יש מספיק אנשים עם נסיון רב שזה גם אתה, מדריחים שבאים לטוס , פשוט להקדיש 15 דקות על דיבורים בין החברה רק על מה שקשור לבטיחות ונהלים.
בשביל זה כולם צריכים להגיע לפני לעמדה, גם אני צריך להגיע רבע שעה לפני. (אם תיאורטית אני נותן תדריך)
ואז שניים מגיעים בדיוק שסיימתי את התדריך, מה לתת עוד אחד? .... רבק זה תחביב שאני בא בשביל ליהנות ממנו לא העבודה שלי.
תאמין לי שמי שבא אלי ומבקש הסבר קצר על העמדה/תנאים בד"כ מקבל אותו אם אני לא בשלב ההתארגנות כבר, וזה נכון לרוב הותיקים. מישהו פעם ביקש מחוויג' הסבר ולא קיבל? מנועם? מיובל? ממיכל? מאיתי? מויקטור? ...... אני יכול להמשיך ככה את כולם.
ממש לא רציני. כל הצעה שמתחילה ב"שמישהו ...." או "יש מי שיכול ....." סופה לכישלון. מי שרוצה להעלות רעיון פרודקטיבי שגם יעבוד צריך להתחיל אותו ב
"אני יעשה ....." אחרת זה בזבוז זמן. לתת לאנשים אחרים עצות מה הם צריכים לעשות כבר נעשה מספיק ב10 שנים האחרונות.
כל פתרונות הקסם האלה של "שמישהו יעשה תדריך" "שמישהו יעשה ערב בטיחות" וכו', הם לחפש את המפתח מתחת לפנס.
הפתרון היחיד לרמת ההדרכה הנמוכה הוא לדעוג להעלות אותה. אי אפשר להפיל את זה על החברים.