כתב נושא: היום בליגה...  (נקרא 1654 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עודד גשוי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
היום בליגה...
« ב- : July 21, 2012, 07:32:30 pm »
המשימה - תבור-פוריה-שרונה-כפר חרוב-צמח.
הרבה הרבה גולשים בגול !!! בין ארבעה לחמישה (ירון לא סגור אם הוא הגיע קילומטר מצמח)
גיא הגיע ראשון, ולנסי שני, אני שלישי, ברטוס אחרי וירון אחרון חביב.

היה מדהים בגבהים 1300 - 1800, שם האוויר היה כל כך יציב ונעים לטוס בו. בסיסי ענן שנוצרים ונעלמים באותה המהירות, יציאה למשימה עם יובל וירון ללג הראשון שם פגשתי דאון בגובה שלי.

לקחתי את שרונה כשירון מתחתי משמעותית (ירון סיפר לי שהציל באזור יבנה מגובה 50), ומשם בדוך לחרוב. אספתי את חרוב ביחד עם ברטוס כשהוא מתחתי בגובה 400, ובגלל עודף הגובה שלי עליו, נעלמתי לו ברייס לגול.

תודות ללירן ושי שבחרו בטסק שעשה טוב לרוב משתתפי הליגה
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=2385

ghostbuster landing at goal

מנותק אודי טייב

• משתמש בכיר
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: היום בליגה...
« Reply #1 ב- : July 21, 2012, 08:01:28 pm »
כל הכבוד לכם!! באמת תותחים..
אני הגעתי לפוריה ושי הצליח (עם הקינגפוסט - שאפו  ;)) לדקור את שרונה ונחת בזורעים..

קיצור יום מגניב - אני התקנתי מצלמה במקום ששינה את פרופיל הגלשן ובגלל זה נוצרה סטייה חריפה נאלצתי לתקן ימינה כל הטיסה וכבר אחרי 20 דק' הייתי גמור מעייפות וללא כח בידיים.. המשכתי כמה שיכולתי אבל על המלחמה נגד הרוח לשרונה כבר ויתרתי

שבוע בולנט לכולם :)

מנותק SENTINEL

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • www.Y-Fly.co.il
    • הדרכה/טיסות היכרות/ציוד
    • דוא
« Reply #2 ב- : July 21, 2012, 08:33:00 pm »
חסר לכם אם אני לא רשום כהגיע!!!- הצפצוף הגעה ציפצף לי עם הנגיעה בקרקע (זה היה על הקשקש)
אחרת תתיבשו להבא בשטח ;)

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : July 21, 2012, 09:05:45 pm »
אכן יום נהדר,
שמח מאד שהצלחתי להגיע לליגה, מקווה לעוד...
אני עשיתי טעות מטופשת - מפוריה הנחתי שטיסה ישירות לשרונה עלולה להגמר בנחיתה בעמק ללא כלום ולכן התעקשתי במשך חצי שעה לחזור נגד הרוח לכיוון גבעת אבני (במטרה להמשיך משם דרומה על קו הרכס).
פעמיים הגעתי בגובה נמוך לגבעת אבני ונאלצתי,על מנת להציל, להדבק לטרמיקה שסחפה אותי חזרה לפוריה, בפעם השלישית זה נגמר בנחיתה ליד גבעת אבני.
בחירת נתיב מטופשת בעליל והגיע לי לנחות, אוכל את הלב שפספסתי אבל זה מה יש.
(מקבלים ניקוד על 3 פעמים באותה הטרנפויינט ;-) )
כל הכבוד לכל הגוליסטים.
תודה לגיא עצמון ולירן על האיסוף.
יובל ענבר

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #4 ב- : July 21, 2012, 11:42:36 pm »
גם פה בדולומיטים היה יום מעניין.
בבקר גשם וערפל בקושי רואים. הסתבר שהמלון שלנו ממוקם על כמעט פסגת הר BONDONE בגבה 1650 מטר מעל העיר הקטנה שחשבתי שהוא יהיה בה.
ירדנו מהצד המזרחי של ההר אחרי שאתמול בלילה עלינו מהצד המערבי. בדרך למטה בכביש המתפתל אחרי שכבר יצאנו מהערפל (ההר רובו מיוער בצפיפות) ואז בשלב מסויים אני קולט קטע של נוף פתוח בצד שמאל ומדרגות עץ שמטפסות למשטח עץ ישר. מיד אמרתי לאישה- יש פה עמדת המראה. בחזרה עצרנו שם ואמנם מדובר בעמדה  , מה שמדהים זה השיפוע של הרמפה אחרי המשטח הישר - משהוא באזור ה 45 מעלות אולי אפילו 55...פשוט אתה עושה צד ואתה פשוט צולל למטה. צילמתי ובארץ יהיה לי זמן להוריד ת'סרט של המקום.

ברכות לגבי הליגה - כבר מזמן אני לא זוכר ליגה עם יותר מ 3 בגול.
ליובל ...דיר באלק..בסוף נקרא לך על שם איזה כוכב ילדים ידוע.  באמת קשה לי להבין את הרציונל לטוס נגד הרוח כדי להקל על לג ברוח צד . מה שסביר לעשות זה כמובן להתחיל את החזרה לשרונה עם אף על כפר כמא אבל מצד שני האזור הפעיל טרמלית הוא דווקא הרכס של ביח פורייה . מעניין לראות את הטרקים ואיך הטובים עשו את הלג הזה. מה שבטוח שתמיד כשעולים מאד גבוה (1800 אצל גשוי זה אומר שגיא היה בטח ב 1900 ומעלה) הכל נראה הרבה יותר פשוט.

מנותק עודד גשוי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #5 ב- : July 22, 2012, 12:10:17 pm »
ואללה יובל, זה היית אתה שמטרמל מעל אזור התעשייה שבין פוריה לגבעת אבני. ואני שאלתי את עצמי בדרך לפוריה מי זה זה שאיבד את הצפון ?
זה היה מה זה מצחיק לראות אותך עושה מערבה ומזרחה בפעם היחידה שראיתי. אני בטוח ששלוש פעמים היה קורע...
 hug

אני ניסיתי להתחיל את הטסק ב12:00 אז ניסיתי למשוך עוד כמה דקות בכך שטסתי צפונה בעילוי חלש לפני שחציתי את הסטרט גייט, אבל זה היה 1155 והייתי 200 מטר מתחילת משימה ולא בטרמיקה, אז התחלתי את המשימה עם 10 דקות נוספות. בדיעבד, הייתי צריך להישאר עם קרעי הטרמיקה שיצאנו איתה מהתבור עוד כמה דקות. להבא...

זה היה בפירוש יום טרמלי וחזק, שהיה אפשר להמר בו ולרוץ קדימה, אבל אני מתמיד עם הגישה שהמנטור שלי (שוויצר) המליץ לי לעשות. גט היי, סטיי היי ולטוס חסכוני עד הנקודה בה אני בטוח שאני עושה גול. בליגה הזו, הנקודה הזו הייתה מעל הכנרת.

דבר נוסף, שכחתי להודות לגרד/ט שנחת איתנו בצמח ומריה בת זוגתו שנחתה בכורסי, תפסה טרמפ חזרה לתבור ובאה לאסוף אותנו.
תודה גדולה !!!

מנותק אודי טייב

• משתמש בכיר
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : July 22, 2012, 04:22:21 pm »
הטרק שלי ושל שי מאתמול בתלת מימד.. אני הגלשן האדום.

Liga 4 - Udi - Shay
« עריכה אחרונה: July 22, 2012, 04:27:56 pm על ידי אודי טייב »