כתב נושא: תראו את ג'וני בימיו הפרועים ... מצ'וגע  (נקרא 1500 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
Looping Baixíssimo de Asa Delta

ועוד קצת אקרו (אוירו בשביל מיקליס ;) ) מהצד :

Delta Akrobatik vom feinsten, Vertigo (Switzerland)
« עריכה אחרונה: July 13, 2012, 08:55:45 am על ידי gider »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
הראשון מזכיר את הנחיתה שראינו באנסי. לופ, צלילה מאחורי החניה והעץ לגובה הקרקע, דילוג מעליהם עם העודף מהירות ונחיתה חלקה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אווירובטיקה שי.. לא אקרו.
כבר היה דיון בנושא.
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
אם אני לא טועה, עמד על דוכן המנצחים, בחור עם שיער קצר בשם גידו גרמן, שהיה אלוף עולם כבר בגיל 21. איש נחמד וחברותי, שבניגוד לאלופי עולם אחרים שהכרתי, היה תמיד מאוד תקשורתי ושיתף את כולם בטעויות שלו בסופו של יום. לימים נעשה טייס בלופטהנזה, ואם אני לא טועה, כיום הוא הטייס המסוק הפרטי של הבעלים של רדבול.
ראיתי אותו בטקס הפתיחה באליפות אירופה מבצע 35 לופים ברצף, ועוד עם הטופלס הראשון של טבנו (הבעלים של קוסמוס ואלוף עולם בעצמו) שעורר חוסר אמון גדול. שאלתי אותו אחרי המופע, איך הוא מעז לבצע לופים עם גלשן שעדיין לא הוכיח את עצמו בג'י שלילי, ותשובתו הייתה, שהוא לא היה אף שניה בג'י שלילי. והוא צדק. בטיסה שטסתי לידו כנף על כנף, במשך כחצי שעה, (עד שבסוף הוא נעלם לי פתאום) לא הבחנתי ביתרון כלשהו בביצועי הטופלס שלו, וכנראה בהתחלה גם לא כל כך היו. השיפורים באו אחר כך. זה היה הטופ לס הראשון (ועד כה גם האחרון) שטסתי עליו. מי שרצה, קיבל שם סיבוב, המראות בגרירת טרייק שניתנו גם הם בחינם.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
פשוט גאון. לסיים לופ בגובה 10 מטרים ולנחות לבול מעל למים, תוך תכנון פיינל כל כך מושלם. אדם רגיל שהוא מספיק מטורף לבצע לופ, בדרכ"ל לא כל כך יודע היכן הוא נמצא בסיומו.

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ג'י שלילי בגלשן? זה לא משהו שגורם לך לשכב גב בסתלבט על המפרש?
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...