אני האשם !
טרמיקה ראשונה כמעט מיד אחרי ההמראה .. הרבה גלשנים באוויר .
אני מטרמל ימינה , כמו שנאמר בתדריך , ומתחתי גלשן נוסף (נראה לי אודי)
מצפון אלי ולנסי מטרמל , בשלב מסוים באותו הגובה וכיוון , ואנחנו יוצרים מעגלים מקבילים במרחק סביר אחד מהשני תוך תכנון שלי להשתלב .
ברקע ממזרח צחי מטרמל קצת החוצה ולמעלה מאתנו , אני שם אליו לב אבל כנראה לא מפנים שלמרות המרחק הוא גם אתנו באותה הטרמיקה .
לאחר מספר סיבובים ,ולנסי (לדעתי) משנה פתאום כיוון שמאלה (?!) ואני מגביר ריכוז בו ובגלשן שמתחתי .
צחי מאבד קצת גובה ומתקרב אלינו , ובוחר להתמזג עם הנמוך שמטרמל שמאלה - לדעתי (בלי קשר שהאשמה עדיין עלי בלבד!! ) זאת טעות בגלל שאנחנו היינו באותו הגובה !
אני לשנייה מסתכל על הגלשן למטה , וכנראה בתת מודע לא מבין את הקרבה וכיוון הסיבוב של צחי , וכעבור 2 שניות מגלה אותו מולי בזווית יירוט !
מספיק להבין שאני עוד עובר מתחתיו ,ולהתנצל בפני צחי בקשר (אודי שאל בבהלה מה זה היה , והייתי בטוח שזה צחיק).. ומסתכל בהלם על איך משקפי השמש שלו שרוטות .
לסיכום , לא שמרתי על ספירים מספיק גדולים ,וחלוקת הקשב שלי בשלב הזה הייתה על הפנים .
בדרך כלל אני משתדל להתרחק מטרמיקה עמוסה ומבולגנת כמו זאת , ולא סופר את מחיר ה"איבוד" שלה ..
אבל כנראה ברוח התחרות והרעל נהגתי אחרת .
סליחה צחיק , לפחות קיבלתי עוד קילו מודעות לכמה טרמול משותף יכול להיות דבר מסוכן !!
הסרטון :
Hang Gliding League - A !!Too Close!! Flyby With A Paraglider on Vimeo