את משרד התחבורה ומדינת ישראל בבג"ץ על אוזלת ידם בכל תחומי הרחיפה (גלישה, רחיפה, ממ"ר , ממ"ג)
4.
אולי תספר לכולם איפה כל זה באמת תקוע או שמה אתה רוצה שאני אספר להם???5. אני מודאג לפחות כמוך ואני חושב שהגישה שלך לא מתאימה למצב:
קודם כל
תרגיע את כולם במקום להכניס ללחץ מיותר על דברים שאין לך שליטה עליהם כמו מיומנות טייסי טנדם, כניסה של טייסים שונים למצבים הנובעים מחוסר נסיון או מרצון להיכנס עם הראש בקיר, או חינוך מהבית.
6. תבצע יותר ערבי בטיחות.
7.
תנסה להפוך בצורה מושכלת כל תאונה לדיון פורה ומובן ורצוי שמי שינתח את התאונה לגורמים, יהיו אנשים עם נסיון עשיר משלך (ויש כמה כאלה) וזאת מבלי להעליב - גם אני לא יודע הכל.
8. חשוב מאד שהמסקנות בסיפה, יהיו מובנות לכולם .
9. די ודי ודי ודי.....הרבה די תקעת שם. בשביל להשיג בטיחות צריך להתאמץ קצת יותר מאשר לברבר בפורום - חשוב שאנשים שהם מנהיגי דעת קהל בתחום יערכו שיחות אישיות עם כאלו שמזוהים כבעיתיים.
10. אין אפשרות להטיל סנקציות לא על שיכורים ולא על מסוממים -בשלב זה - כך שסעיפים אלו של "די" מיותרים בעיני אבל,
אם מישהו לוקח טנדם בשכרות או על סמים כקביעתך! אני לפחות, הייתי מזמין משטרה למקום על מנת שיטפלו בעניין -
סעיף של סיכון קהל עקב שכרות או סמים עובד אצלם טוב מאד לידיעתך - לא מאמין? תתקשר אלי שאתה רואה כאלו ותראה איך הם נכנסים למעצר.
11. עיצה ממני - אל תקים אגודה ואל תשכנע אחרים לעשות את זה, זה מסוכן לכל אחד שיהיה בעל תפקיד באגודה שכזו !
אגב, אני לא שולל את העיצה של צחי, אולי לא בדמות כל הסע"מ המצורף כאן:
סע"מ 7אבל, תוכל להוציא את הדברים החשובים באמת ולפרסם אותם ככללי בטיחות חשובים.
בברכה
אורי שמיר