טוב, אז רגע סדר כדי שתפסיקו להתווכח על שטויות ותתארגנו רגע.
הרוח בעמדה היתה מאד רגועה וחלשה, כן, מדי פעם היו משבים של טרמיקות שהגיעו אבל הרוח היתה נעימה והאוויר רגוע יחסית. (אני לא יכולה לתת לכם דיוקי קמ"ש כי המדידות שלי היו נכונות לבערך עשרים דקות לפני האירוע והרוח היתה במגמת ירידה (מנוחת הצהריים של הטרמיקות).
באוויר היו שני טנדמים ושלושה חניכים על הרכס, יוסי גויטע במדרגה השניה, ועוד חניך בדרך מהפינה הדרומית לשדה הנחיתה.
אני קלטתי את המצנח בשניות שלפני האירוע, כשרומן הסתובב פתאום צפונה (עמדנו בעמדה וצפינו על שדה הנחיתה) ואמר "מה הוא עושה שם לעזזל?".
אני ראיתי מצנח בגובה מאד מאד נמוך טס מאד לאט לתוך חוטי החשמל, כבר ממש קרוב. אני לא מבינה מספיק בטכניקת ההטסה של הגלשן כדי לדעת בכלל אם הוא ניסה לעשות משהו או עשה משהו, אבל תוך שניה הוא היה בחוטים. הראש שלו עבר מאד נמוך מתחת לחוטים, והמיתרים איגדו את שלושת חוטי המתח לאגודה והיה ניצוץ גדול, והבחור התנדנד קדימה כמו מטוטלת שתלויה על הקווים ונפל למטה, למזלו, ממש צמוד לגדר התייל שנמצאת שם (ולא עליה). בשלב הזה אני כבר הייתי בספרינט לטלפון והזעקנו מד"א ששלחו אמבולנס ונט"נ ומאוחר יותר מסוק שפינה אותו לחיפה. מד"א הגיבו מהר מאד וביעילות, האמבולנס הראשון היה בעמדה 21 דקות אחרי שלחצתי SEND (לפי הפלאפון). בהתחשב במרחקים ובכבישים, שאפו.
אני מאחלת החלמה מלאה לפצוע, ומהירה עד כמה שאפשר.
(בהערת אגב, המצנח שקיפל כנף - זה אותו בחור, מוקדם יותר. הוא יצא מזה בהדרכה צפופה של רומן בקשר. לפי מה שהבנתי, אני עשויה להיות טועה, הוא לא חניך של רומן ולא היה בהדרכה, אבל היה עם קשר באותו אירוע).
שנזכה לטיסות טובות ונחיתות בטוחות ורק חדשות טובות,
קרנהשפע